CiU es reuneix amb els seus antics socis de govern

Joan Ramon Casals ha continuat la ronda de reunions amb tots els partits. Ahir va ser el torn del PP i dels seus antics socis de govern, Iniciativa per Molins de Rei i ERC, amb els que el guanyador de les eleccions va mantenir una trobada informal.

Ivan Arcas, Joan Ramon Casals i Víctor Puntas a la passada Fira de la Candelera // David Guerrero

Si dimarts era el torn de parlar amb Xavi Paz i Alex Maymó, ahir Joan Ramon Casals es va trobar amb Ivan Arcas (Iniciativa per Molins de Rei), Víctor Puntas (Esquerres per Molins de Rei) i Emilio Ramos. D’aquesta manera, el líder convergent tanca la ronda de converses informals amb les que ha volgut iniciar les negociacions per formar el nou govern molinenc.

Precisament Iniciativa i ERC han estat els companys de viatge de Casals durant els últims anys ja que tots tres formaven el tripartit molinenc. Tot i que CiU ha portat els comptes municipals a l’Oficina Antifrau, la suma dels tres partits que han governat Molins de Rei durant la última legislatura tornaria a sumar. Això sí, en aquest cas, amb Joan Ramon Casals com a alcalde. Del contingut de les reunions dutes a terme ahir per separat amb Puntas i Arcas no ha transcendit cap detall. Segons fonts convergents, van ser reunions informals per intercanviar primeres impressions.

Joan Ramon Casals també es va reunir ahir amb Emilio Ramos, el regidor del Partit Popular. A partir d’avui, i mentre la resta d’executives dels partits analitzen els resultats de diumenge, començaran les converses més serioses per tractar de trobar punts en comú entre les diferents forces polítiques de la vila. Es tracta d’una cursa contra rellotge que acaba l’11 de juny. Fins aquell dia, queden dues setmanes i mitja de flirteig.

 • Teresa

  Arcas no perdonará jamás que CIU fuese un "judas". ; Puntas, cree que Casals fué "desleal" : CIU(5)+IVC(4)+ ERC(2) , No puede prosperar.
  CIU(5)+ERC(2)+CUP(4) , No pueda prosperar, ya que la única coincidencia de CUP con CIU es el punto nro.51 de CUI : Museu , y las declaraciones el día 26-5-2011 en Radio RMR del Sr. Juan Castellvi(64),CIU, la rierada, restaurant, ADF, Pte Agraria) : que los de la CUP son unos "canalletes" , el Sr. Puntas que la CUP son unos "infectos" , y EN en El Grill, que la CUP "mala educación"
  govern estable" = coincidencias de programa ="canvi en positiu"(CIU) = "canvi a millor"(PSC) = Compartir alcaldias = 1º año (CIU), 2º (PSC) , 3ª y 4º (CIU)
  DC : Casals (36), lic. derecho : 3/4 Alcaldía , Economia i Serveis generals
  DP : Paz (39) , masajista : 1/4 Alcaldía , Sostenibilitat i Territori (Obres i Serveis)

 • votant

  Com se't veu el llautó, amiga Teresa…
  Li tens moltes ganes, a la gent de la CUP! Per cert, et recordo que els "canalletes" (terme que es refereix a "joves", i no "vàndals") han pujat d'u a quatre regidors. Res més.

 • Teresa

  votanr de la CUP, amigo,… ¿Que le tengo ganas a qué?
  Que los de la CUP eran "canalla" no lo he dicho yo,, ni lo del el Sr. Puntas que la CUP son unos "infectos" , y ni he escrito lo de EN en El Grill, que la CUP era gente de "mala educación"
  Para un "gobierno estable" , benevolonete con los de la CUP, que les deje a la CUP para distraelos de vez en cunsdo, hacer algunas mociones de INDEPENDENCIA: No hay más remedio ,creo, que un concubinato CIU+PSC+PP , Si el Sr. José Zaragoza(PSO) lo permite , claro,…
  govern estable" = coincidencias de programa ="canvi en positiu"(CIU) = "canvi a millor"(PSC) = Compartir alcaldias = 1º año (CIU), 2º (PSC) , 3ª y 4º (CIU)
  DC : Casals (36), lic. derecho : 3/4 Alcaldía , Economia i Serveis generals
  DP : Paz (39) , masajista : 1/4 Alcaldía , Sostenibilitat i Territori (Obres i Serveis)

  • Teresa

   y hablando de tertulianos de los jueves, y los de SI "missing" y disueltos, Se me quedó una pregunta en el tintero : El nro 19 de la lista de SI, ¿ economista o cantante?

