El Molins de Rei CF perd el penúltim tren per la salvació

L’equip ha donat la cara en tot moment i ha realitzat un bon joc. El resultat (5-2) no reflecteix l’enfrontament, ja que el Molins en gran part del partit ha estat superior.

Al conjunt molinenc només li quedaven 3 partits de lliga i l’equip creia que guanyant-ne 2 ja seria suficient per no baixar. Per tant el primer dels tres s’havia de guanyar, davant hi havia un Prat que no es jugava res.

En els primers cinc minuts de joc, un xut des de fora de l’àrea dels locals rebotava en un defensor molinenc i mal•lauradament, entrava. Un cop més. l’equip es trobava amb el marcador advers i s’havia de capgirar, per davant encara tenien tot el partit. El Molins tenia ocasions clares però la mala fortuna dels davanters o bé la gran actuació del porter pratenc van fer que el marcador no es mogués fins arribar a la mitja part.

En els primers instants de la represa, un dels locals força lliure en l’àrea feia el 2-0. Ara la diferència era doble, però l’equip seguia gaudint d’ocasions i realitzant un bon joc. Pocs minuts més tard, Andreu rematava amb duresa i feia el 2-1, hi havia esperança, ja que si alguna cosa ha demostrat aquest equip en la temporada són les remuntades èpiques. Però més tard, Gandu, feia un penal innecessari i el davanter local el transformava davant la cara de circumstancia dels molinencs desplaçats al Prat.

Joan Garcia donava entrada a “Chufi”, davanter juvenil de l’equip, de només 17 anys. Compartia davantera amb el ja habitual Eric Criado, també de 17 anys. Va ser aquest últim el que va tornar la emoció al matx amb un gran cop de cap 3-2. Si alguna cosa cal destacar del partit és la gran actuació que van realitzar la dupla del mig del camp Gandu-Tore amb un recital de passades i recuperacions. Però el futbol ja ho té això, el mateix Gandu que estava firmant una de les millors actuacions del partit va errar una passada i un jugador del Part va sorprendre a Jonathan amb un gran xut 4-2. El partit estava perdut, tot i això l’actitud molineca no va decebre a ningú i es va seguir jugant amb les mateixes ganes. En el últim minut el Part va fer el definitiu 5-2 amb una bona rematada de cap després d’un córner.

L’equip està obligat a guanyar la setmana que ve si la temporada vinent vol jugar el derbi de la vila contra l’Atlètic Incresa, el partit serà el diumenge a les 12h a Municipal Josep Raich. En joc, l’últim tren per la salvació.

Recomanacions personalitzades