Emilio Ramos: "Els ajuts socials han de ser primer pels de casa"

El cap de llista del Partit Popular de Catalunya, Emilio Ramos, és el tercer protagonista de la sèrie d’entrevistes  amb tots els candidats a l’alcaldia de Molins de Rei. Ramos creu que a l’Ajuntament “s’han d’aixecar catifes” i defensa que els ajuts socials han de ser “primer pels de casa”.

– Edat: 58 anys

– Estat civil: Casat, sense fills

– Barri on viu: Canal

S’ha prejubilat.

– Va estudiar fins el batxiller i després va fer alguns estudis de maestria industrial.

– Quan era petit, volia ser de gran treballador dels cossos de seguretat de l’Estat

– És creient?: – Un defecte: Molts – Una virtut: També moltes

– Racó favorit de Molins de Rei: Tots

– Si ha de quedar amb algú a Molins ho fa a qualsevol lloc.

– Un lloc per escapar-se fora de Molins:  Ciudad Real

– Aficions: Caça, pesca i anar amb moto – Un llibre: “España puede salir de la crisis” de José María Aznar

– Una película: Les antigues, sóc dels que veig “Cine de Barrio” – Un programa o sèrie de televisió: “Aquí no hay quién viva”

– Una cançó: M’agrada molt la sarsuela – Un esport: El motociclisme

– Un viatge que recordi especialment: cada vegada que vaig al meu poble.

– Una foto que s’emportaria al despatx d’alcaldia: les que dicta la Constitució i la de la meva mare.

Creu que Molins de Rei és insegur?

Totalment, estic convençut de que Molins és insegur. Des del Partit Popular lluitarem per fer que això canviï.

Si Molins de Rei és insegur, que opina de poblacions del costat que registren moltes més incidències que la nostra vila?

Hi ha de tot, de més segurs que Molins i de menys. El que s’ha de fer es posar-se en contacte amb municipis del nostre voltant per millorar la seguretat en tots i cada un d’ells.

Moltes persones es queixen de que el Partit Popular té molt poca presència a Molins de Rei. Organitzen pocs actes i fan poques aparicions públiques. Per què?

A nosaltres ens va constar molt aconseguir un regidor a l’Ajuntament. Amb un regidor únicament, poques possibilitats tenim d’organitzar actes. Poc a poc, ho estem solucionant. Espero que per les properes eleccions el PPC ja tingui la seva seu.

Com valora l’actual govern?

Fatal. Tot i que s’ha de reconèixer que han fet coses, després de 20 anys de governs d’esquerres a Molins de Rei marxem amb molta feina sense fer i, a més a més, deixant un forat als comptes de l’ajuntament. Crec que els ciutadans això no ho oblidaran.

I l’oposició?

Des del Partit Popular hem fet una oposició molt digne, basada en el respecte a la resta de formacions polítiques. Hem fet moltes mocions, algunes d’elles s’han acceptat i d’altres no. Qualsevol moció que nosaltres entenem que és un bé per Molins de Rei serà recolzada pel Partit Popular, vingui d’on vingui.

Què seria el primer que faries si fossis alcalde?

Aixecar catifes. Tot i que no hi ha diners per fer una auditoria, creiem que a l’ajuntament hi han molt bons professionals per poder fer aquesta feina.

Quins són els requisits per poder pactar amb el PPC després de les eleccions?

Negociarem en base al nostre programa. No li donarem cap xec en blanc a ningú. Si ens hem d’anar a l’oposició, ho farem amb molta dignitat. Un punt irrenunciable seria la millora de la seguretat ciutadana i la congelació d’impostos. Després creiem que s’han de millorar els ajuts socials, que han de ser finançats a través de la bona gestió dels recursos. Això si, els ajuts primer pels de casa i després, ja en parlarem.

En altres ciutats, els candidats del PPC han fet un discurs que, per molts, sobrepassa els límits del racisme. Podem posar per exemple el cas de Badalona. Què opina el PPC de Molins de Rei sobre els nouvinguts?

Jo sempre he dit que per entrar a casa meva s’ha de fer per la porta, els que entrin per la finestra no són benvinguts. El que no es pot fer es aplicar la màxima de “papers per a tothom” ja que Espanya és la que és i, al igual que Molins de Rei, tenim la feina que tenim.

És complicat representar al PPC a Molins de Rei?

El Partit Popular és un partit demòcrata a tota Espanya. En unes comunitats autònomes està més arrelat que en altres. Jo, personalment, estic molt content i orgullós de representar al PP a Molins de Rei. Hi ha d’altres que donen el seu suport a candidatures força estranyes.

