El PSC presenta una campanya que vol ser molt present a la xarxa

L’alcaldable del PSC, Xavi Paz, va presentar dilluns la campanya de comunicació de la seva candidatura. Els socialistes combinen les propostes tradicionals amb una clara aposta digital potenciant el format audiovisual.

Xavi Paz es va rodejar de diversos membres de la llista electoral per presentar la campanya // Laura Herrero

La campanya de comunicació socialista es basa en la combinació de les formes tradicionals i la tecnologia 2.0. Segons el candidat a l’alcaldia socialista, “la comunicació política ha d’incorporar les noves eines de la societat digital, apostem per donar més transparència i dinamisme a a la campanya”.

En la vessant més tradicional, ja s’han començat a repartir fulletons del candidat a l’alcaldia socialista i el seu equip de govern, els punts de llibre distribuïts per Sant Jordi -abans de l’inici de la campanya electoral-, i el contacte directe: el “porta a porta” amb la ciutadania molinenca. Segons Xavi Paz, “el “porta a porta” facilita conèixer la realitat dels veïns”, i reconeix que està “satisfet amb la percepció de la voluntat de canvi” que ha rebut durant la precampanya.

D’altra banda, en l’àmbit digital, Xavi Paz va presentar la seva pròpia pàgina web personal xavipaz.cat, un perfil al Facebook i al Twitter. El candidat socialista no s’ha pujat al carro de les noves tecnologies en plena campanya electoral, sinó que ha estat un habitual de les xarxes socials durant tota la legislatura.  A més, com a darrera novetat han presentat un canal de vídeos a Youtube on es pot veure tot el treball exercit durant la precampanya i amb actualització diària durant la campanya electoral. Els vídeos es publiquen diàriament com uns missatges breus. Xavi Paz va argumentar que “vivim en una societat sobreexposada a la informació; el nostre concepte de campanya és sintetitzar al màxim les idees i les propostes, i visualitzar-les i projectar-les de la manera més transparent possible”.

En aquesta línia de traslladar la campanya a la xarxa i permetre la interacció directa, Xavi Paz va anunciar que aquest divendres estarà disponible per tots els ciutadans de Molins de Rei, entre les cinc i les sis de la tarda, en el xats de les xarxes socials per a contestar totes les preguntes que se li formulin.

Recomanacions personalitzades