Els caps de Policia Local del Baix Llobregat s'uneixen en una associació

El passat dijous es va realitzar, a la sala Gòtica, l’assemblea de constitució de l’Associació de Caps de Policia Local del Baix Llobregat, integrada pels caps dels cossos de les policies locals i cossos vigilants dels municipis de la comarca.

Els integrants de la junta de l'Associació van presentar el projecte a La Gòtica // Ajuntament de Molins de Rei

L’associació té, entre els seus principals objectius, potenciar l’actuació coordinada de les forces de seguretat i reforçar la implementació d’un seguit de bones pràctiques que permetin millorar els serveis i la seguretat ciutadana de tota la comarca.

La jornada es va iniciar amb la votació dels estatuts i dels components de  la junta de l’associació. Josep Rafel Baqué, cap de la Guàrdia Urbana de Molins de Rei, ha estat elegit president d’aquesta nova associació. La resta de la junta  està formada per Albert Vilatarsana, Josep Sánchez, Jordi Bernat, Xavier Santajuliana i Juan Ramon Fabra.

La nova Associació de Caps de Policia Local del Baix Llobregat és la quarta que es constitueix a Catalunya i s’afegeix a les del Gironès, Vallès i Maresme, que també han estat presents a l’acte celebrat a Molins de Rei.

L’acte va ser inaugurat per la regidora de Seguretat Pública de l’Ajuntament de Molins de Rei, Núria Artés, i el va tancar l’alcalde de la vila, Ivan Arcas. A l’acte també va assistir el delegat territorial del Govern de la Generalitat de Catalunya a Barcelona, Salvador Jorba; el subdirector general de Coordinació de la Policia de Catalunya, Carles de la Monja, i alcaldes i regidors dels municipis que formen part de la comarca i també els caps de les policies locals i representants de Mossos d’Esquadra.

 • Juanito

  ES CURIOSO, ESTA ES UNA DE LAS POCAS NOTICIAS QUE NO HA GENERADO NINGUN COMENTARIO. ¿PORQUÈ ?

 • Juanito

  MENOS TEORIA Y MAS PRACTICA. A LOS URBANOS DE MOLINS DE REY NO SE LES VE POR LA CIUDAD. SON CASI CUARENTA FUNCIONARIOS, Y COMO MUCHO VES DOS O TRES POR TURNO. ¿QUE HACEN LOS OTROS? ¿DONDE ESTAN?

  CUANDO SE PRODUCEN GRAVES RETENCIONES DE VEHICULOS NUNCA VES A NINGUN AGENTE.

  AL JEFE DE LOS MUNICIPALES SOLO LE FALTAVA SER PRESIDENTE DE ESTA NUEVA ASOCIACION, PARA TENER ESCUSA PARA DEDICARSE A OTRAS COSAS.

 • SSF

  Nada de policia cercana!!, se dedican a seguir las directrices de gobierno… cuando toca campaña multa alcohol, incrementan controles, cuando toca campaña perros sancionan a los dueños, esto no es un cuerpo de seguridad destinado a servir al ciudadadano?, pues con este tripartito curioso que tenemos en Molins de rei parece ser más un elemento de recaudación para incrementar las " ARCAS" de la administracion local.

 • Joan

  El club Bilderberg dels monillos a la comarca es va fer oficial ia ningú li sembla preocupar, però no és requisit ser policia, sinó ser Cap de Policia. És una vergonya que es permeti aquest tipus d'associació, la qual ratlla la il · legalitat. Esperem que algun polític obri els ulls a aquest esperpent i delimiti aquest tipus d'associacions a Catalunya, on a un funcionari públic amb un lloc de responsabilitat i direcció se li permet crear associacions d'entre aquests per planificar i modelar el funcionament globalitzat on és més fàcil tergiversar les lleis establertes si així sobrevé als interessos d'aquests. És que sóc l'únic que ho veu sota aquest prisma? o Som tots massa innocents?