Joan Ramon Casals considera "sorprenents" els resultats electorals

El cap de llista de Convergència i Unió, la formació més votada a Molins de Rei,valora els resultats com “estranys”. Joan Ramon Casals reconeix que no s’esperava “una pujada tant gran” del seu partit, que ha passat de tres a cinc regidors.

Els membres de CiU han celebrat amb cava la victòria electoral // Redacció

El guanyador de les eleccions, Joan Ramon Casals, ha acollit els resultats de les eleccions amb satisfacció, goig i una certa sorpresa. El sentiment predominant a la seu de CiU minuts després de conèixer l’opinió del poble que s’ha apropat a les urnes era l’emoció i, com no podia ser d’una altra manera, l’alegria.

Un Ajuntament difícil de governar

La fragmentació de vots fa que el proper Ajuntament de Molins de Rei pugui ser complicat de governar. Així ho reconeixia Casals en declaracions a Viu Molins de Rei: “potser és l’Ajuntament més complicat de governar en tota la historia de la democràcia donada la varietat de forces amb potència”. Segons Casals ara és el moment de que “tots agafin la seva part de responsabilitat per tal de millorar Molins” i valora els 4 regidors que ha aconseguit la CUP com “l’altra sorpresa de la nit”.

PSC i Esquerres per Molins de Rei feliciten a Casals

Un cop coneguts els resultats, part de l’equip del Partit dels Socialistes de Catalunya, entre ells el seu líder, Xavi Paz, van apropar-se a la seu de Convergència per tal de felicitar a la formació nacionalista pels seus resultats en una mostra de cavallerositat. Així mateix ho va fer el cap de llista d’Esquerres per Molins de Rei, Víctor Puntas, el qual després de patir una greu patacada als resultats electorals va conservar l’elegància felicitant a Casals acompanyat per alguns membres de la seva coalició.

 • Teresa

  Tal como indicaba, el tema de coaliciones quedará ahora como sigue:
  ERC+ICV = 2+4 =6 , CIU+ICV+ ERC = 5+4+2=11 , ERC+CIU=2+5=7 , PSC+CIU+PP =5+5+1=11

  El caso más probable será el de la CONVERSOCIOVERGENCIA , y el reparto de las regidurias , sugiero, será como sigue :

  DC : Casals, (36), licenciado en derecho : ½ ALCALDIA , Economia i Serveis generals
  DP : Santamans (38), ¿? : Medi ambient y salud
  DP : Madorell , (45), técnica turismo : Promoció econòmica + Fira
  DP : Sr. Marti (53), bachiller elemental : Comerç
  DP : Altozano•(35) maestro musical : Esports , Nova ciudadanía i Drets humans.

 • Teresa

  DP : Paz (39) , masajista : ½ ALCALDIA , Sostenibilitat i Territori (Obres i Serveis)
  DP : Cantudo, (37), logopeda : Ensenyament
  DP : Zaragoza, (42) , funcionario : Cultura
  DP : Revestido, (36), psicóloga : Juventud i Gent gran
  DC : Espinosa, (38) , economista : Finances
  DP : Ramos, (58), bachiller elemental : Governació ( Guardia Urbana)+bombers+ADF

 • Jordi

  Ei!
  .. membres de la CUP,
  també es van acostar a felicitar els guanyadors…
  I hi van conversar una bona estona…

 • CARLES BASSAS

  I si la famosa teresa escriu alguna tonteria .li recordare que va fallar les seves previsions del tot
  AMB ELS SEU PRONOSTIC DE REGIDORS.,aixi que vagi
  a fer de vident a madrid per que alla SEGUR QUE L'ENCERTA ;
  TERESA QUE NADA ACIERTAS Y NADA TIENES QUE HACER.
  POR QUE TE PASAS LA VIDA ESCRIBIENDO SUPOSICIONES
  QUE NADA VER TIENEN CON LO QUE PASA LUEGO DESPUES
  AH TERESINA TERESINA,A VER SI ERES COMO UNA QUE;
  EN UN BAR DIJO QUE SI SALIA DE REGIDORA SUBASTABA
  LAS BRAGAS,AH AH TERESINA TERESINA.QUE PESADILLA.

