Xavi Paz accepta la proposta d'un cara a cara amb Ivan Arcas

El candidat del PSC, Xavi Paz, ha acceptat la proposta de realitzar un cara a cara amb l’alcalde Ivan Arcas. Iniciativa per Molins de Rei, per la seva banda, encara no ha confirmat ni descartat l’oferta de debat realitzada per aquest mitjà de comunicació.

En roda de premsa, Xavi Paz ha acceptat públicament el cara a cara proposat per Viu Molins de Rei. “Nosaltres no tenim cap problema en contrastar les nostres propostes amb qui sigui, i si aquesta és la proposta, l’acceptem”, ha respost amb contundència el candidat socialista. Paz s’ha mostrat desitjós de poder confrontar idees amb l’alcalde. “Esperem que ell també l’accepti”, ha conclòs el candidat socialista.

Iniciativa per Molins de Rei, que també té la proposta sobre la taula, encara no s’ha pronunciat sobre el cara a cara obert al públic que s’ha ofert a organitzar Viu Molins de Rei. Si els dos partits accepten la proposta, es produiria un tipus de debat entre l’alcalde i el líder de l’oposició mai vist fins ara en unes eleccions municipals a Molins de Rei.

Recomanacions personalitzades