CiU es reuneix amb els seus antics socis de govern

Joan Ramon Casals ha continuat la ronda de reunions amb tots els partits. Ahir va ser el torn del PP i dels seus antics socis de govern, Iniciativa per Molins de Rei i ERC, amb els que el guanyador de les eleccions va mantenir una trobada informal.

Ivan Arcas, Joan Ramon Casals i Víctor Puntas a la passada Fira de la Candelera // David Guerrero

Si dimarts era el torn de parlar amb Xavi Paz i Alex Maymó, ahir Joan Ramon Casals es va trobar amb Ivan Arcas (Iniciativa per Molins de Rei), Víctor Puntas (Esquerres per Molins de Rei) i Emilio Ramos. D’aquesta manera, el líder convergent tanca la ronda de converses informals amb les que ha volgut iniciar les negociacions per formar el nou govern molinenc.

Precisament Iniciativa i ERC han estat els companys de viatge de Casals durant els últims anys ja que tots tres formaven el tripartit molinenc. Tot i que CiU ha portat els comptes municipals a l’Oficina Antifrau, la suma dels tres partits que han governat Molins de Rei durant la última legislatura tornaria a sumar. Això sí, en aquest cas, amb Joan Ramon Casals com a alcalde. Del contingut de les reunions dutes a terme ahir per separat amb Puntas i Arcas no ha transcendit cap detall. Segons fonts convergents, van ser reunions informals per intercanviar primeres impressions.

Joan Ramon Casals també es va reunir ahir amb Emilio Ramos, el regidor del Partit Popular. A partir d’avui, i mentre la resta d’executives dels partits analitzen els resultats de diumenge, començaran les converses més serioses per tractar de trobar punts en comú entre les diferents forces polítiques de la vila. Es tracta d’una cursa contra rellotge que acaba l’11 de juny. Fins aquell dia, queden dues setmanes i mitja de flirteig.

Recomanacions personalitzades