Xavi Paz vota esperant una recompensa a la feina feta des de l'oposició

El candidat del PSC ha votat a l’escola La Sínia a les 12 del migdia. Xavi Paz s’ha mostrat tranquil i orgullós de la feina feta des de l’oposició. El candidat socialista avui espera aconseguir la seva “recompensa a la feina dels últims quatre anys”.

El cap de llista socialista reconeix que “les expectatives són bones” i ha fet una crida a la participació. Al mateix temps, Xavi Paz ha reconegut que es troba “serè, tranquil i convençut d’obtenir uns bons resultats”. Els socialistes van obtenir 2.950 vots al 2007, sent la segona força més votada, aconseguint la representació de sis regidors al consistori.

“Tenim la convicció de la bona feina feta i estic convençut de que la feina que hem desenvolupat des de l’oposició tindrà la seva recompensa”, ha assegurat Xavi Paz després de votar a l’escola La Sínia acompanyat de part del seu equip de campanya.

Xavi Paz ha votat a l'escola La Sínia acompanyat del seu equip // David Guerrero

El cap de llista socialista que aspira a aconseguir l’alcaldia ha reconegut que “els polítics hem de canviar moltes dinàmiques” i s’ha sumat a les reivindicacions que arriben des de plaça Catalunya i Puerta del Sol. “Subscric pràcticament tot el que diu el moviment de plaça Catalunya, però en aquestes eleccions decidim el futur de l’Ajuntament de Molins de Rei”, ha assegurat Xavi Paz abans de continuar una visita per tots els col·legis electorals de la vila.

Recomanacions personalitzades