Els caps de Policia Local del Baix Llobregat s'uneixen en una associació

El passat dijous es va realitzar, a la sala Gòtica, l’assemblea de constitució de l’Associació de Caps de Policia Local del Baix Llobregat, integrada pels caps dels cossos de les policies locals i cossos vigilants dels municipis de la comarca.

Els integrants de la junta de l'Associació van presentar el projecte a La Gòtica // Ajuntament de Molins de Rei

L’associació té, entre els seus principals objectius, potenciar l’actuació coordinada de les forces de seguretat i reforçar la implementació d’un seguit de bones pràctiques que permetin millorar els serveis i la seguretat ciutadana de tota la comarca.

La jornada es va iniciar amb la votació dels estatuts i dels components de  la junta de l’associació. Josep Rafel Baqué, cap de la Guàrdia Urbana de Molins de Rei, ha estat elegit president d’aquesta nova associació. La resta de la junta  està formada per Albert Vilatarsana, Josep Sánchez, Jordi Bernat, Xavier Santajuliana i Juan Ramon Fabra.

La nova Associació de Caps de Policia Local del Baix Llobregat és la quarta que es constitueix a Catalunya i s’afegeix a les del Gironès, Vallès i Maresme, que també han estat presents a l’acte celebrat a Molins de Rei.

L’acte va ser inaugurat per la regidora de Seguretat Pública de l’Ajuntament de Molins de Rei, Núria Artés, i el va tancar l’alcalde de la vila, Ivan Arcas. A l’acte també va assistir el delegat territorial del Govern de la Generalitat de Catalunya a Barcelona, Salvador Jorba; el subdirector general de Coordinació de la Policia de Catalunya, Carles de la Monja, i alcaldes i regidors dels municipis que formen part de la comarca i també els caps de les policies locals i representants de Mossos d’Esquadra.

Recomanacions personalitzades