Decepció a SI per no aconseguir representació a l'Ajuntament

Solidaritat Catalana per la Independència (SI) amb només 277 vots (2,84%) no ha aconseguit representació al ple municipal. El seu cap de llista, Jordi Casas, reconeix la decepció i afronta l’evidència: “No podem estar contents”.

Jordi Casas exercint el seu dret a vot durant la jornada electoral // David Guerrero

El partit que era novetat a les eleccions municipals d’enguany ha quedat eclipsat per l’efervescència de la CUP. El seu líder, Jordi Casas, considera que “tot i les dificultats que vam tenir al principi, i que érem un partit nou, teníem l’esperança que entraríem”. Sembla, doncs, que el partit no ha estat capaç de caçar ni els vots independentistes ni els que buscaven fer “higiene democràtica” a l’Ajuntament, els dos principals eixos en què s’ha centrat el partit.

Tot i això, segons Casas, han aconseguit “donar-nos a conèixer, que també era el nostre objectiu”. El cap de llista de SI a Molins de Rei va felicitar a la CUP pel seu notable creixement, i a CiU per ser la força més votada, i va reconèixer que “caldrà fer un anàlisi en fred per veure les coses que s’han fet malament i replantejar-nos la situació”. De totes maneres, segons Casas això no significa la fi de la formació a Molins de Rei, i va afirmar que “seguirem treballant per Molins de Rei”.

Recomanacions personalitzades