La tragèdia de Lorca atura la campanya electoral per un dia

Els actes polítics programats pel dia d’avui han quedat suspesos en solidaritat amb les víctimes del terratrèmol de la ciutat agermanada de Lorca. El debat sectorial de comerç s’ha aplaçat i es farà dimarts vinent a les nou de la nit.

Danys materials en el barri de San Diego de Lorca després del terratrèmol // EFE/Juan Francisco Moreno

Tots els partits polítics de la vila han cancel·lat els actes de campanya previstos per avui en solidaritat amb Lorca. L’associació de botiguers BotMol, que havia organitzat un debat sobre comerç  també ha decidit suspendre el debat que s’havia programat per aquest vespre. Des del BotMol han anunciat que es realitzarà el proper dimarts 17 a les nou del vespre a l’auditori de la ONCE.

Amb la suspensió de la campanya electoral durant el dia d’avui es vol mostrar el dol per les nou víctimes mortals i els centenars de ferits després dels sismes de 4,4 i 5,1 graus de magnitud produïts ahir a la tarda a Lorca.

L’Ajuntament de Molins de Rei també ha convocat una concentració a les 12 del migdia a la plaça de la Vila, on es concentraran els membres de l’Agrupación Lorquina de Molins de Rei, els regidors del consistori i tots aquells vilatans que vulguin mostrar la seva solidaritat amb els veïns de la ciutat germana de Lorca.

Recomanacions personalitzades