Eufòria a la CUP per uns resultats que superen totes les expectatives

Els membres de la CUP no podien amagar la seva eufòria ahir a la nit. Han quadruplicat el nombre de regidors, obtenint-ne només un menys que la força més votada. El cap de llista, Àlex Maymó, va reconèixer que els resultats han superat els seus propis pronòstics.

El cap de llista va celebrar els resultats amb tot el partit

Eufòria descontrolada a la seu de la Candidatura d’Unitat Popular de Molins de Rei. La formació, que ha vist quadruplicar el seu nombre de regidors (d’1 a 4) i triplicar el de vots (de 539 a 1797) respecte fa quatre anys, va celebrar els resultats en una festa improvisada amb candidats i simpatitzants a la seva nova seu (al Carrer del Poeta Mateu Janés). És una de les CUP que més regidors ha obtingut a Catalunya, i també de les que més ha crescut, passant de ser la sisena força a ser la tercera al consistori en nombre de vots, i amb només un regidor menys que la força més votada (CiU). Davant l’empat que hi ha al capdavant de l’Ajuntament (CiU i PSC), la CUP podria ser decisiva.

El seu líder, Àlex Maymó, en feia una valoració absolutament positiva, i confessava a Viu Molins de Rei la gran sorpresa que han suposat per a ells els resultats: “No ens ho esperàvem. Sí que esperàvem tenir més vots, però pensàvem que pujaríem a 2, potser 3 regidors. Hem superat les nostres pròpies expectatives”. Durant la campanya, des de la CUP s’havien marcat com a objectiu doblar els resultats: obtenir 1000 vots, que s’haurien traduït en 2 regidors, però els resultats van desbordar les expectatives. Maymó va agrair també la tasca feta per tot l’equip, i per damunt de tot, va mostrar l’alegria que han suposat per a ell els resultats, sentiment que es repetia en tots els membres de la candidatura la nit del 22 de maig.

 • pepi

  Tradicionalment amb aquest resultat tocaria FELICITAR A LA CUP, però si ells mateixos no s'ho esperen i fins i tot el seu 4rt candidat…no viu a Molins, fa pensar…..!!!
  La CUP es presenta a les eleccions municipals però no té intenció de tenir responsabilitats ni s'ho planteja.
  La ciutadania diposita la seva mirada cap a un "projecte" diferent, fresc, il·lusionant, que engresca….i el dia després de les eleccions què ens trobem?
  En un grup de joves que es comprometran o miraran cap a un altre cantó? demostraran que encara son adolescents i que no volen responsabilitats….???
  Ara veurem si els vots dipositats a la CUP seran útils o seran vots llençats!!!

  • Teresa

   pepi
   Coincido plenamente contigo, Los votantes de la CUP no han analizado el nivel del personal de primera línea, un escrbiente, un locutor los fines de semana, una animadora infantil, un normalizador linguistico, Que nos tienen que quitar de la CRISIS , Menos mal que ya advirtieron con antelación que renunciaban a gobernar, que no estaban preparados, y que sólo estarian de vigilantes de la playa , Apañados con ese personal, y las utopias de su programa como lo de elevar a la categoria de funcionarias municipales a las Sras, de la limpieza , a los jardineros/as y a los traperos/as, suvencionar la piscina municipal, Cosell de vila, Regidor de barrio, nacionalizar Molins Energia, crear una inmobiliaria de locales comerciales vacios, Wifi, Guifi, Wiki gratis, espacio para makro conciertos, recargos 50% en IBI, viviendas en cooperativa gratis, masoveria urbana de "rabassa morta", expropiacíón pisos vacios, y lo más importante: Plan de reducción de accidentes de transito dentro de Molins.
   Votar a la CUP ha sido como votar en blanco.

   • Albert Botran

    Benvolgudes Pepi i Teresa,

    Efectivament, visc a Barcelona amb la meva parella, que és d'allà.

    Sóc de Molins perquè és allà on vaig néixer, allà on hi tinc família i amics, allà on he viscut fins ara fa un any, allà on passo la major part del meu temps lliure, i allà on participo en totes les associacions de les quals sóc membre (la CUP, l'Ateneu Mulei, el Camell, la Ràdio i els Pastorets).

    Si us sap greu que dormi a Barcelona, sempre podeu posar-me un plegatin al menjador de casa vostra, i vindré quan acabin les reunions de la CUP, que acaben molt tard perquè fem molta feina.

