Eufòria a la CUP per uns resultats que superen totes les expectatives

Els membres de la CUP no podien amagar la seva eufòria ahir a la nit. Han quadruplicat el nombre de regidors, obtenint-ne només un menys que la força més votada. El cap de llista, Àlex Maymó, va reconèixer que els resultats han superat els seus propis pronòstics.

El cap de llista va celebrar els resultats amb tot el partit

Eufòria descontrolada a la seu de la Candidatura d’Unitat Popular de Molins de Rei. La formació, que ha vist quadruplicar el seu nombre de regidors (d’1 a 4) i triplicar el de vots (de 539 a 1797) respecte fa quatre anys, va celebrar els resultats en una festa improvisada amb candidats i simpatitzants a la seva nova seu (al Carrer del Poeta Mateu Janés). És una de les CUP que més regidors ha obtingut a Catalunya, i també de les que més ha crescut, passant de ser la sisena força a ser la tercera al consistori en nombre de vots, i amb només un regidor menys que la força més votada (CiU). Davant l’empat que hi ha al capdavant de l’Ajuntament (CiU i PSC), la CUP podria ser decisiva.

El seu líder, Àlex Maymó, en feia una valoració absolutament positiva, i confessava a Viu Molins de Rei la gran sorpresa que han suposat per a ells els resultats: “No ens ho esperàvem. Sí que esperàvem tenir més vots, però pensàvem que pujaríem a 2, potser 3 regidors. Hem superat les nostres pròpies expectatives”. Durant la campanya, des de la CUP s’havien marcat com a objectiu doblar els resultats: obtenir 1000 vots, que s’haurien traduït en 2 regidors, però els resultats van desbordar les expectatives. Maymó va agrair també la tasca feta per tot l’equip, i per damunt de tot, va mostrar l’alegria que han suposat per a ell els resultats, sentiment que es repetia en tots els membres de la candidatura la nit del 22 de maig.

Recomanacions personalitzades