Víctor Puntas assegura que es "plantarà" davant les retallades de CiU

El candidat d’Esquerres per Molins de Rei, Víctor Puntas, es compromet a “no donar cap pas enrere i mantenir les prestacions socials” i assegura que es “plantarà” davant les retallades de CiU en sanitat, educació i serveis socials.

Víctor Puntas va compartir dinar amb companys de partit i membres de les entitats de lleure // Exmdr

Mentre els membres d’Iniciativa per Molins de Rei estaven a la Festa del Baix Llobregat i es veien a integrants d’altres candidatures a diferents punts de la vila fent campanya, només Esquerres per Molins de Rei va donar suport explícit a la campanya solidària “Ni un plat buit!” a l’escola Pont de la Cadena. La campanya solidària es va dur a terme el passat dissabte, organitzada per l’agrupament escolta Jaume Vicenç Vives, l’esplai MIB, l’esplai l’Agrupa i Creu Roja de Molins de Rei, amb la intenció d’ajudar a través d’una recollida d’aliments a les famílies de la ciutat que estan patint els efectes de la crisi econòmica. Per recollir els aliments, els infants i joves de les entitats de lleure de Molins de Rei van anar als domicilis i els van portar a l’Escola Pont de la Cadena, on hi havia el punt de recollida.

Després d’un gran dinar popular consistent en una gran paella, Víctor Puntas es va comprometre a “mantenir les prestacions socials i l’estat del benestar a Molins de Rei” i va afegir: “Em plantaré davant les retallades que CiU està aplicant a la sanitat, l’educació i els serveis socials. No permetrem que la crisi la paguin els de sempre: les classes populars i treballadores del país”.

El cap de llista d’Esquerres per Molins de Rei també es va comprometre a posar en marxa el Pla d’Infància i Adolescència, “que ha de permetre crear la Xarxa d’Infància per enfortir el treball de tots els agents i entitats que treballen pels infants i les famílies”. En aquesta temàtica, el programa d’Esquerres per Molins de Rei també exigeix la construcció de la nova llar d’avis de la Granja, es compromet amb la transformació de la llar d’avis Josep Mestres en un espai de serveis i activitats per a la gent gran, un augment de les prestacions del nou CAP de La Granja i exigeix que “el servei de ginecologia millori les seves instal·lacions i l’atenció a les dones”. En igualtat, Esquerres per Molins de Rei vol continuar impulsant el Pla Municipal per a la Igualtat d’Oportunitat entre Homes i Dones i el Servei d’Informació i Atenció a les Dones. En quant a cooperació, els republicans volen aprovar i seguir les directrius del Pla Director de Cooperació i Relacions Internacionals “per garantir una major implicació de l’Ajuntament i fer una cooperació més eficaç”.

Recomanacions personalitzades

  19 comments for “Víctor Puntas assegura que es "plantarà" davant les retallades de CiU

 1. Juanito
  14/05/2011 at 7:39

  TODOS LOS PLANTEAMIENTOS QUE AFIRMA VICTOR PUNTAS SON CORRECTOS, Y PUEDEN SER SECUNDADOS POR CUALQUIER PARTIDO CON REPRESENTACIÓN POLÍTICA EN MOLINS DE REY, LO UNICO QUE FALLA ES QUE VICTOR PUNTAS YA NO TIENE CREDITO PARA SEGUIR GOBERNANDO EN MOLINS DE REY. LE HA HECHO EL JUEGO AL TAL-IVAN ARCAS.

  SI SE HUBIERA PRODUCIDO UN RELEVO EN LA DIRECCIÓN DE ESQUERRA REPUBLICANA, CON TODA SEGURIDAD OBTENDRIAIS UNOS MEJORES RESULTADOS EN LAS MUNICIPALES.

 2. carles ros
  14/05/2011 at 10:36

  Ei, un moment. com a membre de l'agrupament escolta jaume vicens vives, necessito dir això:

  – per una banda, la candidatura d'esquerres no va ser convidada, va assistir com qualsevol vilatà de molins de rei, sense cap representació de cara a la organització de la campanya

  – amb aquest article sembla que s'estigui polititzant una obra solidaria altruista que vem fer les 4 entitats, sense cap motiu polític. aquesta és la nostra forma de fer política.

