CiU promet 600 places d'aparcament gratuïtes

Convergència i Unió promet la construcció de més de 600 places temporals d’aparcament gratuït per la propera legislatura. Les places seran construïdes en solars públics i privats de diferents punts com el Centre Vila i els barris de la Granja i el Canal.

D'esquerra a dreta Marcel Marín, Ricard Domènech i Joan Ramón Casals en roda de premsa // Jose Polo

Marcel Marín, Ricard Domènech i Joan Ramon Casals en roda de premsa // Jose Polo

Amb aquesta proposta CiU vol solucionar part dels, segons ells, “evidents problemes de circulació i mobilitat que té Molins de Rei”. Tots els aparcaments serien temporals aprofitant solars, la majoria públics però també privats, que no tenen actualment cap ús.

Centre Vila, barri de la Granja i barri del Canal, zones proposades

Segons va explicar el número 12 a la llista electoral de CiU el passat divendres en roda de premsa, Marcel Marín, les zones on es faran els aparcaments són: “El centre Vila, el barri de la Granja, el barri del Canal i l’anomenada Llave de Oro”. Marín també va explicar la ubicació exacta d’aquests aparcaments que “tenen la intenció de millorar la mobilitat de Molins de Rei”.

El número 6 de CiU i president del partit, Ricard Domènech, va declarar que aquests espais “seran majoritàriament espais públics que no tenen un ús assignats i, en part, espais privats cedits per particulars”. El cap de llista, Joan Ramon Casals, va explicar que una altra de les millores que CiU proposa en matèria de mobilitat “és l’ampliació de les línies del MolinsBus” així com també diverses reformes en la senyalització i els semàfors de la vila.

El conseller d'acció social i ciutadania Josep Lluís Cleries va donar recolzament a Casals el mateix divendres per la tarda // Jose Polo

El conseller de Benestar i Família Josep Lluís Cleries va donar recolzament a Casals el mateix divendres per la tarda // Jose Polo

Recomanacions personalitzades