    Ah! No treballo de "normalitzador lingüístic". Però Teresa, ja et faré arribar el telèfon d'algú que sí que hi treballi: ho facis en la llengua que ho facis, escrius amb els peus.

    • Teresa

     Albert Botran Pahisa (27), nro 4 CUP, licenciatura historia, , Perdóneme por si se me fué´la imaginación y la mano , Lo de la Ràdio, no me constaba , ¿ No será l'Altraveu?
     Es buena idea, eso de posar-me un plegatin al menjador de casa, de los carteles de los muchos que aún hay pegados, con la foto de los 12 o más,.. Me agrada ver que trabja fins molt tard perquè fan molta feina ala CUP.
     Le pido de nuevo disculpas , en lo de , No treballo de "normalitzador lingüístic" En los "curriculums" de la CUP noté a faltar el estado civil, hijos , actividad, estudios , y si falta alguna asignatura o no,,…
     Le veo mas educado que ese tal Piera. i el de las "bragas" Bassas , Discrepo de los de EN
     Gracias por su ofrecimiento de ja et faré arribar el telèfon d'algú que sí que hi treballi en Omnium Cultural , Todo un detalle. Gracias.

     • carles

      són bastant vergonyoses les teves intervencions teresa, em fan pensar si s'ha d'intentar discutir amb tu o simplement despreciar-les.

      lamentables

      "Los votantes de la CUP no han analizado el nivel del personal de primera línea, un escrbiente, un locutor los fines de semana, una animadora infantil, un normalizador linguistico, Que nos tienen que quitar de la CRISIS"

      crec que no n'has clavat ni una

     • Teresa

      carles
      ¿ No doy una? , ¿ Cual ?
      Siento la crudeza de mis palabras , pero es la pura realidad, ¿ Puede Ud. quizás ampliarme los "curriculums" de los de la CUP y así poder hablar con más precisión?
      La CUP ya dejó claro en campaña que no quiere gobernar , y ni sus componentes el lista estan preparados para ello.
      govern estable" = coincidencias de Programa ="canvi en positiu"(CIU) = "canvi a millor"(PSC) = Compartir alcaldias = 1º año (CIU), 2º (PSC) , 3ª y 4º (CIU)
      DC : Casal, (36), lic. derecho : 3/4 Alcaldía , Economia i Serveis generals
      DP : Paz (39) , masajista : 1/4 Alcaldía , Sostenibilitat i Territori (Obres i Serveis)
      Ramos : Regiduria de (Guardia Urbana + bomberos + ADF)
      Arcas y Puntas desaparecen
      CUP = voto en blanco
      Saludos

     • Estel

      Teresa, la veig una mica obsessionada amb el tema dels currículums. Amb el que figurava al butlletí que tots vam rebre a casa n'hi ha més que suficient. A la presentació de la llista, les fitxes eren un pèl més extenses perquè es van passar d'una en una, però, és clar, vostè no hi era aquell dia…
      Teresa, la CUP mai ha dit que no tingui cap intenció de governar, encara que sí ha dit sempre que "no ho farà a qualsevol preu". És una diferència de matís, però molt significativa. És evident que vostè no ha assistit a cap dels actes de campanya de la CUP, ja que aquesta qüestió ha quedat sempre més que clara. Sobre la capacitat dels membres de la seva llista, la seva és una opinió personal. Només això. La meva, en canvi, és completament diferent. Opino que estan preparats per fer-ho, si aconsegueixen que les seves condicions siguin tingudes en compte. La CUP ha anunciat repetidament que la prioritat número 1 és el programa, i no pas una cadira. Entenc que això és difícil d'entendre en aquest món, però ens haurem d'anar acostumant.

     • Teresa

      Estel (peradalta?) , Gracias por su respuesta ,
      ¿ Obsesionada? No , "desinformada" Si, como ha podido comprobar,…
      Discrepo totalmente con Ud. en lo que me dice de que "la CUP mai ha dit que no tingui cap intenció de governar" . Lo que de la CUP ha transcendido a lo público, y que muchos votantes lo han tenido en cuenta al votarles, son las declaraciones del Sr. Maymo en la Radio publica municipal RMR-COM y en Molins-TV ( ver hemeroteca), de todo lo contrario de lo que Ud, me dice..
      Comprenda que yo, por mi edad avanzada y delicada de salud, no pueda asistir a sus asamblas internas, y desconózo las fichas asamblearias, simplemente, intento estar minimamente informado de la CUP , y he solicitado en éste foro, ampliación de los "curriulums" de los de 1ª fila , , y los nro 6 y nro 17 no me han dado respuesta satisfactoria de momento, sólo algún que otro insulto,… ¿ Puede Ud. facilitármela? , Respecto al Programa , la única coincidencia de CUP con los de CIU es la nro 51 de CIU : Museu . Saludos

     • Estel

      No, Teresa, no em dic Peradalta. Estel només és un pseudònim que uso a vegades. M'agrada molt. Sap per què? Perquè l'estel simbolitza la Llibertat. Salutacions.

