Jordi Casas vota expectant per aconseguir representació a l'Ajuntament

El candidat de Solidaritat Catalana per la Independència (SI) ha votat a l’antic ambulatori. Jordi Casas és l’únic cap de llista que es presenta per primera vegada i ha reiterat el seu objectiu d’aconseguir un regidor per entrar a l’Ajuntament.

El cap de llista de SI s’ha mostrat tranquil i expectant en quant als resultats de la jornada electoral. El partit encapçalat per ell és la primera vegada que es presenta als comicis municipals. Jordi Casas considera que “hem fet un bon treball durant la campanya” i tot i mostrar-se prudent i no voler vaticinar resultats, reconeix que el seu objectiu és “entrar a l’Ajuntament”.

Jordi Casas ha votat sol a l’ambulatori vell a les 11.45 del matí aproximadament i ho ha fet amb algú molt present a la seva ment, el seu fill que va morir recentment i el va impulsar a tornar al món de la política. “Se m’ha anat el pensament i no he pogut evitar recordar al meu fill Adrià, que és el motiu pel qual estic liderant aquest projecte“, ha explicat Casas després de votar.

Jordi Casas és la primera vegada que vota a unes eleccions com cap de llista d'una formació política // David Guerrero

Recomanacions personalitzades