CiU proclama la seva superioritat a l'acte final de campanya

En un ambient distés i festiu, el candidat convergent, Joan Ramon Casals, va proclamar que tenen “el millor equip, el millor programa” i assegura que han fet “la millor campanya” recalcant que el seu partit té l’alcaldia “a tocar”.

Casals es va mostrar molt segur d'ell mateix // redacció

Casals es va mostrar molt segur d'ell mateix // Redacció

El Cèltic va ser el lloc escollit per Convergència i Unió per tal de finalitzar la seva campanya electoral. L’ambient de germanor  entre la família convergent va regnar en una sala del bar musical plena. Un dels vídeos fets pels membres de l’organització, al més pur estil dels vídeos de Guardiola per motivar als jugadors del Barça, va arribar a emocionar a més d’un dels components de la llista. La recopilació de fotos històriques de CiU Molins de Rei combinada amb missatges reivindicatius de l’ideari del partit catalanista va fer les delícies de bona part del públic. La poesia de Miquel Martí i Pol, “tot estar per fer i tot és possible”, va donar pas als parlaments forts de la nit.

“Tenim l’alcaldia de Molins de Rei a tocar”

Durant l’acte molts dels membres de la llista van fer un petit parlament que va precedir al plat fort de la nit, el discurs final del seu cap de llista, Joan Ramon Casals. Si una cosa es ben certa és que Casals creu fermament en les seves possibilitats de fer-se amb l’alcaldia i que les seves bases estan molt mobilitzades. Segons ell, “tothom reconeix que hem fet la millor campanya”. A més a més, segons Casals, CiU Molins de Rei “té el millor programa i el millor equip per donar-li un futur esperançador a la vila”. Fins i tot, Casals va voler reivindicar que “alguns dels partits que ara són a l’oposició han hagut de copiar coses de la nostra campanya i el nostre programa, com la idea de que Molins de Rei ha de tornar a ser capdavantera en el seu entorn”.

El número 1 de la llista de la coalició nacionalista va finalitzar el seu discurs demanant al públic que convenci a la gent del seu entorn a que dipositi la confiança en ell. “Si algú encara té dubtes, que em truqui, que jo mateix el convenceré”, els va prometre. Casals va finalitzar el seu discurs ferm, encoratjat pel suport d’un públic entregat, afirmant: “ara, tenim l’alcaldia de Molins de Rei a tocar”.

CiU va omplir l'espai principal del Cèltic l'últim dia de campanya // Redacció

CiU va omplir l'espai principal del Cèltic l'últim dia de campanya // Redacció

La campanya de la CiU a Viu Molins de Rei:

 • Anònim

  SI si ………I per això ahir a les 23.55, a 5 min de la jornada de reflexió estàveu enganxant cartells a sobre dels caretells de la resta de forces polítiques….gest MOLT LLEIG CIU MOLINS!!!!!!!!!!! MOLT LLEIG!!!!!

  • georgina

   cadascú pot triar com s'organitza oi? d'altres vau aprofitar per arrencar-los no?? que encara és més lleig! i jo vaig veure d'altres partits enganxant a la mateixa hora… les crítiques per tots o per ningú!

   • Anònim

    Organitzar-se?? jajajja a veure, a quins partits vas veure?? estàs segura Georgina q vas veure a TOTES les forces polítiques treient o enganxant cartells??? jo crec q tots no van fer el mateix…..

    • georgina

     jo no he dit TOTS, he dit D'ALTRES…. no sé eh! i a més, cadascú s'organitxa com vol que és el que jo he dit! rellegeix!

     • georgina

      i per cert, ja podries signar amb el teu nom, no em val gaire algú que acusa i no dona la cara.

     • Teresa

      georgina , ¿ georgina qué más? , En las bases de intervención en el Viu molins no es obligatorio el tener que dar los nombres, los apellidos, el DNI , NIF, y ni la militancia , Para mi, "georgina" significa lo mismo que "Anonim" , ¿ Acaso anonomato y opinión con educacaión, son incompatibles?
      El programa de CIU , En mi opnión : Muy pobre , No se detalla el estado civil , hijos, estudios, actividad actual, cargos anteriores y actuales,, etc. de los de las listas y en Altres también muy pobre, Sinceramente, Me ha decepcionado. Veo que no hay nivel en los primeros puestos.
      Pregunta : : En el nro 3 , ¿ Que quiere decir "regidor de activitats" ? , ¿ De qué actividades?. Saludos.

     • Anònim

      No cal q em diguis q rellegeixi….nomès dic, q no tots van fer el mateix..uns com vosaltres si que ho vau fer, i d'altres no ho van fer pq creuen en el joc net.. des de quan treure o possar cartells a 5 min d'acabar-se la campanya és organitzar-se?? simplement he dit q és un GEST LLEIG,en fi, demà que guanyi Molins!!!!

     • georgina

      disculpa pero es pot fer el que es vulgui fins les 12 de la nit! el que és lleig és tot el que van fer DESPRES! jo a les 12 estava demanant un entrepà al Garbí… suposo que tu estaves al pis de dalt!

 • Pep

  Pues el Ivan, a las 23:59 estava arrancando carteles del PSC, junto al Bellido.

  • Teresa

   Ah ! , Pues yo a las 24.25 h , arranque de un cotainer de vidrio ,en C/. Barraquer, para recuerdo, un poster pegado con cello, de SI, ¿ No se puede hacer?

 • eduardomanostijeras

  quien calla otorga………..