El Molins de Rei CF goleja i s’ho jugarà tot a l’últim partit de lliga

Un cop més Buba ha estat clau per l’equip amb 2 gols. Amb les absències de Tore, Andreu, Oleguer i Nelson l’equip ha realitzat un bon joc i ha golejat 4-1. L’últim partit serà decisiu per tractar de mantenir la categoria.

Era condició sine qua non pel conjunt molinenc guanyar el penúltim partit de lliga per arribar a l’última jornada amb possibilitats de salvar-se. El rival era el Sant Esteve Sesrovires, tercer classificat i que ja no es jugava res en aquesta lliga.

El partit no podia començar millor pel Molins que abans dels primers deu minuts de joc ja s’havia avançat al marcador gràcies a un gran gol de Buba que està fent una segona volta espectacular. La tranquil·litat que donava aquest gol al Molins va ser la que li va fer anotar el segon, també obra de Buba, amb una vaselina precisa que no estava a l’ abast del porter visitant. Abans de finalitzar la primera part el Molins faria el 3-0, Jordi Prats rematava dins de l’àrea i sentenciava el matx.

En la segona, el partit es va escalfar més i el conjunt visitant no va demostrar gaire joc net. La poca autoritat de l’àrbitre va fer que el joc s’hagués d’ anar aturant per les nombroses faltes. En els minuts inicials, un cop més, Eric Criado feia el seu gol, aquest cop era una meravella, una rematada amb la cama esquerre des de fora de l’àrea que sorprenia al porter (4-0). Falcó, provocat pel davanter rival, va cometre penal i va comportar la seva expulsió. El davanter del Sant Esteve va transformar la pena màxima superant a Jona.

El partit va finalitzar 4-1, l’equip es va saber imposar al tercer de la taula sense molts dels imprescindibles. A la segona meitat Joan Garcia va donar entrada a un juvenil més, Cristian Dalmau, que debutava amb el primer equip juntament amb els habituals Eric i “Chufi”, demostrant que l’equip molinenc confia en el juvenil.

La setmana vinent acaba la lliga i el Molins encara no sap en quina categoria lluitarà l’any que ve, si vol fer-ho a Segona Territorial hauria de guanyar al camp de la Guàrdia i esperar a saber si el conjunt molinenc és un dels cinc equips de la comarca que es manté com a millor sisè per la cua.

Recomanacions personalitzades