La indignació arriba a Molins de Rei

Una cinquantena de persones es reuneixen a la plaça de la Vila per fer una cassolada i una assemblea forjant el principi del moviment dels indignats a Molins de Rei. Avui acamparan a la plaça de la Creu.

La concentració, començada a les 8 de la tarda, es va allargar durant varies hores // Jose Polo

La concentració, començada a les 8 de la tarda, es va allargar durant varies hores // Jose Polo

El moviment del 15M, que està fent concentracions i acampades per tot el territori estatal demanant una #democraciarealya, ha arribat a Molins de Rei. Ahir, per segon dia consecutiu, es van reunir davant de l’Ajuntament per fer les seves reivindicacions pacífiques.

Unes 50 persones van fer una cassolada durant més de 10 minuts per després reunir-se en assemblea i preparar les seves actuacions futures. Qualsevol instrument que feia soroll servia per mostrar la indignació amb la societat actual. Com passa a tots els llocs on s’ha estès aquest moviment, l”acte no va tenir cap partit polític al darrera i va aglutinar a persones de tots tipus, tant joves com no tant joves.

Avui acamparan a la plaça de la Creu

Cassoles, xiulets o les pròpies palmes servien per mostra la indignació // Jose Polo

Cassoles, xiulets o les pròpies palmes servien per mostra la indignació // Jose Polo

Durant l’assemblea d’ahir es va veure com aquest col·lectiu encara no té les coses clares. Són un grup de persones que tenen en comú un descontent amb la societat però que encara estan decidint cap a on van i quines accions prenen per millorar-la. Un dels acords als que es va arribar es iniciar una acampada durant la jornada d’avui, sobre les 10 del matí, a la plaça de la Creu de Molins de Rei. No se sap quant de temps durarà aquesta acampada però si que, com a mínim, els indignats passaran una nit a la intempèrie i que faran una oposició pacífica als possibles intents de desallotjaments per part de les forces de seguretat.

Recomanacions personalitzades