Iniciativa finalitza la campanya ballant una flashmob

Iniciativa per Molins de Rei va tancar la campanya electoral fent una flashmob, un ball a la plaça de l’Ajuntament amb Ivan Arcas al capdavant. Abans, l’alcalde va assegurar que “Molins de Rei no ha de ser la pubilla del Llobregat, sinó una dona com cal”.

Ivan Arcas es va arrencar a ballar tant a la flashmob com després a l'escenari // David Guerrero

No és habitual passar per la plaça de l’Ajuntament i trobar-se a l’alcalde ballant. Són coses que només es poden veure en campanya electoral, més encara l’últim dia, quan s’ha de fer l’últim esforç per esgarrapar qualsevol vot que pot ser decisiu en uns comicis que es presenten molt ajustats. Divendres, a la festa míting de tancament de la campanya d’Iniciativa per Molins de Rei, Ivan Arcas i els membres de la llista electoral van demostrar la seva capacitat de seguir una coreografia, o si més no, intentar-ho. Amb gorres verdes del partit i membres d’un grup de ball juvenil, va ser la manera més amena de tancar una campanya on s’ha vist a Ivan Arcas força ensopit en diverses ocasions. Tant en el ball com en els discursos, l’alcalde va recuperar la força i l’esperit que li va donar l’alcaldia en el seu moment.

L’alcalde, després de defensar el seu projecte de futur, es va referir al principal partit de l’oposició, el PSC: “No acceptarem que continuïn retallant la gent que encara que porten les sigles ben petites, són del PSC”. Després, també va alertar dels que han estat socis de govern durant els últims anys, CiU, dels que va criticar que “tenen la barra de demanar la millora de la sanitat pública des de la plaça de la Creu i ens la retallen des de la plaça Sant Jaume”. Mentre Joan Ramon Casals s’ha referit durant la campanya a Molins de Rei com “la pubilla del Llobregat”, Arcas va assegurar que la pubilla ja estava ben crescuda. “Molins de Rei ha de ser la dona instruïda, culta, emprenedora i capaç d’enfrontar-se al seu entorn. Ha de ser una dona com cal, no una pubilla”, va concloure Arcas en un to molt més segur del que ha tingut durant la campanya electoral.

Una cinquantena de persones van ballar a la plaça de l'Ajuntament, entre ells, l'alcalde i alguns membres de la llista d'Iniciativa // David Guerrero

Per la seva banda, Laura Duran va valorar positivament la feina feta durant la campanya i va profunditzar en les propostes d’Iniciativa per Molins de Rei, dels quals “la primera prioritat serà acompanyar als tocats per la crisi”. Poc després, la plaça de l’Ajuntament va retre un sentit aplaudiment als acampats a la plaça de Catalunya. La número 2 d’Iniciativa va defensar al seu líder i va criticar als líders d’altres forces polítiques de la vila. “No ens agraden els candidats almidonats, tampoc aquells dels que no ens podem fiar i, molt menys, els maleducats”, va enfatitzar Duran, definint a Arcas com un home “cansat, sí, de veure deslleialtats i mentides”. Dit això, els polítics van baixar de l’escenari i va començar l’espectacle de la flashmob. Un dels moments que la campanya electoral del 2011 deixarà pel record.

Recomanacions personalitzades