  -trobo pessim per aquest noticiari, el viu molins de rei, que no contrasteu noticies, i us dediqueu a copiar/enganxar de la web d'erc molins. no ereu presents a la activitat i no heu preguntat a ningú si això és cert

  agraïria una correcció de la noticia per la imatge que esteu donant de les nostres entitats

  • viumolinsderei
   14/05/2011 at 15:25

   Bona tarda Carles,

   Primer de tot gràcies per comentar la notícia.

   Ens agradaria molt poder fer millor la nostra feina i estar encara més presents a tots els actes però no podem arribar a tot arreu i no pas per manca d'interès, sinó per manca de temps. De totes maneres, acceptem la seva crítica i intentarem millorar dia a dia. Ha de tenir en compte que totes aquelles noticies signades com a "Redacció" són escrites a través de comunicats i informacions que ens fan arribar els lectors i fonts interessades, no pas perquè ningú de nosaltres hagi estat allà. Igual que els partits polítics envien les seves informacions, vosaltres des de les entitats de lleure podeu fer-nos arribar totes aquelles informacions que creieu que poden ser d'interès per publicar.

   D'altra branda, el que ens agradaria aclarir és que, tal i com informem en aquesta notícia ( <a href="http://www.viumolinsderei.com/2011/05/07/les-entitats-de…” target=”_blank”>www.viumolinsderei.com/2011/05/07/les-entitats-de… ) no tenim cap interès a associar la vostra més que elogiable tasca a cap partit polític. Ni, evidentment, volem vincular a cap de les associacions citades amb cap partit polític.

 3. Teresa
  14/05/2011 at 11:50

  Las votantes tabién nos vamos a "plantar" ya que no tenemos información de los candidatos de ERC +EN, ¿ Se publicarán los “curriculums” del candidato y de los de la lista? , ( sólo los 5 o 6 primeros), y puestos a ser mas transparentes,… ¿ Nos indicaran los cargos y oficios públicos, su patrimonio y los salarios públicos que cobran?.
  Los "curriculums" que he visto hasta ahora de los partidos, excepto los de la CUP, los demás no llegan al aprobado. ¿ De qué tienen miedo?. Saludos

 4. Rossend Costa
  14/05/2011 at 14:13

  Carles, crec que has volgut interpretar el que no es. Es cert que com a partit polític nomès estavem Esquerres, com es cert que des de el primer moment vàrem donar suport a aquesta iniciativa solidària i altruista com tu dius. En cap moment varem ser partíceps d'organitzar res , ni de voler prendre cap protagonisme, fòra de lloar una iniciativa d'un grup d'entitats. No cal que vulguis veure fantasmes a on no n'hi ha. Vàrem estar a la festa perque vam voler i ens hi vam afegir, es evident que no va ser una convidada de les entitats, nomès faltaria.

 5. Rossend Costa
  14/05/2011 at 14:15

  Tranquil sr./sra. Teresa, tindràs oportunitat de conèixer els curriculums de la gent d'Esquerres, encara, que, personalment, crec que el teu interès es força baix

 6. Rossend Costa
  15/05/2011 at 0:03

  Sr./Sra. Teresa, la setmana que be rebrà voste la revista a on hi ha el curriculum dels 12 primers, (en te prou?). Si vol, tambè m'ofereixo personalment a conèixe'ns i parlar cara a cara , que es com s'acostumen a entendre les persones, sense necesitat d'amagar-se darrera una "màscara". Jo estic disposat i vostè?

 7. Rossend Costa
  16/05/2011 at 23:58

  El fet de que no estic al cap davant de la llista, no vol dir que no li pugui informar de tot el que vulgui respecta a la candidatura, així que la meva oferta queda oberta.

  • Teresa
   17/05/2011 at 9:10

   Sr/Sra Rossend/a Costa , Gracias de nuevo por su ofrecimiento, No tengo mucho tiempo libre, y de momento sólo me interesa conocer en profundidad los primeros de la lista , y que me quede confirmado la no participación , esta vez, del abogado prejubilado en patentes, tertuliano de RMR, residente en Torrellas, disjokey frustado y militante de EN , Sr. Jose Luis Revenga, que tuvo la osadía de renunciar a ocupar la vacante del Sr. Enric Franch, con un total desprecio al juego político y a los votantes de EN que votaron hace 4 años ICV+EN.