   • gcastellví

    Teresa,
    A part de saber que ets un mal educat i no mal educada (perquè ets un home i no una dona) has de tenir respecte per les persones que conformen la llista de SI. Ni missing ni disolts i aviat tindràs notícies nostres. La nº19 és economista i tant respectable com qualsevol altra persona de les altres llistes.
    Si no tens res a fer apunta't a voluntari a ajudar a gent que ho necessiti, però deixa de fer l'imbècil al Viu Molins.
    Un votant de SI

    • Teresa

     gcastellvi , votant de SI
     Bueno , Ya era hora que alguien de SI entrase en los foros, ¿ Hay que pincharles hasta le médula para que reaccionen? , Siento lo del nro 19 , se me fué la mano. ¿ Ya no soy miltante de SI ,por ser hermafrodita, tal como me decian y me insultaban diversos delegados de otros partidos en éstos foros?, ¿ Me responderan a todas mis preguntas pendientes repartidas en los foros de Politica y de Opinión de Viu molins , o ya están disolvidos ? , Saludos.

     • Teresa

      ¿ Ya me han expulsado del partido? , ¿ Cuando volveré a tener noticias suyas?
      y acabo,….. Una exvotante de la CUP y votante de SI indignada, e indignada también por sus respuestas.

     • Xavier Casas

      Alerta Teresa que aquí s'hi cola gent en nom d'altres. Des de SI no reconeixem aquesta opinió, que quedi clar. I menys amb mala educació. El que si que és veritat és que no estem ni molt menys dissolts, seguirem treballant per Molins i pels nostres ideals. Properament es veurà la nostra feina des de fora del consistori. Gràcies
      Salutacions
      Xavier Casas nº5 de la llista de SI

     • Teresa

      xavier Casas nro 5 SI, hermano del nro 1
      Gracias por su información , Es Ud. muy amable , Ciertamenete eso de Viu molins no es lo que parece , Un baile de cesiones de ID's que en teoría tendrían que ser confidenciales, y está lleno de piratas, permitidos. Bueno,.. Aprovechando su intervención , hago extesivas mis pregunats,….. ¿ Y de lo mio, qué ?. Saludos.

     • viumolinsderei

      Teresa, el sistema permite el registro del nombre de usuario. Si a alguien le piratean es porque prefiere opinar desde el anonimato, lo que desde luego perjudica bastante la calidad del debate público.

 • Juanito

  EN MOLINS, UN POSIBLE PACTO ENTRE PSC E INICIATIVA SERIA INCOMPRENSIBLE.
  LA CIUDADANIA NO LO ENTENDERIA.
  DEMOSTRARIA QUE A PAZ LE INTERESA MÁS LA ALCALDIA QUE LA EFICACIA, EFICIENCIA Y LA TRASPARENCIA EN LA GESTIÓN PUBLICA MUNICIPAL.

  • Teresa

   Juanito , ¿ Un posible pacto entre PSC e ICV sería incomprensible, La ciudadanía no lo etendería?, La ciudadanía ya tuvo su oportunidad de hablar en las urnas, ahora les toca a los partidos repartirse las vestiduras y el PSC hará lo que le diga Jose Zaragoza, "La suerte está echada"
   El proximo consistorio del día 12 sera el del pacto de "silencios" y los perdones, para conseguir "estabilidad" en el nuevo consistorio, que tan necesario les será para los próximos 4 años, dándo fortaleza, castigar a Arcas y dejando fuera la CUP , todo ello con el fin de mantener el "equilibrio" que pueda justificarse ante los electores, ya que la balanza de la "izquierda" .PSC(5)+ICV(4)+ERC(2) es superior a la de la "derecha" CIU(5)+PP(1), Con alternancias en alcaldias Paa-Paz-Casals-Duran , y es así como se conservaran las "poltronas", y se repartiran los sueldos DC (dedicación completa) . Saludos

 • Germà A.

  Pactar amb el PP… és el regidor d'un barri… sense moure's de 4 carrers ja en te prou per a conseguir un regidor i donar-li bola a 4 robatroris que la meitat sembla ser que només se n'assabaenta ell… deu ser perquè no surt d'allà… aquest E. Ramos un dia per Radio Molins va arribar a dir que l'accident nuclear de Japó no era res! jojo quin tio! quina regidoria se li podria donar bé a una persona així? esta purament inspirat en Torrente.

  • Teresa

   Germa A
   Regiduria de la Guardia Urbana + bomberos + ADF , cobrar cada mes, y así estará entretenido y no dará molestias a CIU+PSC, . Saludos

 • Ricard

  Crec que la ciutadania ha demostrat que volia un canvi, sinó no s'explica que Iniciativa passi d'ostentar l'alcaldia a ser la quarta força política del municipi, en conseqüència, crec que la gent no entendria ni trobaria comprensible que CiU inclogués a Iniciativa en el seu govern. Iniciativa necessita quatre anyets de reflexió i renovació des de l'oposició.

  • Adrià

   Pot ser no cal continuar amb aquest protocol de reunions si ja s'ha ultimat un pacte de la vergonya entre PSC, ICV i la seva sucursal ERC, un pacte en el que Xavi Paz tindria en principi quatre anys d’alcaldia “vigilada” a canvi de no aixecar les catifes i en el que alguns delscorruptes d’ICV i d’ERC conservarien les seves poltrones.

