No hi haurà cara a cara

La proposta d’un cara a cara llençada per Viu Molins de Rei la setmana passada ha quedat en res després de que Iniciativa per Molins de Rei condicionés la seva participació a l’acceptació de la resta de partits, els quals s’hi han oposat.

Ivan Arcas i Xavi Paz a la passada Fira de la Candelera // David Guerrero

Viu Molins de Rei proposava la setmana passada als responsables de campanya d’Iniciativa per Molins de Rei i el PSC un debat cara a cara entre l’alcalde i el líder de l’oposició. Hores després, els dos partits implicats responien. Primer ho feia el PSC, acceptant la proposta sense reserves. Més tard, Iniciativa anunciava que faria el debat sempre i quan la resta de forces polítiques l’acceptessin. Com era d’esperar, els partits que formen part del govern municipal i de l’oposició no han acceptat que es faci un debat del que queden exclosos i, per tant, no hi haurà cara a cara. El plat fort de la campanya serà el debat que comptarà amb tots els candidats a l’alcaldia avui a les 20 hores a la Peni.

Crítiques dels socis i de l’oposició

En referència a la possibilitat de celebrar un cara a cara entre Ivan Arcas i Xavi Paz, el candidat d’Esquerres per Molins de Rei, Víctor Puntas, ha assegurat que “aquest debat seria reduir el ventall de possibilitats que hi ha a la vila de que CiU i Esquerres per Molins de Rei puguin assolir els resultats necessaris per optar també a l’alcaldia”. Puntas creu que el seu partit i els convergents tenen les mateixes possibilitats de governar que PSC i Iniciativa per Molins de Rei. “La política local amb voluntat de governar no està escrit enlloc que estigui només en mans dels dos partits majoritaris”, ha indicat Puntas, recordant que al 2003 va ser alcalde gràcies als pactes de govern amb Iniciativa.

L’altre partit de l’oposició, la CUP, tampoc ha rebut amb bons ulls la proposta. El cap de llista, Alex Maymó, considera que “totes les opcions polítiques han de tenir els mateixos drets a l’hora de concórrer a unes eleccions i, per tant, si es fan debats, han de comptar amb totes les forces polítiques”. Maymó recorda que la suma de votants d’Iniciativa per Molins de Rei i PSC només va sumar el 32,3% dels vots respecte el cens electoral. “La majoria de molinencs no ens sentim representats amb un debat tant poc plural”, ha criticat l’alcaldable de la CUP.

CiU no es mulla

Tant ERC com la CUP han respòs a les preguntes d’aquest diari. En canvi, CiU ha preferit no fer declaracions al respecte. Conscients de que a Barcelona i moltes altres ciutats catalanes s’han celebrat diversos debats cara a cara amb alcaldables de CiU, l’executiva de Molins de Rei ha preferit no entrar a valorar la proposta.

 

 • Juanito

  IVAN TIENE MIEDO DE LO QUE LE PUEDA DECIR A LA CARA XAVI PAZ.
  NO HA SIDO HONESTO
  NO HA SIDO TRANSPARENTE
  NO HA SIDO HONRADO
  HA MENTIDO CONSTANTEMENTE
  NO SE HA SABIDO RODEAR DE LOS MEJORES
  NO HA SABIDO ADMINISTRAR
  NO HA SABIDO GOBERNAR
  NO HA SIDO UN BUEN ALCALDE

  HA MONTADO UN CIRCO, Y LE HAN CRECIDO LOS ENANOS.

 • Layla

  Des de quan l'alcalde demana permís als altres partits per pendre una decisió??? Els debats no són el seu fort, al d'ETV va ser dels pitjors… no vull ni imaginar un cara a cara amb la persona que el pot guanyar a les eleccions. ICV esteu fent una campanya pèssima, crec que no us la creieu ni vosaltres.
  Llum Vermella al futur de MOlins de Rei amb vosaltres al capdavant!!

 • Molinenca

  MIeditooooooooooooooo, Arcas tiene miedo

 • Juanito

  ES MAS FACIL COGER A UN MENTIROSO QUE A UN COJO.

  HOY PODREIS COMPROBAR HASTA QUE PUNTO MIENTE ESTE TAL-IVAN.

  NOS VEMOS A LAS OCHO DE LA TARDE EN LA PENI

 • LAIETA

  L'ARCAS AHIR PENÓS….!!!!

  LA 586 T'HA ENFONSAT!!!!!

 • Bernat

  Pues mejor… porque prefiero el show de Benny Hill, al soporifero cara a cara de 2 maniquis… además con el posado de chulo piscinas del señor paz, y el aburrimiento del señor arcas…