Joan Ramon Casals considera "sorprenents" els resultats electorals

El cap de llista de Convergència i Unió, la formació més votada a Molins de Rei,valora els resultats com “estranys”. Joan Ramon Casals reconeix que no s’esperava “una pujada tant gran” del seu partit, que ha passat de tres a cinc regidors.

Els membres de CiU han celebrat amb cava la victòria electoral // Redacció

El guanyador de les eleccions, Joan Ramon Casals, ha acollit els resultats de les eleccions amb satisfacció, goig i una certa sorpresa. El sentiment predominant a la seu de CiU minuts després de conèixer l’opinió del poble que s’ha apropat a les urnes era l’emoció i, com no podia ser d’una altra manera, l’alegria.

Un Ajuntament difícil de governar

La fragmentació de vots fa que el proper Ajuntament de Molins de Rei pugui ser complicat de governar. Així ho reconeixia Casals en declaracions a Viu Molins de Rei: “potser és l’Ajuntament més complicat de governar en tota la historia de la democràcia donada la varietat de forces amb potència”. Segons Casals ara és el moment de que “tots agafin la seva part de responsabilitat per tal de millorar Molins” i valora els 4 regidors que ha aconseguit la CUP com “l’altra sorpresa de la nit”.

PSC i Esquerres per Molins de Rei feliciten a Casals

Un cop coneguts els resultats, part de l’equip del Partit dels Socialistes de Catalunya, entre ells el seu líder, Xavi Paz, van apropar-se a la seu de Convergència per tal de felicitar a la formació nacionalista pels seus resultats en una mostra de cavallerositat. Així mateix ho va fer el cap de llista d’Esquerres per Molins de Rei, Víctor Puntas, el qual després de patir una greu patacada als resultats electorals va conservar l’elegància felicitant a Casals acompanyat per alguns membres de la seva coalició.

Recomanacions personalitzades