Càritas recull fons per un projecte a República Dominicana amb un "pa amb oli solidari"

Càritas va celebrar el passat divendres la segona edició del “pa amb oli solidari” al menjador del col·legi Sant Miquel. Van participar 125 persones i es van recollir 1.677 euros que es destinaran a una fundació de la República Dominicana.

El "pa amb oli solidari" va reunir a 125 persones al menjador del col·legi Sant Miquel // Xavier Aymerich

El projecte al que es destinaran els 1.677,95 euros recaptats és de la Fundació Concòrdia per rehabilitar cases unifamiliars a una zona de la República Dominicana devastada per un huracà.

L’acte va tenir dues parts. En la primera, els representants de la Fundació Concòrdia, dels Missioners dels Sagrats Cors, van explicar el projecte al qual aniran destinats els beneficis, amb el suport d’un muntatge audiovisual. També van intervenir els representants de Càritas i el regidor en funcions de Serveis Socials de l’Ajuntament, Xavier Montserrat.

La segona part va consistir en un senzill àpat de pa amb oli i sal o sucre, aigua, olives i una poma. Tots aquests productes van ser donats gratuïtament per diverses botigues de la vila, que van col·laborar així amb l’acte solidari.

Recomanacions personalitzades