 • Teresa

  Bueno, En realidad no dice nada, y las mociones del PP en los plenos han sido como "El sopar dels idiotes" del tripartito ICV+ERC+CIU
  Muy buena, en cambio, la intervención del Sr. Daniel Sánchez del PPC en el debate del pasado miércoles día 11-5-2011 en Radio Molins, La idea de una Bolsa de Trabajo publico local y que sea expuesta publicamente y no se quede en cajones, La unificación de tarifas Zona1, T-10, Lo de mejorar la productividad de los funcionarios del Ayto. , y la máxima : Calidad, Eficiencia y Eficacia.
  Preguntas : ¿Si el gasto en publicidad no ha sido que en más de 50 carteles, dónde están colgados y que se han hecho de los 20.000 € que en su día el PP recibió por sacar 1 regidor? . Saludos

  • Teresa

   Perdon , quería decir 32.528,70 € , Gracias,..

   • Pilar

    Sr.Teresa, 32.528.70 dividido entre 4 años, igual a 8.132,175, dividido entre 12 meses, igual a 677,812 euros al mes. ¿Quiere decir ud. que el sr. alcalde y los demás regidores del Exmo. Ayuntamiento de Molins de Rei, se han gastado todo lo que han cobrado en estos 4 años en propaganda electoral para su partido?. Saludos

    • Pilar

     Perdón. Como bien sabrá, en abril de 2009 , el sr. alcalde Iván Arcas (ICV), rebajó el sueldo de los regidores de la oposición hasta un 67%, aunque decidió limitar el suyo y de sus regidores a un recorte del 7%. Gracias.

 • Salvador

  Sr Ramos que demagogos son en su partido. Rajoy fue el ministro que abrio las puertas de España para la entrada masiva de inmigrantes y ahora me van de que si traen enfermedades y que se vayan a su pais… No tienen vergüenza, cuando han sido ustedes y sus gobiernos los que han llevado a este pais a la ruina. Le deseo muy mala suerte en las elecciones.

 • Enric Piera

  La unificació de tarifes ja fa anys que la majoria de partits molinencs reclamen. Aquest del PP no ha inventat rés…Que li aprofitin els milers i milers d´euros que s´ha enbutxacat aquest senyor…tot un model de gestió municipal…i particular. Pel que fa al seu delfí, be…sense comentaris…tots sabem llegir un document…però…veureu que li passa quan perd un paper…ja no sap que dir, com va passar al Mulei. Salut !!

 • Enric Piera

  Per cert, estic absolutament d´acord en el titular. Els ajuts socials s´han de quedar a casa…a casa d´aquest senyor, perque ni ha pagat un lloguer de cap local ni se li coneix cap activitat política que generi despeses pel que ha cobrat. Això sí que és aplicar la lleï de la dependència…només per ell. El PP a Molins, que per sort sempre ha estat poc present, guanyaria les eleccions si prometés que pagaria a tots els jubilats el que aquest senyor ha cobrat en aquests 4 anys. Salut !!

 • Carlos

  "Les ajudes per als de casa i després ja parlarem", això és racisme pur i dur, "inseguretat a Molins" és la línia del partit, pero falta a la veritat , el Sr Emilio ha participat en les reunions de seguretat de l'Ajuntament i allà de primera mà, amb tots els caps dels cossos de seguretat que operen a Molins de Rei a pogut constatar que Molins de Rei no és un poble insegur, a més parla d'aixecar catifes quan no a gastat ni un sol euro de la subvenció municipal per al partit i l' únic que tenen segons el mateix , és el seu compte de correu electrònic i el seu compte de Facebook que diu que són les del PP de Molins de Rei i diu també que va a les reunions que pot i que amb el que li donen no arriba ni per al bus …, doncs que bé. Això de la integració tarifària a la corona 1 està molt bé, totom expressa i opina el mateix … però, però, curiós, quan altres ho diuen hi ha qui els posa a parir i en aquest fòro per contra sembla una mesura encertada . És el que tenen els documents hi son i serveixen per consultar-los.
  Saluditos.

 • Germà A.

  Per mi ell no és de casa, porta aquí una pila d'anys i no comparteix ni la llengua de Catalunya.

  • Pilar

   Sr German A. El Sr Ramos si és de casa, i entén i parla les dues llengües de Catalunya. Si s'expressa en castellà és per ser la seva llengua materna. I en cas que una d'aquestes dues llengües no parlés no deixaria de ser CATALÀ. Entenc que vol dir que els que no parlin català, "no són catalans ". Salutacions.

 • Pilar

  Sr. Ramos, le deseo toda la suerte del mundo. Molta sort.

 • Pingback: Molins de Rei aprova un nou pla de cooperació | Viu Molins de Rei()

 • Pingback: Un edil del PP catalán relaciona a Rubalcaba con el 11-M()

 • Pingback: Emilio Ramos (PP) representarà a Molins de Rei a l'AMB | Viu Molins de Rei()

 • Pingback: El pressupost del 2014 Molins de Rei s'aprova gràcies a un acord amb el PP i l'abstenció d'Iniciativa | Viu Molins de Rei()

 • Pingback: Emilio Ramos, el polèmic regidor del PP, en 5 frases | Viu Molins de Rei()