El PSC presenta un programa electoral amb el "bon govern" com a eix transversal

El PSC ha presentat el programa electoral basat en tres grans eixos tradicionals i un de transversal: “el bon govern”, que és com Xavi Paz defineix el que hauria de ser un govern transparent en el que “es posin llums on fins ara hi havia foscor”.

Xavi Paz va presentar el programa a la plaça del Molí acompanyat d'alguns membres de la llista del PSC // David Guerrero

El programa electoral del PSC s’estructura en quatre àmbits: la mobilitat i l’espai públic; l’activació econòmica, l’ocupació i el comerç; i la cultura, educació, esport i serveis. A aquests s’hi suma un quart eix que els socialistes anomenen “L’Ajuntament que volem”, el que Xavi Paz anomena reiteradament “el bon govern”. Per al PSC, aquest és un aspecte que s’ha de modificar de manera transversal, actuant sobre tots els aspectes. “El govern de Molins de Rei ha ser il·lusionant, competent en el seu treball i transparent en la rendició de comptes”, va assegurar Xavi Paz, qui considera que actualment no es dóna cap d’aquestes circumstàncies a la Casa de la Vila. Xavi Paz va defensar un canvi al consistori per “recuperar l’aspecte més saludable de la vila i tornar a esdevenir un referent pels pobles de l’entorn”.

Un altre dels conceptes més repetits a la presentació del programa va ser “sostenibilitat”. Xavi Paz va parlar de “sostenibilitat territorial“, en referència als espais naturals però també l’espai urbà de la vila i els seus valors; “sostenibilitat econòmica”, basant-se en el teixit productiu i comercial de la vila, la cultura emprenedora i la innovació entre altres aspectes; i “sostenibilitat social”, prioritzant els serveis socials i la cohesió com a comunitat, segons va desgranar el portaveu socialista. Paz va posar especial èmfasi en l’aspecte econòmic, amb les “mesures per reactivar l’economia i crear ocupació” com a principals preocupacions.

“El nostre programa recull les propostes presentades en el darrer mandat de l’Ajuntament i les aportacions expressades per molts vilatans”, va explicar Xavi Paz en la roda de premsa de presentació dels principals eixos del programa electoral del partit que encapçala. L’alcaldable socialista va assegurar que durant els dies que resten de campanya explicaran amb una major profunditat els diferents eixos del programa electoral.

 • Teresa

  Eso de "bon govegn" , "sostenibilidad", “donar més transpagència i dinamisme a la campanya”. , ¿ Se publicarán más extensos los “curriculums” del candidato y de los de la lista? , ( sólo los 5 o 6 primeros), y puestos a ser mas transpagentes, ¿ Nos indicaran los cargos y oficios públicos, su patrimonio y los salarios públicos que cobran?.
  Los fulletons repartidos en precampaña, con palabreia para impresionar, que no las entiende nadie : “impuls básic”, encreuament diferencial”, “identidad específica” , “parámetro del abstencionisme”, “marginació radical”, “polpulisme emergent” ,“imatges i propostes” , “treballar el diferencial”, “pulsions noves”, etc. Nos deprime mucho , y no ganamos para lo del loquero
  Los fulletons de campaña, con las fotos de los de las listas, el descriptivo de su "curriculum" no llega al aprobado. ¿ De qué tienen miedo?. Saludos

  • Bernat

   De que tienes miedo tu, Daniel?
   Aunque cierto es, que hacer un eje transversal… una obviedad pues tampoco me impresiona… lo que pasa es que claro con el sr. Arcas esta claro que era un autopia. "Porras y Curriculums, Curriculums y Porras"… el bucle infinito de Daniel el Tereso. Además creo, que cuando uno sale como regidor tiene la obligación de delcarar su patrimonio… NO ANTES, chismosa! chismoso! que eres un chismoso… claro, entiendo que va con tu personaje de viejecita chafardera…

 • Pingback: El PSC centra el “bon govern” en el Pla de Participació i una resposta més ràpida als ciutadans | Viu Molins de Rei()

 • Pingback: El PSC centra el “bon govern” en la participació i una resposta més ràpida als ciutadans | Viu Molins de Rei()