Iniciativa vol ampliar el Parc Natural de Collserola fins el riu Llobregat

L’alcalde i candidat d’Iniciativa, Ivan Arcas, ha presentat les seves propostes en medi ambient. Arcas s’ha compromès a treballar per aconseguir que el Parc Natural de Collserola arribi fins el riu Llobregat al llarg de la riera de Vallvidrera.

El número 3 de la llista, Sergi Conde, ha acompanyat a l'alcalde en la presentació // IxMdR

Ivan Arcas ha continuat les seves “Converses amb l’alcalde”. Aquest cop ho ha fet al barri de Bonavista, a la plaça dels Pins, on ha repassat les actuacions d’aquests quatre anys i ha explicat les propostes del seu programa, centrant-se en les de medi ambient. Tot i que el passat dimarts va defensar la instal·lació de més plaques fotovoltaiques i altres mesures en matèria energètica, avui s’ha centrat en l’entorn ambiental de Molins de Rei.

El fet de que el 70% de Molins de Rei sigui parc natural li ha donat peu. “Aquest fet neix de l’autocontenció urbanística que ens diferencia d’altres municipis de la comarca”, ha defensat Arcas. L’actual alcalde s’ha compromès a “continuar treballant en aconseguir que el Parc Natural de Collserola arribi fins el Llobregat, al llarg de la riera de Vallvidrera”. Actualment 949 hectàrees de Molins de Rei són considerades espai protegit després de la declaració de Parc Natural el passat mes d’octubre. La recent declaració ja va suposar una ampliació de l’espai protegit i la proposta d’arribar fins el Llobregat va quedar fora.

Defensa de la gestió econòmica

Ivan Arcas ha defensat la gestió econòmica feta a l’Ajuntament i ha reiterat que “contràriament al que ha passat en altres municipis de la comarca, a Molins de Rei no ha calgut renunciar als serveis que s’ofereixen perquè s’ha treballat amb previsió econòmica”. Tot i això, el cap de llista d’Iniciativa per Molins de Rei també s’ha apuntat a criticar les retallades del govern d’Artur Mas i ha assegurat que “caldrà lluitar per aconseguir que la vila no perdi els serveis públics i socials previstos, com els usos de l’antic ambulatori”.

 • Juanito

  "…………………..s’ha treballat amb previsió econòmica” ¡¡¡QUE CÍNICO¡¡¡¡¡ EL INFORME DE LA DIPUTACIÓN DÍCE TODO LO CONTRARIO ¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡, LA INTERVENTORA HA DICHO EN SUS INFORMES TODO LO CONTRARIO A LO QUE TU DICES¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡ IVAN, TE ESTAS RIENDO DEL PUEBLO¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡ Y ESTO NO SE PUEDE PERMITIR.

 • joan pere

  Hombre supongo que ICV que estaba en el Tripartito Catalan tendra algun tipo de responsabilidad en el deficit de 5.0000 millones de euros ? Esto se llama buena gestión…… En cuanto a recortes por desgracia en Molins de Rei hace tiempo que los tenemos ¿ Que paso con el servicio 24 horas de urgencia ? ¿ Donde estan swervicios como rayos X en el nuevo ambulatorio ? ¿ Donde esta la Llar d'Avis prometida por la Generalitat el 2007 ? Solo observar que sino se han recortado cosas ¿ Los domingos porque no pasa el servicio de recogida de basuras ?

 • Juanito

  "Iniciativa vol ampliar el Parc Natural de Collserola fins el riu Llobregat" ¡¡¡¡¡VAAAA¡¡¡QUE POCO ORIGINALES QUE SOIS.PUESTOS A MENTIR CON PROMESAS QUE NO VAIS A CUMPLIR NUNCA, PORQUÉ NO PONEIS EN VUESTRO PROGRAMA ELECTORAL QUE PASAREIS EL RIO LLOBREGAT POR LA PLAZA DEL AYUNTAMIENTO. TAMPOCO LO CUMPLIREIS, PERO COMO MÍNIMO LA IDEA SERA ORIGINAL Y HAREIS PENSAR A LOS CIUDADANOS QUE TENEIS "INICIATIVA".

  ¡¡¡¡LO VUESTRO ES HACER PAELLAS Y FICHAR INICIATIVOS CESADOS POR MALA GESTIÓN, PAGANDO LOS CIUDADANOS¡¡¡¡¡¡

 • Accounty

  Felicidades a la CUP por la buena gestión desarrollada en estos ultimos cuatro años.

  Habeis sido honrados, onestos y trasparentes.

  Como mínimo os mereceis tres concejales y una area de gestión en el proximo gobierno municipal.

  Votad a la CUP, ES UN VALOR SEGURO

  ALEX, gracias por todo lo que habeis hecho

  AccountabilityMdR

 • Layla

  quina barra!!! vosaltres de verds teniu només el nom.

 • Pingback: Obert el nou accés al riu Llobregat pel barri de La Granja | Viu Molins de Rei()