     • Teresa

      Estel
      Perdona, Se me fué la mano,… Muy bien Visca la Llibertat d'expresió !
      Saludos.

     • Ana

      Por lo que se puede apreciar se te va la mano demasiadas veces. Y tal como han dicho por ahí arriba, podrías cuidar más los mensajes porque muchas veces no se entienden, a parte de que repites de forma cansina el mismo mensaje una y otra vez..

      Pero bueno, a partir de ahora lo más fácil será obviar tus comentarios

 • Gent de Molins

  Què és el que fa pensar? Com dirien en castellà que tiene k ver tocino con velocidad? i mira l'antic president de la Generalitat no va néixer a Catalunya, per posar-nos a parlar, crec realment que la CUP és l'únic partit ara per ara amb seny, amb transperència amb un projecte ferm i el més important completament vinculat a les associacions, assemblees als barris, i no com aquests enganyabeneïts que s'omplen la boca parlant de Catalunya i l'únic que fan és retallar una cosa tant preuada com son els serveis públics. Vergonya!

  Visca la CUP!

  • molinenc

   ara ho veurem!!! on tenen el seny i el treball!

   • Teresa

    molinenc , Bueno,.. Ahora la CUP con 4 regidores recibirá de la Junta Electoral, por organizar la campaña aprox. 19.500 x4 = 78.000 € ( 13 Mill Ptas) + IPC , ¿ En qué se van a gastar tanto dinero? , ¿ Para cuantas birras dá? , y ¿ Cuantos conciertos y ruidos en las calles tendremos que soportat , las ciudadanas en los próximos 4 años? , ¿ Cuando lquitará la CUP los posters pegados con cola en paredes y mobiliario público? , ¿Esperarán que se lo limpien (GRATIS) los Servicios Técnicos a cargo del Ayuntamiento? , Veremos dónde tienen el "seny" ,….

 • Carles Bassas

  Pepi primer de tot dexeu disfruta del resultat,soc Carles Bassas de la cup i no soc adolescent ting 51 any,i moltes mes batalles que tu: anem a sopossa que es molt facil opina.A la CUP hem creat una ilusio colectiva que a fet que la gent ens voti.I amb democracia hi han coses que es tenen que aceptar,que es que ens ha votat mes de 1700 persones de Molins de Rei.T'aseguro que nosaltres escoltarem les propostes que ens fagin,i les possarem a votacio de l'asamblea i fins i tot pot-ser dels nostres votans.Hi han totes les posibilitats obertes i fins i tot que un grup goberni amb minoria i amb acorts puntuals de consens.El que no farem es seura a la cadira del gobern sense que es porti a ejecutar el nostre programa,aixi que si algu te presa per dir que es alcalde,que es possi tranquil per que tenim fins el 11 de Juny per decidir que fem.

  • Teresa

   Carles Bassas (51) ,nro. 8, maestria industrial quimica Urgell , comercial, leñador aficionado (ver video campaña) , ADF , Le sugiero lea mi intervención en Viu molins/Politca/Resultados, en cuanto a posibles coaliciones y le repito lo mismo que le decía a pepi es éste foro. Seguro que Ud, por su edad lo comprenderá mejor, Saludos

  • pepi

   Carles no sé si tens més batalles que jo o no. Evidentment ens heu il·lusionat i engrescat cres que ja ho he dit potser t`ha passat per alt. El comentari no era destructiu nomé que com diu l'àlex no us ho esperàveu, doncs ara toca responsabilitat amb els vots que teniu heu de saber-los gestionar, és clar que d'acord amb els vostres principis només faltaria!!!
   t'has d'acostumar a sentir opinions diferents a les teves que ja tens una edad "de bon rollo"

