Remuntada in extremis del Molins de Rei CF

Buba s’ha convertit en l’heroi del Molins de Rei CF al donar la victòria a l’equip en el minut 93 (2-1). Els molinencs van capgirar el marcador després d’anar perdent des del minut 15 de la primera part.

Queden tres jornades de lliga i el Molins és a un partit de la salvació // Adrià Casaín

Queden tres jornades de lliga i el Molins és a un partit de la salvació // Adrià Casaín

El conjunt molinenc jugava aquest diumenge una altra final en la lluita per mantenir la categoria contra l’Esparraguera, equip ja de Tercera Territorial.
En els primers minuts s’avançaven els visitants i obligaven al Molins a remuntar el marcador, ja que una derrota el deixava els de Joan Garcia pràcticament sense opcions a la salvació. Al 30 Joan Garcia substituïa a Mario, descontent per el seu rendiment, per donar entrada a Tore. Després, el Molins va aconseguir un penal i expulsió al jugador rival, per treure la pilota amb les mans evitant que entrés. Andreu Margarit amb la seguretat i sang freda que el caracteritza, feia l’empat (1-1).

El partit arribava al descans i el marcador no agradava a cap dels dos equips. En la represa, el Molins perdonava ocasions clares i en un contraatac, el porter Falcó, era expulsat per atropellar al davanter rival. El partit es posava amb igualtat màxima, 1-1 i 10 contra 10. El juvenil Eric Criado, un cop més feia gaudir al públic amb la seva enèsima meravella, es rifava a tot el jugador que trobava davant fins a fer el mateix amb el porter. Però quan tots veien l’esfèric dins de la porteria, un defensa treia la pilota amb el pit. Caldria esperar per veure el gol de la victòria.

De sobte, quan tot l’equip visitant demanava la hora, Buba feia el definitiu 2-1 i es treia la samarreta amb senyal de ràbia i alegria. Ll’afició molinenca va esclatar d’alegria i torna a creure, una setmana més, que la salvació és possible.

La setmana vinent els homes de Joan Garcia viatgen al Prat per jugar contra el setè classificat en una lliga a la que ja només li queden tres jornades per dictar sentència.

Recomanacions personalitzades