El CEM ret homenatge als arbres en una exposició

Fins el dissabte 4 de juny es pot gaudir de “L’arbre, font de vida: toca i experimenta tu mateix!”, una exposició trepidant al local del CEM com a acte del 50è aniversari. Joan Condal i Marià Caimo són els responsables de la mostra.

"L'arbre, font de vida" és la mostra que es pot veure aquests dies al local del CEM // Ariadna Buendia

Aquesta presentació, on es pot gaudir de l’essència de la natura, parla sobre l’arbre i fa referència a un homenatge que està estructurat en diferents parts. A la sala del Centre Excursionista de Molins de Rei (CEM) on està exposat es poden distingir diversos sectors que consten de les parts de l’arbre, un sector on es troben les estacions, un altre on hi ha un herbari amb arbres de Catalunya, i també es pot observar un apartat sobre l’energia dels arbres fent referència a la part emocional.

Pel públic més jove, hi ha una part més creativa perquè aprenguin a respectar la natura. Un dels creadors de l’exposició i naturalista, Joan Condal, fa un breu reflexió sobre aquest sentiment envers la natura: “Quan més observes, més estimes”. Conseqüentment, aquesta petita exposició ajuda a potenciar la responsabilitat envers el nostre entorn i busca que aprenguem a respectar-lo, sobretot els més petits.

La part expositiva es combina amb aquella que es pot tocar // Ariadna Buendia

Recomanacions personalitzades