La Mostra de Teatre estrena una obra antitaurina

La Mostra de Teatre Amateur de Molins de Rei es reactiva amb “La última faena”, una història de transformació d’un torero en antitaurí escrita i dirigida per Dani Herguido que ha escollit Molins de Rei per presentar per primera vegada el seu treball.

Cartell de "La última faena"

La última faena és una obra que narra la tràgica experiència d’Álvaro Múnera, un “torero” retirat a causa d’una terrible enganxada que va patir a la Plaça de Toros de Munera. La caiguda el va deixar paralític i “va adonar-se de la mentida que envoltava el seu passat com a torero”. L’obra és un viatge per l’interior d’un home que veu capgirada la seva vida. Una representació clarament antitaurina i biogràfica.

El guió, la direcció i la interpretació van a càrrec de Dani Herguido, creador de la productora Fake Club Productions. A l’espectacle però, també hi intervindran els actors i actrius Bego Roma-Simón, Gabriela Sierra, Bernat Muñoz i Dani Bou.

El dia de l’estrena serà aquest divendres dia 6 de maig a les 22h. El dijous al matí, Dani Herguido va oferir una roda de premsa a Barcelona per presentar l’obra, que s’estrena al Foment Cultural i Artístic de Molins de Rei. En motiu de l’estrena de l’obra, des de la companyia, es rebrà al públic amb un petit refrigeri i copes de cava. Així doncs, el vestíbul del Foment, moments abans d’acollir una història sobre la transformació forçada i dramàtica d’un jove, es convertirà en un hall totalment cordial amb menjar i beguda.

El preu de les entrades serà l’habitual de les obres de La Mostra, a 9€ la general i 7€ per als socis del Foment. Amb aquesta representació doncs, La Mostra molinenca continua endavant esquivant la crisi amb derrapades importants. Tot i així aquesta no serà la darrera obra d’enguany, i és que de cara al juny es podria presentar una nova.

Recomanacions personalitzades