El CFS Molins 99 perd 5-6 contra el Rubí i es complica l'ascens

En un altre partit èpic, el CFS Molins 99 no pot vèncer al CEFS Rubí i es complica l’ascens a Preferent. Amb aquesta victòria, el Rubí és converteix matemàticament en equip de Preferent i el Molins manté la segona posició.

El passat diumenge el pavelló de La Sínia feia molt de goig, ple de gent animant als nostres jugadors. Hi havia nois i noies del planter, hi havia pares, mares, avis, avies, amics, amigues… Com sempre, el públic es mereix un 10, sobretot els Boixos99, que amb els seu tambor i les seves trompetes animen fins a defallir. Els jugadors i el cos tècnic també s’han deixat la pell damunt de la pista. Ho han donat tot. Potser no han estat encertats en alguns moments clau del partit, però no se’ls pot retreure res.

Al minut 3 de la primera part, en Sergi ha robat una pilota a mitja pista, s’ha escapolit del tanca del Rubí i ha marcat l’1-0. En els minuts 7 i 8, els visitants han donat la volta en el marcador (1-2). En el minut 14, en Jorge s’ha encarregat de fer justícia en el marcador fent l’empat a 2. En Manolo ha tancat el marcador de la primera part (3-2) marcant de doble penal. La segona part ha començat bastant igualada i al minut 8, els rubinencs han fet l’empat a 3. En el minut 10 d’aquesta segona part ha arribat un dels millors gols que s’han vist mai en una pista de futbol sala: en Jorge fa una excel.lent passada per dalt, des de la dreta de mitja pista, i en Manolo, des de l’esquerra de l’àrea contrària, l’empalma de xilena i la pilota entra per l’escaire dreta del porter rubinenc. Era el 4-3. Sense cap dubte, un gol de traca i mocador. Aquest sol gol valia per l’ascens de categoria. Llàstima que al final no ha servit per guanyar cap punt.

Després, entre el minut 13 i 14, el Rubí ha marcat dos gols molt seguits, donant la volta al marcador (4-5). Jugant de cinc, en Jorge ha marcat l’empat a 5, en el minut 16, però, faltant només un minut, el Rubí ha culminat una gran temporada, marcant el definitiu 5-6, que els hi valia l’ascens a Preferent.

– Han jugat: Rafa, Victor Sanmartín, Sergi (1 gol), Borja, Jorge (2 gols), Paco, Josep, Àlex, Manolo (2 gols), Ivan i Victor Gonzàlez.

La classificació queda així a falta de dos partits:

1r – RUBí: 56 punts (li queda un partit, a casa contra el Pla del Llobregat). Ja és equip de Preferent. És Campió de Grup si guanya el partit que li queda.

2n: CFS MOLINS 99: 51 punts (li queden dos partits, fora contra el Pla del L. i a casa contra el Papiol). Puja a Preferent si guanya aquests 2 partits. També pujaria si només guanya un partit i el Pla i el Balsareny no ho guanyen tot, però això és bastant improbable. Guanyant els 2 partits, no depenen de ningú. És Campió de Grup se guanya els dos partits i el Rubí no guanya el que li queda. S’ho jugarà tot contra el Pla del Llobregat. És molt probable que guanyi al Papiol.

3r: BALSARENY: 50 punts (li queden dos partits, fora contra el Papiol i a casa contra el Sant Sadurní). Puja si guanya els dos partits i el Molins no guanya alguns dels dos partits o si només en guanya un i el Molins en perd un. És molt probable que guanyi els dos partits. Per pujar, haurà d’esperar que el Molins falli.

4rt: PLA del LLOBREGAT: 49 punts (li queden 2 partits, a casa contra el Molins i fora contra el Rubí). Puja si guanya els dos partits i el Balsareny no guanya els seus dos partits. Dels tres que encara lluiten per pujar, és el que ho té més complicat. Li queden dos partits contra el 2n i 3r classificat. Quasi res.

Jaume Molins

Recomanacions personalitzades