La biblioteca i la zona esportiva del Canal són les prioritats del PSC

El PSC omple la plaça del Pont de la Cadena amb el seu acte central de campanya. Xavi Paz explica el seu “compromís” amb Molins de Rei on la nova biblioteca i la zona esportiva del barri del Canal són les prioritats.

Xavi Paz acompanyat pels components de la seva llista durant el discurs // Jose Polo

Xavi Paz acompanyat pels components de la llista durant el discurs // Jose Polo

Prop de 200 persones, 300 segons l’organització, es van reunir el passat diumenge per la tarda per assistir a l’acte central de campanya del Partit dels Socialistes de Catalunya.

Durant el seu discurs, el candidat socialista a l’alcaldia de Molins de Rei, Xavi Paz, va explicar que vol establir un “compromís” amb Molins de Rei on “tothom es vegi representant” amb l’objectiu de que “la vila torni a ser capdavantera al seu entorn”. Segons Paz, Molins de Rei “ja ha perdut masses oportunitats” i ara és l’hora “d’un canvi real que porti la vila a ser més esportiva, més saludable, més cultural, més social i més emprenedora” va remarcar el número 1 del PSC. Paz també va indicar qua a hores d’ara “els nervis són per uns altres que no han fet bé la seva feina i ara es neguen a debatre en una confrontació d’idees” en clara referència al cara a cara proposat per aquest diari i la postura d’Iniciativa sobre aquest.

La nova biblioteca al Molí i la zona esportiva del Canal, prioritàries en el “canvi” del PSC

Precedit per una festa infantil, l'acte del PSC va ser el més nombrós del que portem de campanya // Jose Polo

Precedit per una festa infantil, l'acte del PSC va ser el més nombrós del que portem de campanya // Jose Polo

Per tal de poder fer aquest “canvi” en període de recessió econòmica, Paz va explicar que  “l’Ajuntament ha de tenir un govern fort amb un lideratge clar que tingui molt clares les prioritats”.

En infraestructures la construcció d’una nova biblioteca municipal és una de les seves màximes. El PSC proposa fer-la a la plaça del Molí contràriament al que va proposar el govern municipal en el seu moment i que recentment ha defensat la candidatura d’Esquerres per Molins de Rei. L’altre formació del tripartit molinenc, CiU, sembla que en aquest aspecte s’ha posat d’acord amb els líders de l’oposició i també han escollit la plaça del Molí per construir la nova biblioteca.

L’altre infraestructura prioritària per Xavi Paz es la zona esportiva del barri del Canal que a dia d’avui està amb les obres a mitja construcció en una situació més que millorable tot i que l’Ajuntament ha posat recentment part d’una inversió per tal de solucionar alguns d’aquests problemes.

La número 2 socialista, Ana Cantudo, va fer un discurs optimista on es va mostrar molt contenta de la gran quantitat de gent assistent i va aprofitar per reivindicar la feina feta en aquest últims anys des de l’oposició. “En 4 anys hem fet moltíssima feina per Molins de Rei” va defensar l’actual regidora. Pep Puiggarí, un dels components de la llista provinents de la Xarxa per Molins, va reinvidicar “la força de l’equip” socialista per tal de guanyar les properes eleccions municipals.

Recomanacions personalitzades