Viu Molins de Rei proposa un cara a cara entre Ivan Arcas i Xavi Paz

Viu Molins de Rei ha proposat als responsables de campanya d’Iniciativa per Molins de Rei i el PSC la possibilitat d’organitzar un cara a cara obert al públic entre l’actual alcalde, Ivan Arcas, i el líder de l’oposició, Xavi Paz.

Ivan Arcas i Xavi Paz a la passada Fira de la Candelera // David Guerrero

Viu Molins de Rei ha proposat als responsables de campanya de les dues formacions polítiques més votades a les darreres eleccions la possibilitat de realitzar el cara a cara. Conscients de que el format exclou a la resta de forces polítiques, Viu Molins de Rei no ha fet l’oferta fins constatar que durant les dues setmanes de campanya es realitzaran fins a sis debats amb la presència de tots els partits polítics. El més important d’ells serà el proper dimecres 18 de maig a la Peni amb tots els caps de llista i organitzat per Ràdio Molins de Rei, El Llaç, Molins TV i aquest mitjà.

En una campanya a la que es presenten set partits polítics diferents -Iniciativa, PSC, ERC, CiU, PP, CUP i SI-, els debats es presenten molt plurals però alhora s’impossibilita la confrontació directa de dos models de vila: l’actual, encapçalat per Iniciativa, amb el suport d’ERC i CiU, i el del principal partit de l’oposició, el PSC. Davant d’aquesta situació, Viu Molins de Rei ha fet l’oferiment d’un cara a cara als dos partits que tenen més regidors a l’Ajuntament de Molins de Rei. Si els dos partits accepten la proposta, es produiria un tipus de debat mai vist en unes eleccions municipals a Molins de Rei.

Recomanacions personalitzades