Xavi Paz reconeix la derrota

El cap de llista del PSC, Xavi Paz, ha donat la cara des del primer moment reconeixent que els resultats electorals són una derrota on “la tendència de la política nacional i la voluntat de canvi a Molins de Rei s’han imposat”.

El rostre dels militants socialistes demostrava la decepció pels resultats // Redacció

En declaracions a Viu Molins de Rei, Paz reconeix que “no són els resultats esperats i, per tant, és una derrota”. El candidat de la segona força més votada a creu que “l’onada de vot en clau nacional i l’habilitat de CiU a l’hora d’aprofitar-se del treball de l’oposició i desmarcar-se del govern” són algunes possibles claus d’aquesta derrota. Paz no ha adoptat el típic discurs de les nits electorals on tothom guanya i també ha admès que “segurament hem comés errors durant la campanya” tot i que mostra una “plena satisfacció” per la feina feta durant els últims 4 anys a l’oposició i també per la campanya del seu partit a Molins de Rei on, segons Paz, “l’equip del PSC ha fet una bona feina, sempre, en clau local”.

El cap de llista del PSC argumenta la seva satisfacció per la campanya explicant que “el missatge de canvi s’ha estès ” ja que “a Molins de Rei les forces més votades han estat les que aposten per un canvi a l’Ajuntament”, ha recalcat Paz en referència a CiU i a la CUP. Ara, amb un vot tant fragmentat és hora de crear un govern mitjançant els pactes i, en aquest sentit, Paz ha declarat que “s’ha de veure la capacitat de tots a l’hora de buscar punts d’entesa”.

Ànims de futur

Ser un dels municipis de Catalunya on el Partit dels Socialistes de Catalunya ha patit una baixada menys forta no ha estat suficient pels socialistes molinencs. Creien que tenien l’alcaldia a la mà i per això la resignació i la tristesa han estat els sentiments predominants a la seu del partit minuts després de rebre els resultats electorals. La seva tristesa contrastava amb l’eufòria provinent de la seu de la CUP, al mateix carrer.

La derrota no ha desanimat del tot al cap de llista del PSC, Xavi Paz, que segueix pensant en l’alcaldia, tot i que creu que “encara és massa aviat” per parlar sobre si serà present o no al proper govern municipal. Paz reconeix la seva ambició de futur recordant que Artur Mas, “el president de la Generalitat ho va aconseguir a la tercera”, en referència a que Mas ha arribat a ser president la tercera vegada que es presentava. Ell ja en porta dues.

 • Teresa

  Tal como indicaba, el tema de coaliciones quedará ahora como sigue:
  ERC+ICV = 2+4 =6 , CIU+ICV+ ERC = 5+4+2=11 , ERC+CIU=2+5=7 , PSC+CIU+PP =5+5+1=11

  El caso más probable será el de la CONVERSOCIOVERGENCIA , con altenancia 1/2 en alcaldia, y el reparto de las regidurias , sugiero, será como sigue :

  DC : Casals, (36), licenciado en derecho : ½ ALCALDIA , Economia y Serveis generals
  DP : Santamans (38), ¿? : Medi ambient i Salud publica
  DP : Madorell , (45), técnica turismo : Promoción económica + Fira
  DP : Sr. Marti (53), bachiller elemental : Comerç
  DP : Altozano•(35) maestro musical : Esports , Nova ciudadanía i Drets humans.

  • Teresa

   DP : Paz (39) , masajista : ½ ALCALDIA , Sostenibilitat i Territori (Obres i Serveis)
   DP : Cantudo, (37), logopeda : Ensenyament
   DP : Zaragoza, (42) , funcionario : Cultura
   DP : Revestido, (36), psicóloga : Juventud i Gent gran
   DC : Espinosa, (38) , economista : Finances
   DP : Ramos, (58), bachiller elemental : Governació ( Guardia Urbana)+bombers+ADF
   Saludos

   • teresina

    LA VIDENT TERESA HA PARLAT!!!!!

    • Teresa

     Bueno,… Rectifico.
     Alcaldias : 1º año CIU), 2º (PSC) , 3ª y 4º (CIU)
     DC : Casals, (36), lic. derecho : 3/4 Alcaldía , Economia i Serveis generals
     DP : Paz (39) , masajista : 1/4 Alcaldía , Sostenibilitat i Territori (Obres i Serveis)