Decepció a SI per no aconseguir representació a l'Ajuntament

Solidaritat Catalana per la Independència (SI) amb només 277 vots (2,84%) no ha aconseguit representació al ple municipal. El seu cap de llista, Jordi Casas, reconeix la decepció i afronta l’evidència: “No podem estar contents”.

Jordi Casas exercint el seu dret a vot durant la jornada electoral // David Guerrero

El partit que era novetat a les eleccions municipals d’enguany ha quedat eclipsat per l’efervescència de la CUP. El seu líder, Jordi Casas, considera que “tot i les dificultats que vam tenir al principi, i que érem un partit nou, teníem l’esperança que entraríem”. Sembla, doncs, que el partit no ha estat capaç de caçar ni els vots independentistes ni els que buscaven fer “higiene democràtica” a l’Ajuntament, els dos principals eixos en què s’ha centrat el partit.

Tot i això, segons Casas, han aconseguit “donar-nos a conèixer, que també era el nostre objectiu”. El cap de llista de SI a Molins de Rei va felicitar a la CUP pel seu notable creixement, i a CiU per ser la força més votada, i va reconèixer que “caldrà fer un anàlisi en fred per veure les coses que s’han fet malament i replantejar-nos la situació”. De totes maneres, segons Casas això no significa la fi de la formació a Molins de Rei, i va afirmar que “seguirem treballant per Molins de Rei”.

 • Aniol Mors

  Ha estat una llàstima. Crec que amb més temps podran entrar a l'Ajuntament. Són gent seriosa i prou preparada. Dubto molt que els de la CUP puguin millorar el poble, però és clar potser molta gent ha acabat votant per ideologia. Que poden fer els admiradors de Lenin per Molins? Tinc la sensació que la majoria d'ells han tingut poques responabilitats a la vida i no se'n sortiran, temps al temps.

  • votant cup

   Aniol i Solidaris:

   Sempre carregueu contra la CUP pel seu pensament d'esquerres. En canvi, més de la meitat del vostre programa és clavat al de la CUP. Vaig escoltar en Jordi al debat electoral (per cert, era i és un bon candidat) i molts dels temes que tocava, ja els havia posat sobre la taula la CUP al 2007: sous, renovació política, participació (consultes), més pes dels municipis en l'estructura política catalana, supressió estructura administrativa vigent (diputacions, etc.), paper dels ajuntaments en l'independentisme…

   No sereu vosaltres els que prioritzeu la ideologia? O més aviat els prejudicis ideològics?

   Potser somiàveu ser l'alternativa "seriosa" a la CUP. Però l'electorat intel·ligent et jutja pel que fas, no pel que dius. I ja pots ser "adolescent", "admirador de Lenin" o qualsevol altre dels adjectius amb els que intenteu desprestigiar la CUP, que si fas bona feina i treballes pel poble, la gent t'ho reconeix.

   • Teresa

    votant cup , Esto y de acuerdo con Ud. Mi opinión es que entre la CUP y SI hay años luz, pero en ambos sentidos,
    La CUP ha sabido recoger el voto joven, pero su Programa está lleno de utopías , y eso de no querer gobernar, en mi opinión, los que han votado CUP , hn votado en blanco.
    SI, ha tenido un problema de marketing y de comunicación a las gentes, que la mayoría no sabe leer,.. y menos se manejen en Internet. Los curriculums eran interesantes, y originales, sin los pegajosos funcionarios lapa, actividades en el textil, perfumeria y cosmetica, nivel de grado medio, casados, con hijos, etc. y era interesante eso de la “higiene democràtica” a l’Ajuntament, moderación de sueldos, y un toque de humor, (tan necesario), en eso del referendum de las fotovoltaicas,
    ¿Los de SI se disoldran o aguantarán? .Saludos

   • JAN

    Ep company.
    Generalitzar és un error, aquesta es la opinió del Sr. Aniol. Solidaritat te 277 opinions. I felicitats per el resultat, que tens el meu vot si solidaritat no es presenta.

 • Anna

  Votar per ideologia no té res de dolent, votar per interessos personals sí. La majoria de gent de la CUP són gent que han tingut de des ben joves moltes responsabilitats, formant part de forma altruista de moviments juvenils, associacions i lluitant per allò que creuen que pot millor un poble i la societat.

