Ivan Arcas vota pensant en un govern amb majoria d'esquerres

El candidat d’Iniciativa per Molins de Rei ha estat l´últim candidat en votar. Ivan Arcas ha recordat que la propera legislatura serà especialment difícil i ha mostrat el seu desig de que es pugui conformar “una majoria d’esquerres per crear un govern fort”.

El cap de llista d’Iniciativa per Molins de Rei ha votat a les 12.30 del migdia al CFA Rafael Farré del barri del Canal, el col·legi electoral que més caps de llista ha reunit. De fet, quan Ivan Arcas ha anat a votar amb la seva dona i els seus dos fills s’ha trobat amb el seu aliat durant les dues últimes legislatures, Víctor Puntas.

L’alcalde ha mostrat el seu desig per aconseguir “una majoria d’esquerres” i s’ha posat a disposició per “treballar des d’aquesta mateixa nit per crear un govern fort”. Ivan Arcas ha recordat que els propers quatre anys “seran un mandat complexe i sense un govern fort serà molt difícil”. Per això també ha cridat a la participació, esperant que els nous càrrecs electes tinguin el màxim suport dels molinencs.

 

Ivan Arcas ha votat al CFA Rafael Farré acompanyat de la seva família // David Guerrero

Iniciativa va ser el partit més votat al 2007 i aspira a mantenir-se com la força més votada a Molins de Rei. Arcas ha alertat del possible creixement de CiU i ha assegurat que “si la dreta guanya, el nostre país té tots els números per anar a pitjor”. Demà, a aquesta hora, el Govern d’Artur Mas donarà a conèixer com afecten les retallades a Catalunya i quins serveis de l’estat del Benestar seran reduïts per tal de poder quadrar els pressupostos.

Recomanacions personalitzades