El PSC centra el "bon govern" en la participació i una resposta més ràpida als ciutadans

L’alcaldable del PSC, Xavi Paz, ha presentat els detalls del “bon govern”, l’eix transversal del seu programa electoral. “Transparència, simplificació administrativa i la revisió del Pla de Participació” són algunes de les mesures promeses pels socialistes.

Xavi Paz, a la Plaça de la Creu, amb alguns dels membres de la llista socialista. // Laura Herrero

Xavi Paz va presentar el passat dimecres els detalls del primer dels quatre eixos del programa electoral a la plaça de la Creu acompanyat d’alguns membres que van a la llista electoral socialista. “Els principis del bon govern han de regir la nostra manera de governar la vila, com a garantia d’igualtat, respecte a les opinions i de solidaritat cívica”, va explicar Paz, insistint en el tema que s’ha convertit en el que més apareix als actes del PSC des de fa mesos.

El candidat socialista va concretar algunes de les línies programàtiques del programa del partit que encapçala i es va comprometre a “donar resposta en un termini màxim de quinze dies” a les consultes dels ciutadans. Al mateix temps va assegurar que revisara i aplicarà el Pla de Participació aprovat al 2007 a través del reglament establert i el consell de vila.

El PSC també vol “utilitzar tots els canals de comunicació pública i l’ús de les tecnologies d’informació, i l’accés a les xarxes socials”. Respecte aquest punt, Paz va remarcar la millora de la web de l’Ajuntament. En aquesta línia, el PSC també inclou en el programa la simplificació administrativa “en tots els tràmits del ciutadà”. Ho volen fer aplicant la Llei d’Accés Electrònic, vigent des de l’any 2007.

La incorporació d’enquestes de satisfacció als serveis municipals i l’avaluació permanent de totes les polítiques públiques són altres compromisos que el PSC recull al seu programa, buscant “el rigor, l’honestedat i la diligència al ocupar-se dels assumptes públics”.

Un tripartit mancat de lideratge

Xavi Paz va acusar al govern actual d’estar instal·lat en “la improvisació i el conflicte permanent” i va recalcar la necessitat d’un canvi de govern després de “la manca de lideratge del govern format per ICV, ERC i CIU en els últims quatre anys”. També va lamentar que els responsables del govern municipal culpabilitzessin als treballadors de l’administració de la mala gestió del consistori molinenc.

El cap de llista va reconèixer que per dur a terme els seus compromisos en la matèria  hauran de “treballar colze a colze amb totes les administracions i els agents privats per optimitzar al màxim els recursos”. Paz creu que les inversions que es realitzen a Molins de Rei han de donar una millor qualitat i resposta a les necessitats de la vila.

 • Teresa

  Todo eso de "bon govegn" , "donag gesposta" , "falta de lidegatge" , "Teballag colze a colze", etc. es pura palabrería de campaña, así como todo eso de fraccionar el IBI, zona azul en CAP, etc. son cosas insignificantes.
  Lo que verdaderamente nos interesa a las futuras votantes es si el PSC va a bajar el IBI, si van a anular las tasas de licencias ambientales, si se van a bajar los sueldos de los politicos, y saber los “curriculums” detallados del candidato y los de la lista, con cargos y oficios públicos, su patrimonio y los salarios públicos que cobran, ¿ Van a privatizar los servicios no obligatorios como , Molins Energía, Radio funcionaria municipal RMR-COM publica ?, ¿ Y con la trapería CEPA, que harán?, etc. etc.

 • Enric Piera

  No seré jo qui surti en defensa del PSC, però aquest tal "Teresa" també diu que és ho ha estat votant de la CUP i ens vol deixar malament…no es preocupin senyors del PSC, no va només amb vostès, també contra CiU, con tra la CUP, contra Esquerra…salut !!

  • Teresa

   Sr. Enric Piera Pachon ,
   Repito : En las pasadas elecciones municipales de hace 4 años voté a la CUP.
   En la revista (gratis) El grill, les catalogan de “Mala educacion”
   En el foro de CIU, Ud. me machacó hasta la saciedad, con el tema de mi identidad, sin tener que ver eso nada con el tema del foro, y ahora parece que aún con sus 43 años, vuelve a las andadas con las mismas chiquilladas. Siga , siga así,…
   Repito : Ud. por su “mala educación” no está a la altura de pertenecer en el 17º de la lista de la CUP.
   De una cosa estoy segura : Esta vez no voy a votar a los de la CUP.

 • Enric Piera

  Senyor gran que usa el nom fals de "Teresa". Vostè es dedica a mentir i difamar col.lectius en aquest mitjà de comunicació, absolutament a tothom, des de CiU, la CUP, PSC…no em sembla malament, però…vostè pensa que alguna cosa que fa algú esta ben feta, o pensa que vostè te la sol.lució per tot ? Sort que la meva vida, les meves decissions personals, afectives, professionals o polítiques no depenen de vostè ni de la simpatia que li causen els que no pensen com vostè. Serà vostè uns dels pocs que "diu" que no votarà la CUP, l´únic grup municipal que ha passat la ma per la cara en tot a la resta de partits. Per aquest motiu fa ja temps que dedico molt temps en col.laborar amb ells. Molt més temps del que vostè, senyor gran, perd en posar a parir a tothom per la xarxa. per cert, si la seva opinió la forma la revista "el Grill"…anem llestos…jejeje. El vot també ha de ser de qüalitat, i convençut, coneixedor del que implica votar un grup determinat, no pas un simple impuls testicular. Salut !!