  • Joan

   de totes maneres per molt que diguis un partit que prefereix estar a la oposició i no accepta la posibilitat d´agafar les responsavilitats d´un govern no es masa serios, es facil criticar i denunciar, el que es complicat es posart-hi solucions, ara veurem de quina pasta esteu fets, teniu 4 anys per demostrar que aquesta gestió que tant critiqueu es facil de canviar i que consti que estic dacord amb que les coses es podem fer molt millor, el que no tinc clar es que estigueu capacitats per fer-ho, si no espero que sigueu capaços de ser coerents i sortir de l´ajuntament, en cas contrari sereu igual que qualsevol del partits dels quals porteu 4 anys despotricant

   • Teresa

    Joan
    Coincido plenamente con Ud. pero con la coalición CIU+PSC+PP , la CUP volverá a estar arrinconada. y no podrá demostrar nada , Nada de nada
    La CUP ya dejó claro en campaña que no quiere gobernar , y ni sus componentes el lista estan preparados para ello.
    govern estable" = coincidencias de Programa ="canvi en positiu"(CIU) = "canvi a millor"(PSC) = Compartir alcaldias = 1º año (CIU), 2º (PSC) , 3ª y 4º (CIU)
    DC : Casal, (36), lic. derecho : 3/4 Alcaldía , Economia i Serveis generals
    DP : Paz (39) , masajista : 1/4 Alcaldía , Sostenibilitat i Territori (Obres i Serveis)
    Ramos : Regiduria de (Guardia Urbana + bomberos + ADF)
    Arcas y Puntas desaparecen
    CUP = voto en blanco
    Saludos

 • Pingback: Decepció a SI per no aconseguir representació a l'Ajuntament | Viu Molins de Rei()

 • pepi

  Sembla que el meu comentari ha estat desafortunat i que us ha molestat. he volgut dir amb la paraula "adolescència" no en sentit de l'edat, que dit de pas segons diuen els entessos cada vegada s'allarga més, sinò en una actitud de no prendre decisions o defugir de responsabilitats.
  Era en aquest sentit que he fet el comentari.
  Pel comentari que fas d'altres persones que han tingut excés d'optimisme no opino ho desconnec.
  Us desitjo sort i seny.

  • Esther Mellado

   Gràcies, Pepi, per la sort que ens desitges. Espero que no ens manqui. Estic convençuda que la CUP prendrà les decisions adequades, de manera responsable, amb seny, però també amb coratge. La CUP representa una manera diferent de fer política. Per això no es pot esperar que actuï com ho farien els altres. Però suposo que això els votants de la CUP ja ho saben o, si més no, ho intueixen. Salut!

 • Miquel Portnoi

  Només us demano una cosa: dutxeu-vos de tan en tan que feu pena

  • Pere

   en tot cas ells no se si s´ha de dutxar però tu t´hauries de rentar la boca….

  • carles

   a falta d'arguments, insults jaja
   en el fons fa més gracia això que que et critiquin

   • Teresa

    "porra" :
    Para un "govern estable" = Coincidencias de programas = "canvi en positiu" (CIU) = "canvi a millor"(PSC) =, Compartir alcaldias = 1º año CIU), 2º (PSC) , 3ª y 4º (CIU)
    DC : Casals, (36), lic. derecho : 3/4 Alcaldía , Economia i Serveis generals
    DP : Paz (39) , masajista : 1/4 Alcaldía , Sostenibilitat i Territori (Obres i Serveis)
    CUP = fuera.
    Saludos.

 • Carlos

  Veig que la mala educació, el menyspreu, les presumpcions la fala de tolerància, honestedat i tot això unit a la mentida més estupida, corre per tots els fòrums dels articles que es publiquen en Viu Molins amb l'única complaença que el focus de tot això sempre és el mateix.
  He votat a la CUP, he votat en consciència i convençut que el meu vot va dirigit a la millor opció de totes les que existeixen actualment i la meva opccion és aquesta, principalment perquè estic convençut que les persones que lideren aquest projecte ho fan com si fos jo mateix, per això em sento orgullós del que han pogut aconseguir, perquè ho sento meu.

  Salut i força CUP:

  • Ana

   Plas Plas Plas Carlos, gracias por expresarlo tan claramente.

 • Carlos

  be del comentari anterior
  Cal ser un ignorant o voler donar-li l'esquena a la realitat per pensar que una candidatura, que és la segona vegada que es presenta a les eleccions i que en les passades només va tenir un regidor i en aquesta a arribat a quatre, esta composta, com per aqui es vol fer creure, per persones que no estan "a l'altura" , quan l'opccio que guanya no és la que a un li agrada, i la consigna es; Acabar amb ells a qualsevol preu, aixo es propi de " gent de antiga soca" per dir-ho amablement.
  Salut i força CUP

  • Teresa

   Carlos
   Con exaltaciones , palabrería y brindis al sol no solucionará nada
   Con la coalición CIU+PSC+PP , la CUP estará menos insultada en los plenos, pero volverá a estar arrinconada. y no podrá demostrar nada , Nada de nada
   La CUP ya dejó claro en campaña que no quiere gobernar , y ni sus componentes el lista estan preparados para ello.
   govern estable" = coincidencias de Programa ="canvi en positiu"(CIU) = "canvi a millor"(PSC) = Compartir alcaldias = 1º año (CIU), 2º (PSC) , 3ª y 4º (CIU)
   DC : Casals, (36), lic. derecho : 3/4 Alcaldía , Economia i Serveis generals
   DP : Paz (39) , masajista : 1/4 Alcaldía , Sostenibilitat i Territori (Obres i Serveis)
   Ramos : Regiduria de (Guardia Urbana + bomberos + ADF)
   Arcas y Puntas desaparecen
   CUP = voto en blanco
   Saludos

   • Estel

    Teresa, no sé d'on ha tret que la CUP no vulgui governar. El que sí ha dit sempre és que "no ho farà a qualsevol preu". És una diferència de matís, però molt significativa. És evident que vostè no ha assistit a cap dels actes de campanya de la CUP, ja que aquesta qüestió ha quedat sempre més que clara. Sobre la capacitat dels membres de la seva llista, la seva és una opinió personal. Només això. La meva, en canvi, és completament diferent. Opino que estan preparats per fer-ho, si aconsegueixen que les seves condicions siguin tingudes en compte. La CUP ha anunciat repetidament que la prioritat número 1 és el programa, i no pas una cadira. Entenc que això és difícil d'entendre en aquest món, però ens haurem d'anar acostumant.
    La veig una mica obsessionada amb això de les porres…

    • Teresa

     Estel (peradalta?) , Gracias por su respuesta ,
     Obsesionada por la porras , No , Ciertamente es una porra "personal" , y el la que trato simplemente de ordenar mis pensamientos , ¿ No tiene Ud. porra aún ?
     Discrepo totalmente con Ud. en lo que "la CUP mai ha dit que no tingui cap intenció de governar" . Lo que de la CUP ha transcendido a lo público, y que muchos votantes lo han tenido en cuenta al votarles, son las declaraciones del Sr. Maymo en la Radio publica municipal RMR-COM y en Molins-TV ( ver hemeroteca), de todo lo contrario de lo que Ud, me dice..
     Yo, por mi edad avanzada y delicada de salud, no puedo asistir a sus asamblas internas, simplemente, intento estar minimamente informado de la CUP , y he solicitado en éste foro, ampliación de los "curriulums" de los de 1ª fila , , y los nro 6 y nro 17 no me han dado respuesta satisfactoria de momento, sólo algún que otra coz e insultos,… ¿ Puede Ud. facilitármela? , Respecto al Programa , la única coincidencia de CUP con los de CIU es la nro 51 de CIU : Museu . Saludos

     • Estel

      No, no em dic Peradalta. De fet, ni tan sols em dic Estel, com tampoc vostè es diu Teresa, senyor. Veig que segueix intentant identificar-nos i etiquetar-nos. I tot per què? Per després desqualificar-nos, com diu més avall el company Enric . Per descomptat que no li facilitaré jo informació sobre els integrants de la llista. Ja s'ha fet públic el que tocava. Al butlletí pot consultar-ne un resum. Salutacions.

     • Teresa

      Ester señor
      Perdone, Se me fué la mano,… ¿ com diu el company Enric Piera Pachon (43), nro 17 de CUP , trabajador (?) justicia, que le han tenido que advertir varias veces los moderadores de Viu molins, por su expresiones tipo El Grill (GRATIS) ? , ¿ No sabremos los "curriculums" completos de los 1 ros integrantes en las listas de CUP? , ¿ Los votantes de CUP han votado a ciegas, por inercia, como nominación en GM, sin haberselo leido? . Oooooh !, Saludos.

     • Estel

      Des de fa quan que reculls informació, Teresa?

