CiU proclama la seva superioritat a l'acte final de campanya

En un ambient distés i festiu, el candidat convergent, Joan Ramon Casals, va proclamar que tenen “el millor equip, el millor programa” i assegura que han fet “la millor campanya” recalcant que el seu partit té l’alcaldia “a tocar”.

Casals es va mostrar molt segur d'ell mateix // redacció

Casals es va mostrar molt segur d'ell mateix // Redacció

El Cèltic va ser el lloc escollit per Convergència i Unió per tal de finalitzar la seva campanya electoral. L’ambient de germanor  entre la família convergent va regnar en una sala del bar musical plena. Un dels vídeos fets pels membres de l’organització, al més pur estil dels vídeos de Guardiola per motivar als jugadors del Barça, va arribar a emocionar a més d’un dels components de la llista. La recopilació de fotos històriques de CiU Molins de Rei combinada amb missatges reivindicatius de l’ideari del partit catalanista va fer les delícies de bona part del públic. La poesia de Miquel Martí i Pol, “tot estar per fer i tot és possible”, va donar pas als parlaments forts de la nit.

“Tenim l’alcaldia de Molins de Rei a tocar”

Durant l’acte molts dels membres de la llista van fer un petit parlament que va precedir al plat fort de la nit, el discurs final del seu cap de llista, Joan Ramon Casals. Si una cosa es ben certa és que Casals creu fermament en les seves possibilitats de fer-se amb l’alcaldia i que les seves bases estan molt mobilitzades. Segons ell, “tothom reconeix que hem fet la millor campanya”. A més a més, segons Casals, CiU Molins de Rei “té el millor programa i el millor equip per donar-li un futur esperançador a la vila”. Fins i tot, Casals va voler reivindicar que “alguns dels partits que ara són a l’oposició han hagut de copiar coses de la nostra campanya i el nostre programa, com la idea de que Molins de Rei ha de tornar a ser capdavantera en el seu entorn”.

El número 1 de la llista de la coalició nacionalista va finalitzar el seu discurs demanant al públic que convenci a la gent del seu entorn a que dipositi la confiança en ell. “Si algú encara té dubtes, que em truqui, que jo mateix el convenceré”, els va prometre. Casals va finalitzar el seu discurs ferm, encoratjat pel suport d’un públic entregat, afirmant: “ara, tenim l’alcaldia de Molins de Rei a tocar”.

CiU va omplir l'espai principal del Cèltic l'últim dia de campanya // Redacció

CiU va omplir l'espai principal del Cèltic l'últim dia de campanya // Redacció

La campanya de la CiU a Viu Molins de Rei:

Recomanacions personalitzades