   • JOSEP LLUIS REVENGA
    19/05/2011 at 10:22

    Senyor/a Teresa (ignoro els seus cogmoms i, a més a més, podria ser que "Teresa" fos només una forma de no desvetllar la seva identitat real, cosa que, ben mirat, diu ben poc de la fiabilitat del que vostè manifesta a bastament, tot disposar, com diu, de molt poc temps lliure, cosa que, d'altra banda, la honora, ja que a aquest poc temps llire, vostè li treu força suc).

    Pel que sembla, vostè em deu conèixer prou bé i fins i tot deu seguir les emissions de Ràdio Molins de Rei (si més no, les dels dimarts de 9 a 10 del matí, que és quan, amablement convidat pels responsables de l'emissora, prenc humilment part a la tertúlia, en la que, d'altra banda, m'ho passo molt bé amb els meus companys).

    Continua en el comentari següent.

    • JOSEP LLUIS REVENGA
     19/05/2011 at 10:23

     La meva no inclusió en les llistes d'Esquerres per Molins de Rei respon a què, sens dubte, hi ha persones molt més preparades que jo i que, no ho dubto pas, respondran a les espectatives de molts molinencs (entre els que, és clar, m'hi compto, ja que, "NO" resideixo a Torrelles; soc molinenc des de fa de 55 anys, tot i que, en haver-me jubilat, com vostè molt bé diu, passo "llargues temporades" en aquest bonic poble veí de Torrelles de Llobregat, sense deixar, és clar, d'interesar-me per la meva vila i participar activament -encara- en algunes de les activitats que es desenvolupen a la mateixa).

     D'altra banda, he de suposar que, com a molinenc/a, vostè haurà rebut "El Grill" que s'ha publicat tot just fa uns dies i on consto, ni més ni menys, que com a "Director", de manera que, tot i no formar part de la dita candidatura d'Esquerres per Molins de Rei, subscric plenament els seus plantejaments.

     Continua en el comentari següent.

     • JOSEP LLUIS REVENGA
      19/05/2011 at 10:25

      En tot cas, ignoro quina importància pot tenir per a vostè el fet que jo no formi part de l'esmentada llista, com per a fer aquesta seva manifestació expressa, en el sentit que l'ha vist "confirmada". Vull aclarir, d'altra banda, que la "gosadia" de renunciar a ocupar la vacant del Sr. Enric Franch no va respondre a cap mensyteniment del joc polític ni, òbviament, als votants.

      Continua en el comentari següent.

     • JOSEP LLUIS REVENGA
      19/05/2011 at 10:27

      Pel que li pugui interessar, puc dir-li que vaig tenir una llarga, agradable, cordial i profitosa conversa amb l'alcalde, Sr. Ivan Arcas (que, pel que constato, a vostè no li cau gens bé, pèrò a mi sí), durant la qual vam tenir ocasió de posar en comú els nostres punts de vista al respecte. Conseqüentment, del to de la seva comunicacíó (i del fet que fins ara ningú – i per tant, cap dels possibles votatnts d'IiE- m'hagi fet el més mínim retret sobre aquest punt) he de deduir que vostè sí que em va votar especialment (tot i anar el num. 9 de la llista) i que, a 4 mesos del final de la legislatura, el fet de no haver cobert la plaça del Sr Franch ha determinat que se sentís menysteinguda. Ho sento i li demano, ben sincerament, disculpes!

      Continua en el comentari següent.

     • JOSEP LLUIS REVENGA
      19/05/2011 at 10:29

      Per acabar, no se pas d'on ha tret vostè que soc "discjokey frustrado". M'agrada molt la música (tinc uns arxius que podrien tal vegada provocar enveja), però mai de la vida he exercit, ni tan sols en privat, aquesta activitat. Si vostè es refereix, tot i no dir-ho, al fet que als meus darrers programes a Ràdio Molins de Rei ("Notes d'Història" i "No m'ho acabo de creure") posso música, és només per tal d'omplir la mitja hora que aquests espais duren (no sap el difícil que em resultaria esciure setmanalment un text suficientment llarg i, sobre tot, que no es fes pesat, per llegir-lo durant 30 minuts!).

