Víctor Puntas vota recordant que vol jugar un paper decisiu a la propera legislatura

El candidat d’Esquerres per Molins de Rei ha votat al CFA Rafael Farré a les 10.15 hores del matí. Víctor Puntas s’ha mostrat esperançat de que la participació sigui alta i el seu partit millori els resultats de les anteriors eleccions municipals.

El cap de llista d’Esquerres per Molins de Rei ha anat a les urnes acompanyt de la seva dona i el seu fill i s’ha mostrat “esperançat” amb la idea de que avui molta gent participi a les eleccions municipals. Puntas ha recordat que “el ventall és molt ampli, hi ha més candidatures que mai” i ha estat taxatiu en aquest sentit: “El pitjor que li podria passar a Molins de Rei és que la gent es quedés a casa”.

El candidat a l’alcaldia ha mostrat el seu desig de que Esquerres per Molins de Rei millori els resultats de les anteriors eleccions, que va ser de 1.423 vots i li va donar 3 regidors. Puntas ha destacat el paper que ha de jugar el seu partit: “Volem ser decisius, volem estar al govern de la vila, i si les circumstàncies ho permeten, arribar a tenir l’alcaldia de Molins de Rei”.

Víctor Puntas ha votat acompanyat del seu fill i membres de la llista d'Esquerres per Molins de Rei // David Guerrero

Víctor Puntas ha defensat la feina feta des de l’equip de govern i el programa electoral que han presentat durant aquesta campanya marcada a nivell estatal aquests últims dies per les acampades a les principals places del país. “El descontentament s’ha de traduir en anar a votar i triar aquelles forces polítiques que no siguin les que ens han governat durant els darrers 30 anys”, ha indicat Puntas, convidant als “indignats” a participar en política i intentar entrar a les institucions per aplicar les seves polítiques.

Recomanacions personalitzades