     • Teresa

      Es mi hooby !!, ¿ Es malo eso? , Es importante enterarse de las cosas antes de votar , ¿ No?
      ¿ De verdad que la ciudadanía de Molins de Rei , incluidos los "insatisfechos" , no podremos saber los "curriculums" completos de los primeros de listas de CUP , estado civil (soltera, en pareja, casada, separada, divorciada,viuda) , hijos, estudios completos (sin faltas de asignaturas), profesión , actividad actual y anteriores,…. ?
      Saludos

 • Teresa

  Pere
  El PSC – Molins , no tiene opinión y esta esperando lo que le diga Jose Zaragoza,
  Con la coalición CIU+PSC+PP , la CUP volverá a estar arrinconada. y no podrá demostrar si son capaces de nada , Nada de nada
  La CUP ya dejó claro en campaña que no quiere gobernar , y ni sus componentes el lista estan preparados para ello.
  govern estable" = coincidencias de Programa ="canvi en positiu"(CIU) = "canvi a millor"(PSC) = Compartir alcaldias = 1º año (CIU), 2º (PSC) , 3ª y 4º (CIU)
  DC : Casal, (36), lic. derecho : 3/4 Alcaldía , Economia i Serveis generals
  DP : Paz (39) , masajista : 1/4 Alcaldía , Sostenibilitat i Territori (Obres i Serveis)
  Ramos : Regiduria de (Guardia Urbana + bomberos + ADF)
  Arcas y Puntas desaparecen
  CUP = voto en blanco
  Saludos

 • Enric Piera

  L´avorriment, l´atur o la jubilació donen per molt. El més lamentable és que enlloc de fer comentaris sobre política municipal algú s´hagi dedicat a fer un recull de tots els molinencs que han anat a totes les llistes electorals i de les seves dades, i tot per després vomitar-les de mala manera, amb menyspreu, amb mofa. Si aquests anònim Teresa vol conèixer millor la gent que ha integrat la llista, no seria molt millor haver parlat amb elles ? quina por, segur que te una fitxa de tothom a casa seva…salut a tots els meus companys de la CUP i a tots els dels altres partits que amb la nostra tasca col.laborem en la contenció emocional d´aquest senyor que es diu TERESA. Salut !!

 • votant

  A na Teresa…
  Prefereixo un dinamitzador lingüístic a l'Ajuntament -així per fi podrà accedir al bilingüisme- que un massatgista -tant de CiU com del PSC-. Suposo que vol massatgistes per anestessiar, encara més, els ciutadans i estovar la crisi…
  Per cert, els quatre regidors de la CUP tenen entre 23 i 29 anys i crec que han demostrat que la joventut d'aquest poble es compromet per la política. Li recordo, tanmateix, que, tot i haver advertit en campanya que no governarien a qualsevol preu, han passat d'u a quatre regidors!!!
  I finalment, vol d'alcalde a algú que ja cobra uns 60 mil euros anuals d'un altre ajuntament!? Faci-s'ho mirar, seriosament…

 • Teresa

  Votant
  Bueno, Hay que negociar y ceder,… por eso pongo DP (dedicación parcial) al Sr. Paz , para que su sueldo lo siga pagando Gavá.
  Con la coalición CIU+PSC+PP , a la CUP se la puede negociar y darle garantias que en los plenos estará menos insultada, que se le dará tiempo y dejará, de vez en cuando, echar alguna mociónes de INDEPENDENCA , y algún brindis al sol, etc.
  La CUP dejó claro en campaña que no quiere gobernar , y ni sus componentes el lista estan preparados para ello.
  govern estable" = coincidencias de Programa ="canvi en positiu"(CIU) = "canvi a millor"(PSC) = Compartir alcaldias = 1º año (CIU), 2º (PSC) , 3ª y 4º (CIU)
  DC : Casals, (36), lic. derecho : 3/4 Alcaldía , Economia i Serveis generals
  DP : Paz (39) , masajista : 1/4 Alcaldía , Sostenibilitat i Territori (Obres i Serveis)
  Ramos : Regiduria de (Guardia Urbana + bomberos + ADF)
  Arcas al banco, Puntas a su empleo en Diputación y Romeu a sus labores.
  Saludos

  • Carlos

   Sempre millor un brindis al sol , que un cara al sol , ja se que la segona opció li agrada mes i esta en el seu dret, és el que té la democràcia, encara que hi hagi qui la utilitzi interessadament..

   • Teresa

    Carlos , Mi not enteeeenderrrrrrr su pensamiento de filosofía política.

 • Pingback: El certamen d'ajuts a les entitats de la CUP es converteix en anual | Viu Molins de Rei()