Esquerres per Molins de Rei inicia la campanya presentant el seu programa electoral

Víctor Puntas ha presentat les propostes i voluntats de les Esquerres per Molins de Rei. La reforma del pati de Palau i la carretera, la posada en marxa del nou museu i la Federació Obrera i començar les obres de la nova biblioteca són alguns dels projectes.

Víctor Puntas va ser l'encarregat de presentar el programa del partit que encapçala // Meritxell Puig

La campanya electoral d’Esquerres per Molins de Rei va començar el passat divendres a la plaça de la Creu amb un acte on es va presentar el programa electoral i de govern del partit. El cap de llista, Víctor Puntas, i els deu primers candidats de la llista van presentar els eixos i propostes de la coalició. “Les propostes s’han realitzat a partir del treball de les persones que configuren la llista i ens donen el seu suport, i també, a través de les entitats i persones que han participat en els diferents actes del partit”, va explicar Puntas.

L’alcaldable d’Esquerres per Molins de Rei va defensar la seva contribució en el govern municipal durant les dues últimes legislatures. “S’ha avançat molt en diferents àmbits, però som conscients que encara queda molta feina per fer”, va assegurar Puntas abans de començar a desgranar els sis eixos en els que s’agrupen les propostes de la coalició entre ERC i Esquerra Nacionalista de Molins de Rei.

La primera d’elles és continuar avançant en la reforma del Centre Vila. Puntas vol potenciar-lo com “espai comercial i amable per a tothom”. Entre les propostes de reforma hi ha la reforma del carrer de Baix i la creació d’un parc verd amb jocs infantils al pati del Palau.

El segon eix que va destacar el cap de llista d’Esquerres per Molins de Rei és el dels equipaments culturals, esportius i socials de Molins de Rei. “Posar en marxa la Federació Obrera, fer el nou museu municipal a Ca n’Ametller, acabar l’espai esportiu del camp Ricard Ginebreda, ampliar l’institut Bernat el Ferrer, fer el nou Lluís de Requesens al barri del Canal i posar fil a l’agulla a la nova ll’ar d’avis a la Granja” són les propostes destacades per Víctor Puntas, que no va voler oblidar ni renunciar a la nova biblioteca i auditori a la plaça de la Llibertat, un gran projecte que ja va ser protagonista dels programes electorals fa quatre anys. “Ha de ser el gran centre cultural de Molins de Rei i el començarem al final del proper mandat”, va avançar l’actual segon tinent d’alcalde.

Les obres de millora de carrers i places no s’acaben aquí en el programa d’Esquerres per Molins de Rei. Una altra de les grans propostes parla de “millorar la plaça de la Bàscula, el passeig de la Pau, el pati de la Federació Obrera i fer més amable tota la carretera de punta a punta”.

Les retallades que està duent a terme la Generalitat i el context econòmic actual també marcaran el programa del partit i ocupen un altre eix. Esquerres per Molins de Rei es compromet a “reorganitzar l’Ajuntament per adaptar-lo a la nova realitat econòmica”. L’objectiu per a Víctor Puntas és “augmentar l’eficiència de l’administració”.

Un cinquè punt es centra directament en les persones i pretén continuar treballant en polítiques centrades en sectors com la infància, els joves i les persones grans i depenents.

L’últim bloc és en clau catalana, més enllà de Molins de Rei, ja que el partit considera com un dels seus punts més importants “treballar per obtenir cotes més altes d’autogovern i recursos”. Els republicans tenen com objectiu la convocatòria d’un referèndum per la independència des del govern de la Generalitat.

 • Teresa

  Eso de , "molta feina per fer", "comerç amable" , Federacio Obrera, "museu", "GInebreda", "biblioteca", "reorganitzar l'ajuntament", privatizar RMR, etc. no es nada original y ya lo dicen los demás partidos, El resto "llar d'avis", "nou institut", etc. no debe mencionarse ya que depende de la Generalitat y no de los ayuntamientos.
  Puestos a “donar més transpagència i dinamisme a la campanya”. , ¿ Se publicarán los “curriculums” del candidato y de los de la lista de ERC? , ( sólo los 5 o 6 primeros), y puestos a ser mas transparentes, ¿ Nos indicaran los cargos y oficios públicos, y los salarios públicos que cobran?.
  Los fulletons de campaña, con los de las listas y el descriptivo de su "curriculum" , excepto los de la CUP, los que he visto hasta ahora, no llegan al aprobado. ¿ De qué tienen miedo?. Saludos

  • Teresa

   Martes, día 17 , acabo de recibir el ejemplar de "a 4 vents"
   Los descriptivos de los "curriculums" de los 6 primeros/as de la lista van con mucha paja , y creo que deberian indicar el estado civil y si tienen hijos o no, si saben bailar sardanas, etc. e indicar más desu vida laboral, en qué ha trabajado el Sr. Puntas, en que trabaja el Sr. Romeu, cual es la emisora de la Sra Guillen, losestudio y saber cuando dejó la inmobiliria el Sr. de la Flor , los estudios de la Srta Puig, los estudios y que significa lo de ser coordinador de una multinacional en el caso del Sr. Rebulâ. Y puestos a pedir, y ya por curiosidad, en que trabaja, y dada su edad, cuanto tiempo hace que fué presidente del AMPA el nro 12 Sr.Surià , ¿ El S. Josep Lluis Revenga Santos , es centre vila ó Torrellas?
   El programa , muy pobre, Gracias.