Ivan Arcas promet habitatge de protecció oficial a la Riera Bonet

Ivan Arcas s’ha compromès a crear habitatge protegit a la Riera Bonet durant una visita al barri. L’alcalde i candidat d’Iniciativa creu que s’ha de “rehabilitar el barri modificant el seu planejament per que es guanyi edificabilitat”.

Ivan Arcas va conversar amb els veïns acompanyat de Mercè Ferrer i Sergi Conde // IxMdR

El candidat a la reelecció com alcalde, Ivan Arcas, creu que “el creixement de la trama urbana de Molins de Rei no és el final de l’urbanisme; és l’oportunitat perquè neixi un nou model de vila”. Iniciativa parla de Molins de Rei 2020 -el nom de la plataforma creada per donar suport a la candidatura– com la fita del nou model d’urbanisme.

En una visita a la Riera Bonet en el marc de les “Converses amb l’alcalde”, Arcas s’ha compromès a “contribuir en els propers anys a rehabilitar el barri modificant el seu planejament perquè es guanyi edificabilitat i es faci habitatge de promoció pública”. Ivan Arcas, després d’alertar durant el cap de setmana dels riscos de la sociovergència, ahir va recordar que no acceptaran “cap retallada per part de la Generalitat” en referència als compromisos subscrits entre Ajuntament i Generalitat per crear habitatge protegit al barri de la Riera Bonet. El candidat d’Iniciativa per Molins de Rei es va comprometre davant un grup de fidels a continuar amb la promoció pública a través del Pla Local d’Habitatge, una eina que estableix des de l’Ajuntament quines són les previsions i estratègies a aplicar a curt i mitjà termini en matèria d’habitatge.

Continuen les “Converses amb l’alcalde”

Ivan Arcas va continuar ahir la seva ronda de visites als barris on manté les trobades amb els veïns en el marc del que anomenen “Converses amb l’alcalde”, que van començar el passat divendres, amb una visita al barri del Canal. Aquest és un format que Iniciativa per Molins de Rei està utilitzant durant la campanya electoral a tots els barris com aposta per mantenir un contacte directe amb els ciutadans.Ahir va ser el torn de la Riera Bonet, al parc Antoni Méndez, “un lluitador per la dignitat de les persones i un exemple per a tots nosaltres”, com va definir la número 4 de la llista, Mercè Ferrer.

 

 • Juanito

  "CONVERSES AMB L'ALCALDE". PURA PROPAGANDA LECTORAL . Eso és lo que le ha faltado al Alcalde en los últimos ocho años, hablar con los funcionarios, hablar con los laborales, hablar con la junta de personal,hablar con los asesores independientes, hablar con expertos en organización de la administración pública, hablar, hablar, hablar, hablar,hablar, hablar, hablar, hablar………..

  COMO CONSECUENCIA DE LA FALTA DE COMUNICACIÓN INTERNA EN EL AYUNTAMIENTO, LA CASA DE LA VILA ES UN CAOS ORGANIZATIVO. FALTA MOTIVACIÓN EN EL PERSONAL, FALTA ORGANIZACIÓN INTERNA, FALTAN DIRECTRICES, SE HA CASTIGADO LA FUNCIÓN PÚBLICA. EL PERSONAL ESTA DESINCENTIVADO, LA ORGANIZACIÓN NO RESPONDE A CRITERIOS ORGANIZATIVOS PROPIOS DEL SIGLO XXI. EL ALCALDE SOLO ESTA PREOCUPADO DEL RENDIMIENTO DEL VOTO DEL DIA 22.

 • Juanito

  COMO CONSECUENCIA DE LA FALTA DE COMUNICACION, SU GERENTE LO ABANDONÓ, SUS SOCIOS D'ENTESA POR MOLINS DE REY LOS HAN ABANDONADO Y SE HAN UNIDO A ESQUERRA REPUBLICANA, SU MANO DERECHA DURANTE OCHO AÑOS LE HA ABANDONADO, LA KATEURA LE ABANDONA, EL VILA LO ABANDONA Y AHORA SE VA A LOS BARRIOS INTENTANDO HACER CREER QUE SU "TARENNÀ" ES EL DIALOGO. IVAN, ERES UN FARSANTE.

  PURA FARSA DE FANFARRIA.

  LO QUE SI QUE HAS HECHO ES COBRAR DE LAS ARCAS MUNICIPALES MAS DE CUARENTA MILLONES DE PESETAS EN LOS ULTIMOS CUATRO AÑOS. (VER BLOG "NO TOT VA SOBRE RODES")

  TAL-IVAN, APA, CAP A CASA

 • Juanito

  ESTE TAL-IVAN NI SIQUIERA HA HABLADO NI ESCUCHADO A SU PROPIA INTERVENTORA, CUANDO LE DECIA QUE LAS COSAS NO SE HACIAN LEGALMENTE, TENIENDO QUE INTERVENIR HASTA LA FISCALIA ANTICORRUPCIÓN. AHORA, HASTA LA PROPIA INTERVENTORA LO HA ABANDONADO.

  ¿HABLAR?, SOLO ESTAS PREOCUPADO EN MANTENER LA POLTRONA. 40 MILLONES DE PESETAS EN LOS ULTIMOS AÑOS, A CARGO DE LOS IMPUESTOS DE LOS CIUDADANOS DE MOLINS.

  NI SIQUIERA TIENES UN PROYECTO A MEDIO O LARGO PLAZO. EL AYUNTAMIENTO FUNCIONA SIN DIRECTRICES.

 • Juanito

  A LA LUZ DE COMO HAS GESTIONADO EL AYUNTAMIENTO, LAS VIVIENDAS DE PROTECCIÓN OFICIAL QUE PRETENDES QUE SE CONSTRUYAN EN UN FUTURO LA RIERA BONET YA DEBEN TENER , CON TODA SEGURIDAD, ADJUDICATARIOS AFINES AL PARTIDO.

 • Teresa

  Estamos hartos con eso de “crear habitatge protegit”, que después, al cabo de los años, se convierte en caldo de cultivo de especulación en ventas camufladas y en alquileres especulativos a los pobres emigrantes.
  Tal como nos dice Junanito , seguro que los pisos de protección oficial de Riera Bonet ya estan adjudicados a los "afines" del partido , o a la clase política como el piso VPO en la Granja de Xavi Paz cobrando un sueldo de 65.094,30€
  Es incompensible la varita mágica que tienen muchos alcaldes (ver Santa Coloma Gramanet) en modificar los “planejament per que es guanyi edificabilitat”, pasándose por el forro las normas arquitectónicas.