El circuit de música jove Sona Centre arriba aquest divendres a Molins de Rei

El circuit comarcal de música jove Sona Centre arriba aquest divendres a Molins de Rei amb el concert de NBN, La Barba de la Aranya i els dos grups molinencs Entrepierna i Jekyll Shade.

El concert serà aquest divendres 6 de maig a la plaça de la Llibertat a partir de les onze de la nit. Primer actuarà el grup de Vallirana NBN, i tot seguit, La Barba de la Aranya, que provenen de la Palma de Cervelló. A partir de la una de la matinada serà el torn dels molinencs Entrepierna, i a les dues de la matinada els Jekyll Shade clouran el concert. Des de primera hora de la nit hi haurà servei de bar a càrrec de l’entitat molinenca Metal Defenders.

El grup Jekyll Shade són els guanyadors de l’Empalmat 2010, mentre que Entrepierna són el tercer finalista, ja que el segon grup classificat ha renunciat a participar-hi. A més del concert d’aquest divendres a la plaça de la Libertat, els dos grups molinencs també tocaran a Corbera de Llobregat el 14 de maig, juntament amb Cybee i Radiocram.

Sona Centre, que arriba enguany a la seva cinquena edició, pretén promocionar els artistes i grups de música joves, tot potenciant nous espais de participació i lleure per als joves del Baix Llobregat Centre. El circuit, que va arrencar la setmana passada a Sant Vicenç dels Horts, acull artistes i grups de música perquè tinguin l’oportunitat de presentar les seves cançons fora dels seus municipis d’origen.

En el festival participen els ajuntaments de la Palma de Cervelló, Corbera, Molins de Rei, Pallejà, Torrelles de Llobregat, Sant Vicenç dels Horts, Cervelló i Vallirana. Cada municipi aporta dos grups locals perquè participin en els concerts. En total, participen catorze artistes i grups. Com a novetat d’aquesta cinquena edició, els joves músics podran participar en un taller de so impartit pel tècnic de so encarregat de la sonorització dels concerts.

Recomanacions personalitzades