Joan Ramon Casals vota amb l'esperança de representar un nou lideratge

El candidat de CiU ha votat al col·legi Alfons XIII a les 11.15 del matí. Joan Ramon Casals s’ha mostrat esperançat d’exercir un nou lideratge obtenint per primera vegada l’alcaldia de Molins de Rei, el que suposaria un increment de vots molt gran.

El cap de llista convergent ha mostrat les seves esperances d’obtenir avui uns bons resultats, per sobre dels actuals 3 regidors i els 1.417 vots aconseguits al 2007. “Per primera vegada a la història, CiU té la possibilitat de guanyar les eleccions a Molins de Rei“, ha assegurat Joan Ramon Casals després de votar al col·legi Alfons XII a les 11.15 del matí. Ho ha fet en solitari, sense ningú que li acompanyés, tant sols els apoderats convergents i el número 3 de la llista, Joaquim Martí, que es trobava en aquells moments al col·legi electoral.

Casals ha reconegut que estan a l’expectativa, “amb moltes esperances” i ha mostrat el seu desig de que la ciutadania expressi “la seva voluntat sobre qui ha d’exercir el nou lideratge per resoldre els reptes que ens trobarem en els propers quatre anys”. El cap de llista de Convergència i Unió també ha tirat de tòpic i ha parlat de “la festa de la democràcia” referint-se a la jornada electoral.

Joan Ramon Casals ha votat al col·legi Alfons XIII amb la presència d’altres membres de la llista com Joaquim Martí // David Guerrero

Joan Ramon Casals ha fet una crida a la participació en aquests temps d’indignació. “La manera d’expressar la indignació és anar a les urnes i votar per aquells partits que han mostrat la seva predisposició a escoltar a la gent”. L’alcaldable de CiU ha reconegut que en moltes ocasions la classe política es troba molt allunyada de la ciutadania.

Recomanacions personalitzades