El Club Gimnàs Molins de Rei es queda sense instal·lacions

Els tècnics de l’Ajuntament declaren l’espai on entrena el Club Gimnàs Molins de Rei a l’antic edifici del Molí com a zona no apte per la pràctica de cap activitat. L’entitat esportiva es queda sense lloc  on practicar la seva activitat.

Les esportistes del Club Gimnàs Molins de Rei durant l'últim Esportíssim // Arxiu

Les esportistes del Club Gimnàs Molins de Rei durant l'últim Esportíssim // David Guerrero

El passat divendres els tècnics de l’Ajuntament de Molins de Rei van visitar les instal·lacions on fins ara s’entrenaven les integrants del Club Gimnàs Molins de Rei, situades a l’antic edifici del Molí, i van declarar-les com a no aptes per la pràctica de cap activitat. De moment, l’entitat esportiva farà els seus entrenaments a les escoles Castell Ciuró i Josep Maria Madorell fins que es solucioni la situació.

El propi Ajuntament de Molins de Rei va ubicar les activitats del Club Gimnàs Molins de Rei a l’edifici del Molí com a mesura temporal fins la construcció d’un espai propi a la “zona esportiva del barri del Canal“. Ara mateix, aquesta zona no és res més que un camp de futbol ja que el segon procés de  les obres està aturat.

També temporalment, la secció d’atletisme de l’AEM utilitza l’espai on teòricament estaran les instal·lacions per la pràctica de la gimnàstica, espai que no té cap dels requisits per practicar l’altletisme, fins que ells també tinguin un espai propi per practicar el seu esport.

El Club Gimnàs Molins de Rei a la Fira de la Candelera // David Guerrero

El Club Gimnàs Molins de Rei és una entitat que sempre ha estat present als actes organitzats a Molins de Rei com la Fira de la Candelera // David Guerrero

Recomanacions personalitzades