  • Teresa

   Carles Bassas (51) ,nro. 8 de la CUP , maestria industrial quimica Urgell , comercial, leñador aficionado (ver video campaña) , ADF , Por favor modérese, No son formas en un candidato en listas como Ud. eso de las "bragas" , Parece a un tal Piera,… ¿ Ha leido lo que decían de la CUP en la revista el Grill (GRATIS), editada por EN ?
   Le sugiero se tranquilice, no es bueno sufurarse a su edad, y lea tranquilamente Viu molins/Politca/CUP, lo que le decía a pepi. Seguro que Ud, por su edad lo comprenderá, Saludos

 • Teresa

  ¿ Que cño hace Garrido "el brochas" chupando TV-Molins en el repotaje de celebración el día 22, en la sede de CIU , con sus gafas opacas y coleta ? , ¿ No llevaba gorro tejano ?, ¿Éste es el proptotipo del votante de CIU?

 • marcel marin

  Belvolguda Sra / srta Teresa no entraré a valorar les seves "porres" però només voldria indicar que dins del nostre local no tanquem la porta a cap persona, el senyor que vostè nomena no forma part dels nostres militants ni de l'Executiva ni col.labora amb nosaltres, no sabem a qui a votat (ni ens importa) era simplement una celebració on molta gent es va apropar a felicitar i suposo que hi ha persones (com en tots els costats) que necessita protagonisme. Si vostè entén que 2.358 persones que van dipositar la seva confiança en nosaltres són del perfil que vostè fa referència, crec sincerament que és un argument poc convincent.

  • Teresa

   En la hoja informativa de el Llaç , con las fotografias de los candidatos , parece que hay dos ciegos que usan gafas opacas, ¿Poqué esconden sus hermosos ojos? , ¿ De qué se esconden? , ¿ Como permiten eso los asesores de imagen de los partidos? . Es una falta de delicadeza al publico.

 • Pingback: CiU comença a buscar socis de govern | Viu Molins de Rei()

 • Teresa

  teresina , La CUP ya dijo en la campaña, que no quiere gobernar , Sólo quiere hacer de "vigilantes de la playa" , Votar a la CUP ha sido como votar en blanco. Saludos

 • Carlos

  Sr.Marcel Enhora bona pels resultats obtinguts en aquestes eleccions, tant a vostè com a la resta d'integrants i votants de CiU.
  No sóc votant ni simpatitzant de CiU però tot i aquesta diferència estic completament d'acord amb vostè en que l'educació les formes i el respecte està per sobre de tot, a més comparteixo i de fet ja ho faig la seva opció de no respondre ni tenir en compte a individus que no tenen cap tipus de respecte per les altres persones.
  Salut

  • Teresa

   Rectifico la "porra" :
   Para un "govern estable" , "canvi en positiu" + canvi a millo , es necesaio que se compartan alcaldias : 1º año CIU), 2º (PSC) , 3ª y 4º (CIU)
   DC : Casals, (36), lic. derecho : 3/4 Alcaldía , Economia i Serveis generals
   DP : Paz (39) , masajista : 1/4 Alcaldía , Sostenibilitat i Territori (Obres i Serveis)
   Saludos.

 • Teresa

  marcel marin : Una foto publica de un personeje publico con gafas opacas en un medio publico, es una falta de respecto e insulto a la ciudadanía, aquí, y es USA Saludos

 • Teresa

  marcel marin :
  Veo que tiene poco aguante, Me habian quedado algunas preguntas en el tintero : :
  ¿Cual es el nivel (cursillo, elemental, medio , superior, licenciatura) de Tecnico de renovables ?
  ¿ Que opina Ud. de las fotovoltaicas del Moli que instaló su socio de gibierno ICV?
  ¿ Atonomo? ,
  ¿ Logistica = Transportes?
  ¿ Cual es la empresa de transportes u Omnium Cultural, que permite alegremente a sus empleados, hacer cada miércoles.del año ( – vacaciones) un paréntesis de 2 horas en plena mañana para ir de comentarista politico (sin cobrar) a la radio publica-municipal de Molins RMR-COM ?
  ¿ Cree que me quedadré sin respuesta, por la pèrdida de " l'oportunitat de conèixer-nos" y "no li contestaré a cap dels seus apreciacions" y tendré que esperar otros 4 años? ¿Cree que hacer preguntas a CIU es una "manca de respecte i educació cap a les persones"? , y por último : ¿ CIU pasará a la oposicíon o no? . Saludos.