Ivan Arcas explica la urbanització de Les Guardioles sense posar data

Ivan Arcas ha explicat al barri de les Conserves com serà la futura execució de la urbanització de la zona de Les Guardioles. Els veïns li han demanat petits arranjaments a la plaça Pep Ventura fins que comencin unes obres que encara no tenen data d’inici.

Ivan Arcas va parlar amb els veïns acompanyat de Maribel Solé (a la dreta) // IxMdR

Ivan Arcas ha continuat les seves “Converses amb l’alcalde”, aquest cop al barri de les Conserves, on ha parlat de serveis socials i habitatge. Després de recordar algunes actuacions importants d’aquests darrers anys, com la construcció del nou CAP, la rehabilitació de la llar d’avis, el nou protocol del servei d’atenció domiciliaria o el nou tanatori, el candidat d’Iniciativa per Molins de Rei va centrar el seu missatge en les polítiques d’habitatge.

A la plaça Pep Ventura, els veïns van aprofitar per preguntar-li a l’alcalde per la futura execució de Les Guardioles. L’alcalde ha explicat que “ha de representar la construcció d’habitatge social, nous equipaments educatius i esportius, l’eixamplament de l’avinguda Mancomunitat, un nou carrer entre la Riera Bonet i les Conseres i una millor vertebració i intregració a la trama urbana dels barris amb el conjunt de la vila”. Tot aquest projecte va condicionat a una millora de la situació econòmica i, per tant, a dia d’avui no té data d’inici.

Fins que comenci a posar-se en marxa el projecte, els veïns van demanar a l’alcalde petits arranjaments a la plaça Pep Ventura després de reconèixer la bona feina que havien suposat unes millores al carrer Pep Ventura. Arcas es va comprometre amb els veïns a resoldre algunes de les qüestions concretes que es van plantejar.

No a les retallades

Presentant les seves propostes del programa electoral en matèria de serveis socials, Ivan Arcas va assegurar que “contràriament al que ha passat en altres municipis de la comarca i de Catalunya, a Molins de Rei no ha calgut renunciar als serveis que s’ofereixen als vilatans perquè s’ha treballat amb previsió econòmica”. Arcas es va mostrar especialment crític amb les retallades anunciades per la Generalitat de Catalunya i la manca d’inversions del govern central.

 • Bernat

  Ja te gràcia que el Sr. Arcas parli de "Guardiola"… cosa que no sap que es, ni com s'utilitza… vist a la situació que ens ha portat aquests darrers anys… amb l'ocultisme i l'hermetisme "populatxo" que el caracteritza per fer-nos creure que les realitats son unes altres. "llum verda al futur", per seguir fotent el que els hi dona la gana… vamos jo més que llum verda, els hi fotia un STOP a tants anys de foscor a Molins de Rei.

  • Pepita

   Completament d'acord! La guardiola per ell i els seus col·legues d'ICV…i pels seus negocis…ICV ha podrit l'Ajuntament

 • Pingback: SI es reivindica com "l'única força que pot regenerar l'Ajuntament" | Viu Molins de Rei()

 • Indignat

  Si, molt parlar de rehabilitar, construir, invertir, la bona gestió feta durant aquests quatre anys, bla bla bla…. però sempre al nucli de Molins. I els barris de muntanya que, doncs que paguin impostos i que es fotin.
  Aixó si, despres tot hom vol anar a pasejar per la rierada o per la siberia i trobar-ho ben maco i ben net, doncs no pas gracies al govern actual.
  Si teniu collons veniu a fer campanya als barris de muntanya, però tal com ens vareu dir en el seu moment “si viviu alli es per que voleu”

 • Salva

  Totalmente incierto el artículo aqui publicado, en el barrio de les conserves al Sr Ivan Arcas se le dio mucha caña en el turno de palabras, ya que muchos vecinos están muy descontentos con la actuación y la gran desorganización que ha habido durante muchos años en la administración local. No ha cumplido sus promesas, las guardiolas llevan construyendose 10 años… no hay policia de proximidad, no hay alcalde de proximidad, etc. Se le pusieron múltiples ejemplos y no quiso atender a estos vecinos que no sólo reivindicaban un parque en condiciones, sino un ayuntamiento que funcione de verdad. NADIE LE PREGUNTO POR LAS GUARDIOLAS!!, FUE ÉL EL QUE QUISO HACER SU CAMPAÑA, Y su discurso populista aqui no le sirvió, ya que se le dijeron unas cuantas verdades haciendole además críticas constructivas.

  • Teresa

   Salva , Gracias por sus puntualizaciones, especialmente la que NADIE LE PREGUNTO POR LAS GUARDIOLAS!!, FUE ÉL EL QUE QUISO HACER SU CAMPAÑA, Le creía manupulador, pero no tanto.
   Hoy, 20-05-2011, le acabo de escuchar por la Radio.publica RMR-COM y me entero que
   1. No és licenciado en Arqueología , estudíó Historia.
   2. Su excedencia en la plaza del banco todavía esta vigente. .
   3. Los servicios de parking del Mercado Municipal y Zona Blava , de ALBERTIS , y no le gusta el Sr. Alemany por cobrarnos las autopistas y sea consejero del Sr. Mas
   4. ICV no hará coalición jamás con CIU , ya que no quiere cámaras de CCTV , y no quiere regidores en el gobierno y judas en la calle.
   5. que las pergolas fotovoltaicas que se hacen sombra son "elementos pedagógicos".
   6. la madera de Collcerola , no se quema en Molins Energia, pero es rentable en Napoles(Italia-Brelusconi-mafia).
   7. es defensor de MERCADONA , para arruinar más el comercio local
   8. las ideas de comercio local las saca de Francia, Tolouse, Sant Cugat , etc. y está muy viajado.

   • Teresa

    digo,.. a Arcas le creía manipulador,….