Emilio Ramos vota confiat en augmentar el número de votants del PP

El primer candidat en votar a les eleccions municipals ha estat Emilio Ramos. L’alcaldable del PP ho ha fet pocs minuts després de les 10 del matí al CFA Rafael Farré del barri del Canal, on ha tirat de tòpic parlant de “la festa de la democràcia”.

El cap de llista del Partit Popular ha assegurat ja a primera hora que avui “és un dia de festa, la festa de la democràcia”. L’ha celebrat anant a votar i convidant a que tots els molinencs també ho facin. Al mateix temps, Emilio Ramos s’ha mostrat convençut d’obtenir uns bons resultats pel seu partit. Si al 2007 va aconseguir 569 vots, ara “hi ha possibilitats d’augmentar el número de vots segons les enquestes internes que tenim”, ha assegurat Ramos confiat en millorar aquesta xifra que li dóna un regidor a l’Ajuntament de Molins de Rei.

Emilio Ramos diposita el seu vot a la urna del CFA Rafael Farré // David Guerrero

Recomanacions personalitzades