Iniciativa condiciona el cara a cara al vist-i-plau de la resta de partits

L’executiva d’Iniciativa per Molins de Rei ha indicat a través d’un comunicat que només acceptaran el cara a cara entre Ivan Arcas i Xavi Paz si la resta de partits accepten el debat a 2 proposat per Viu Molins de Rei.

Poques hores després de que Xavi Paz acceptés públicament el cara a cara, la comissió executiva d’Iniciativa per Molins de Rei ha fet constar per escrit que no tenen “cap inconvenient en que Ivan Arcas pugui fer un cara a cara amb el candidat del PSC”. Tot i això, el condicionen a que la resta de forces polítiques que es presenten a les eleccions del proper 22 de maig acceptin aquest tipus de debat que seria totalment nou en la campanya de les municipals a Molins de Rei.

Des d’Iniciativa demanen: “Ens agradaria que Viu Molins de Rei ens comuniqués quina és la posició dels altres grups i candidats que concorren a les eleccions. Si totes les candidatures estan d’acord en acceptar aquest debat, per descomptat que Ivan Arcas hi participarà”.

Iniciativa per Molins de Rei ha volgut recordar que “a la vila els debats sempre s’han fet entre els caps de llista de totes les candidatures que concorren a les eleccions” i defensa que tots els partits han de tenir igualtat d’oportunitats en la campanya electoral. “Un debat cara a cara amb el primer grup de l’oposició podria trencar un acord i un consens que sempre ha existit”, asseguren des de l’executiva ecosocialista, considerant que “aquesta proposta contribueix a una bipolarització de la campanya i Iniciativa per Molins de Rei vol jugar net i en igualtat de condicions per a tothom”.

Recomanacions personalitzades