   Dons be, alguns damnificats del repartiment d’ICV i d’ERC, per despit o per ètica renovada, han fet palès el malestar, i algú ha anat mes enllà (aquest si que ho ha fet per despit, coses de famílies mal avingudes), i a desvetllat l’agenda oculta o el full de ruta d’ICV:
   1.El pacte amb el PSC i la sucursal ERC.
   2.Al cap de dos anys provocar un trencament i una moció de censura (4 ICV+ 2 ERC + 5 CIU= 11 suficient per moció).
   3.Un pacte amb CiU d'1 any d'alcalde Casals (ICV sabrà perfectament com explotar la seva ambició política i la seva feblesa, quan arribi el moment) i últim any alcaldessa Laura Duran

   • Teresa

    Adrià
    Muy bueno, Ya era hora que alguien inteligente dijese algo con sentido común, , Felicidades , Saludos

    • Adrià

     Grácias Teresa

     • Teresa

      Adrià
      Puestos en ello,.. ¿ Se atreve a nominar las regidurias año por año ? . Saludos

 • Pingback: CiU i la CUP fan la primera reunió formal per trobar punts en comú | Viu Molins de Rei()

 • Teresa

  Bueno , Veo que Viu molins , a pesar que la gente no escriba, se lo leen algunos, ¿ Cuantos han votado en la encuesta? , Hay que reconocer que quien inició lo de las porras de coaliciones fué Teresa, ¿ No?
  Es importante dar una justificación del voto:
  1. CiU + CUP + ERC (20%) : NO PROVABLE , ya que ERC ha dicho que CIU son unos “desleales” y a la CUP unos “infectos” y por escrito “mal educados”
  2. CiU + PSC + CUP (12%) : NO PROVABLE , ya que la CUP no quiere entrar en el gobierno.
  3. PSC + ICV + ERC (12%) : NO PROVABLE , ya que ICV+ERC no olvidan la denusncia por corruptos del PSC
  4. CiU + PSC + ERC (7%) : NO PROVABLE , ya que ERC ha dicho que CIU son unos “desleales”
  5. CiU+ PSC + PP (6%) : ES LA MAS PROVABLE "el canvi"
  6. PSC + CUP + ERC (5%) : NO PROVABLE , ya que ERC ha dicho de la CUP unos “infectos” y por escrito “mal educados”

 • Teresa

  Bueno, al día de hoy , 2 de junio , a falta de que CIU contacte formalmente con ICV ya que éstos últimos, no tienen prisa, , queda claro que la CUP renuncia a asumir responsabilidades en el gobierno, y pendientes de si la coalición de "izquierdas" ICV(4)+ERC(2)+PSC(5) le quitan de las manos a CIU las negociaciones, La coalición tal como ha declarado el Sr. Casals , sera la que indicaba el día 1 el diario ARA , de CIU(5)+PSC(5)+PP(1) ya que los del PSC y tienen permiso de Jose Zaragoza y han sido los únicos que han mostrado interes en entrar en el gobierno, y CIU puede decidir por si misma ya que Casals es el Coordinador de CIU en el B.Ll.

 • manel

  No te enteras Teresa Casals no es el coordinador de CIU en el Baix Llobregat, tanto exigir los curriculums y despues no te lo miras…… Es coordinador municipal a nivel nacional ( o sea de toda Cataluña)

  • Teresa

   y que más dá sea regional, español , nacional o del mundo mundial,… , No trabaja en la privada , No necesita , según él, permiso de Oriol Pujol y puede decidir lo que le dé la gana, y no como otros que tienen que pedir permiso y estan condicionados a lo que se negocíe en otros municipios. ¿ O no va así la cosa? . Pregunta : Si Casals reina 2 años, dejará de ser coordinador , o se pasará la vida con la Coordinadora, como hacía el Arcas en la Asociación de Municipis, y viajes a Hamburgo(Alemanai , Singapur(Asia) , Lyon (Francia) para ver si se enchufaba alli, dejando sus obligaciones en el Ayuntamiento , Y así le fué ,..

 • manel

  Das muy por sentado que Casals gobernara dos años, son siempre tus "porras", ante lo cual viendo tus aciertos, queda claro que CIU se ira a la oposición o como mucho nadie pactara con CIU y con un gobierno de 5 regidores durara como mucho 5 meses, y se producira una mocion de censura (ICV+PSC+ERC) o sea que no se comera los turrones. Despues se vendera como un pacto salvador progresista lo que en realidad es un pacto de "perdedores" PSC de 6 a 5 ICV de 7 a 4 ERC de 3 a 2

  • Teresa

   manel , pero la izquierda PSC+ICV+ERC suman 11 y la derecha con CIU+PP sólo 6 , CUP= 0 , Matemática pura y dura.