Tornen les aules d'estudi a la biblioteca

A partir del 23 maig es tornen a habilitar les aules d’estudi de la biblioteca Pau Vila coincidint amb els períodes d’exàmens dels estudiants universitaris.

Del 23 de maig al 3 de juliol s’obre la biblioteca Pau Vila en un horari més ampli als estudiants més grans de 18 anys per tal de garantir un espai idoni per a l’estudi. El 23 de juny serà l’única data que restarà tancada la biblioteca degut a la festivitat de Sant Joan.

Les dates i horaris d’aquesta edició de les aules d’estudi són dilluns, dimecres i divendres de 9 a 14 hores, dissabtes de 4 de la tarda a 1 de la matinada i diumenges de 4 de la tarda a 10 de la nit.

Les principals normes que han de complir els usuaris són: respectar el silenci i les normes bàsiques de bona convivència, i respectar tot el material que hi ha a la Biblioteca. Durant els horaris de les aules, els serveis de la Biblioteca habituals, com el préstec de llibres, PC, vídeos i CD, no estan disponibles.

Aquest servei s’organitza des de la Regidoria d’Emancipació Juvenil de l’Ajuntament de Molins de Rei amb l’objectiu de facilitar als estudiants un espai on poder preparar els seus exàmens sense sortir de Molins de Rei.

Recomanacions personalitzades