 • jordi costa

  totalment d’acord amb l’Anna. si analitzem la llista de la Cup, la majoria dels seus membres han estat i estàn vinculats activament en entitats i associacions de la vila. Joves sí, sense responsabilitats??? qui ho diu. El que us fa por a la majoria són les coses noves. Perquè no deixem que gent amb empenta i ganes de treballar per Molins de Rei i Catalunya ho facin? és dolent votar per ideologia? ser simpatitzant de Lennin? senyors siusplau doneu la benvinguda a un grup que puja amb força i que ja ha demostrat la seva vàlua els darrers anys. només queda felicitar-los i extendre’ls la mà per el que puguin necessitar. jordi (erc+enxmdr)

  • Teresa

   jordi costa (ERC+ENxMdR) ( fotocopias?) , ¿Subscribe Ud. lo que se dice de ellos en el Grill (GRATIS)?
   Todos estamos de acuerdo en que "la llista de la Cup, la majoria dels seus membres han estat i estàn vinculats activament en entitats i associacions" , pero, una cosa es el teaotro y otra la política seria.
   Mi opinión es que los votantes de la CUP no han analizado muy bien el nivel politico del personal de primera línea, un escribiente, estudiante de estadistica(29), un locutor los fines de semana ,licenciado CP(24), una animadora infantil (23), un corrector, licenciado en historia (27), Menos mal que ya advirtieron que renunciaban a gobernar, Un programa lleno de utopias como lo de elevar a la categoria de funcionarias municipales a las Sras, de la limpieza , a los jardineros/as y a los traperos/as, Consell de vila, Regidor de barrio, nacionalizar Molins Energia, inmobiliaria de locales comerciales vacios, Wifi, Guifi, Wiki gratis, espacio para makro conciertos, recargos 50% IBI, viviendas en cooperativa gratis, masoveria urbana de "rabassa morta", expropiacíón pisos vacios, Plan de reducción de accidentes de transito.

 • Aniol Mors

  Jo parlava de responsabilitats a la vida. Feines de responsabilitat, responsabilitzar-se d'una família, de fills, hipoteques, etc.
  I, sí, és dolent ser simpatitzant de Lenin, molt dolent. El món va per una altra banda ja fa molt temps on no hi caben assasins (evidentment vosaltres no ho sou, que se m'entengui)
  Ser adolescent no és dolent, tot i que jo no ho he dit, però sincerament no crec que estigueu preparats per governar res. De totes maneres el temps ens ho dirà. I de por a les coses noves no n'hem de tenir pas perquè sinó no assolirem mai la independència, però jo no crec que sigueu res nou sinó que senzillament heu recollit el vot més ideològicament retrògrad d' ICV.
  Ho veig així

 • Teresa

  Ciertamnte ha sido una lástima eso de SI , y sobre todo oyendo los comentrios que a aguas pasadas han hecho los Sres. Joan Castellvi(64), CIU, Pte Agraria, la rierada,restaurant, : de que esos de SI eran unos "karkas" y las del otro tertuliano , Sr. Salvador Castellvi , Pte EN , pregonero 2110 : de que eran unos "heavy's" (pesados, duros) esos de SI , en la tertulia de la Radio publica de RMR-COM del día 26-5-2011 ( ver hemeroteca)

 • Pingback: Els "indignats" i el 22-M | Viu Molins de Rei()

 • jo mateix

  Escolta paio, ni decepció ni hosties, jo estic molt content dels resultats d'una força política que es presenta per primera vegada a unes municipals. Potser creus que tots els que es dediquen a la politica han de guanyar a la primera que es presenten? Informat una mica i busca a les teves hemeroteques, mira quans anys s'han presentat alguns abans de treure el primer regidor. Tu pots opinar i pensar el que vulguis, et fots un fart d'escriure collonades i opinar per tot arreu. Et creus que la gent et respectara més? Et sents més important? Massa temps lliure és el que tens. I ara dedicat a buscar el meu curriculum, i si no te l'inventes, que tant hi fa. Sincerament, no et molestis en contestar, que ja no hi sere per llegir-te. Resultes monóton i esgotador.