Alex Maymó vota esperant que la indignació de la ciutadania es mostri a les urnes

El candidat de la Candidatura d’Unitat Popular (CUP) ha votat al CFA Rafael Farré acompanyat d’alguns membres de la seva llista. Alex Maymó espera un creixement del partit i ha mostrat el desig de que “la gent mostri la seva indignació a les urnes”.

El cap de llista de la CUP, tot i que no s’atreveix a xifrar l’augment de votants, espera “un creixement important de la CUP, no sé si fins a dos regidors o més”. Al 2007 van aconseguir 539 vots, el que representa un regidor; quatre anys després, haurien de doblar els resultats per aconseguir un segon regidor al consistori.

Alex Maymó ha votat a les 10.45h al CFA Rafael Farré, en companyia del número 2 de la llista del partit, Roger Castillo, i altres membres del partit. Maymó ha assegurat que li agradaria veure com “tota la indignació es tradueix en anar a votar” i ha recordat com el partit del que és cap de llista pot representar l’esperit d’alguns dels manifestants per la seva organització diferent a la dels partits tradicionals.

Ale Maymó ha votat al CFA Rafael Farré acompanyat del número 2 de la llista, Roger Castillo // David Guerrero

Recomanacions personalitzades