El CFS Molins 99 perd 5-2 amb el Pla del Llobregat i diu adéu al somni de pujar a Preferent

El Club Futbol Sala Molins 99 desperta del somni de l’ascens, al perdre per 5-2, a la pista del Pla del Llobregat. Encara queda una molt remota possibilitat, però això és tant difícil com guanyar el 1r premi de la Primitiva.

L'equip s'ha quedat a les portes de pujar a Preferent

L'equip s'ha quedat a les portes de pujar a Preferent

El miracle es produiria si el Molins guanyés  el proper partit a casa contra el Papiol i el Balsareny i Pla perdessin el seus respectius partits. Si no hi ha miracles, el Balsareny serà l’equip que acompanyi al Rubí a Preferent.

Després d’una molt bona temporada, no s’ha pogut rematar la feina i s’han deixat perdre les tres darreres oportunitats de que hem disposat. Els altres equips han arribat més frescos a aquesta recta final i han sabut aprofitar millor les seves oportunitats.  Avui al pavelló de l’Hospitalet hi havia més de 70 persones animant des de la grada. La gran majoria han anat a l’Hospitalet amb l’autocar que ha llogat el club.

Més de 70 persones van acompanyar a l'equip a l'Hospitalet

Més de 70 persones van acompanyar a l'equip a l'Hospitalet

A la primera part l’hem jugada molt seriosament i molt ficats en el partit. En el minut 7, el Pla s’ha avançat en el marcador (1-0), però l’Ivan ha neutralitzat aquest primer gol, fent l’empat a un, en el minut 12, a passada del Paco. Abans d’acabar la 1a part, en Jorge ha marcat l’1-2. Així s’ha arribat al descans i tot feia pensar que avui podria ser el nostre gran dia, però no ha sigut així. Entre els minuts 2 i 5 de la segona part han arribat 3 gols seguits (4-2) dels locals que han copejat molt fort la moral dels molinencs. Poc abans de finalitzar el partit, el Pla ha marcat el definitiu 5-2.

– Han jugat: Victor G., Josep, Àlex, Borja, Sergi, Jorge (1 gol), Paco, Manolo, Ivan (1 gol), Rafa, Victor S.
En Jesús i en Ruben no han pogut jugar per lesió i en Joan, per trobar-se a Les Canàries per motius laborals.

Jaume Molins

Recomanacions personalitzades