      Continua en el comentari següent.

     • JOSEP LLUIS REVENGA
      19/05/2011 at 10:30

      En fi, Sr/a. Teresa (o qui realment sigui vostè). No he d'amagar-li que m'ha afalagat molt veure que persones com vostè estan tan al corrent d'un home que, com jo, no solament no té gaires aspiracions polítiques, snió que ja està (sortosament) de tornada de moltes coses. De fet, m'agradaria conèxer-la/lo i, si realment el que diu ho pot sostenir, no li faci pas por de signar (com ho fa, per exemple l'amioc Rossend Costa i ho faig també jo) amb el seu nom real i sencer.

      Atentament,

      Josep Lluís Revenga i Santos.

      P.S.
      La veritat és que aquesta pàgina web la visito molt poquet (avui ha estat, de fet una excepció) i, en llegir els comentaris (no solament els de vostè) constato que, en la majoria dels casos, estàn signats de manera que ningú no pot saber qui carai és al darrera. Per això demanaria als responsables de "Viu Molins de Rei" que exigissin, com a mesura de correcció, que els comentaris que es facin vagin signats degudament amb nom i cognoms.

     • Teresa
      19/05/2011 at 11:42

      Josep Lluis Revenga Santos
      Le agradézco sus aclaraciones , de verdad,..
      Bueno,… por lo de no consultar frecuentemente Viu Molins , esta vez, creo que ha llenado el cupo,
      ¿Cree Ud. que anonimato y opinión son incompatibles? , No se preocupe, Viu molins acogiéndose a su inexperiencia , parece que revela con mucha facilidad los IP's a sus amiguetes. Recuerde lo que nos decía el Sr. Jose´Polo ( Viu Molins) en RMR-pública-Com, el día 18 , con el Sr. Ferrer de el Llaç que también como Ud. es partidario del DNI + declaración jurada + 1 copia de la declaración de Hacienda + …: "Una persona que no de la cara, puede ser tan respetuoso como el que la dá"
      Creo que lo 1º que deben hacer los personajes públicos de la radio, por respecto a los demás, antes de hablar, de dar su correo electrónico para que los oyentes, en vez de tragar con lo que oyen , puedan replicarle. Saludos.

     • JOSEP LLUIS REVENGA
      19/05/2011 at 12:48

      Segueix sense desvetllar qui és vostè. Li fa vergonya?

      He rebut ja indicacions d'amics que m'han advertir que l'he cagada responent el seu comentari i que, amb persones com vostè el millor és deixar-les que vagin dient, cosa que, amb aquest mateic correu, aplico.

      Passi-ho bé.

      Josep L´luís Revenga Santos

     • Teresa
      23/05/2011 at 7:47

      Sr. Revenga
      Le envié una réplica , inesxplicablemente y anárquicamente Viu molins me la ha borrado, Bueno, en síntesis , le pedía disculpas Saludos

 8. Teresa
  18/05/2011 at 1:53

  Sr. Rossend Costa Salvans
  Hoy martes, día 17 , acabo de recibir el ejemplar de "a 4 vents"
  Los descriptivos de los "curriculums" de los 6 primeros/as de la lista van con mucha paja , y creo que deberian indicar el estado civil y si tienen hijos o no, si saben bailar sardanas, etc.etc. e indicar más de su vida laboral, en qué ha trabajado el Sr. Puntas, en que trabaja el Sr. Romeu, cual es la emisora de la Sra Guillen, los estudios y saber cuando dejó la inmobiliria el Sr. de la Flor , los estudios de la Srta Puig, los estudios y que significa ser coordinador de una multinacional en el caso del Sr. Rebulâ. Y puestos a pedir, y ya por curiosidad, en que trabaja, y dada su edad, cuanto tiempo hace que fué presidente del AMPA el nro 12 Sr.Surià , y la observación : ¿ El Sr. Josep Lluis Revenga Santos , es centre vila o Torrellas?
  El programa , muy pobre. Gracias.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *