L'Ajuntament destina menys de 1.000 euros a Lorca

L’Ajuntament de Molins de Rei destinarà el total de la partida acordada per als pobles agermanats a les tasques de reconstrucció de la ciutat de Lorca. L’aportació econòmica serà de menys de 1.000 euros.

Com a mostra de solidaritat amb Lorca, l’Ajuntament de Molins de Rei farà una aportació econòmica per ajudar a la reconstrucció de la ciutat murciana, malmesa pels efectes del fort terratrèmol que va sacsejar la ciutat el passat 12 de maig. L’import que es destinarà a ajudar a Lorca és el total de la partida acordada per als pobles agermanats, prop de 1.000 euros, segons s’estableix en el pressupost aprovat pel Govern municipal per a aquest any 2011.

L’ingrés d’aquest ajut econòmic es farà al compte bancari que ha obert l’Agrupación Lorquina de Molins de Rei i que posen a disposició dels molinencs i molinenques, com també de les empreses i comerços de la vila, que vulguin col·laborar econòmicament en la recuperació de Lorca.

Compte bancari per ajudar a Lorca:  2107-0038-04-3464262318  (Centro Regional de Murcia – Agrupación Lorquina de Molins de Rei)

Recomanacions personalitzades