Els professors protesten contra les retallades de la Generalitat

Davant les retallades que vol dur a terme el govern d’Artur Mas en aspectes bàsics com la sanitat i l’educació, els professors de diversos centres educatius de Molins de Rei es van concentrar per mostrar el seu malestar i organitzar mobilitzacions.

Un centenar de professors es van concentrar per protestar contra les retallades en educació // Ràdio Molins de Rei

Segons ha informat Ràdio Molins de Rei, a la concentració van assistir un centenar de professors i personal de l’IES Lluís de Requesens i les escoles Alfons XIII, Estel, Pont de la Cadena, Josep Maria Madorell (antic Ferran Agulló) i Alzina. La regidora d’educació de l’Ajuntament de Molins de Rei, Laura Duran, també va donar suport a la concentració, que es va realitzar a les portes de la Casa de la Vila.

La manifestació es va organitzar per protestar contra la política de retallades del departament d’Ensenyament emmarcades en  el gruix de reducció de pressupostos que vol tirar endavant l’executiu d’Artur Mas. La d’ahir era una primera trobada per coordinar-se i el professorat ja pensa en fer noves mobilitzacions.

  • carlos

    Hemos de retornar la competencia de educación al Estado. Este sería el primer paso para eliminar sobrecostes y poder así caminar hacia una mejor educación para todos los españoles.

  • enric

    No conozco en la foto a muchos profesores, eso si que veo integrantes de un partido ICV, ahhh es verdad ya ha empezado la campaña electoral y supongo que CCOO se lanza de cabeza , no vaya a ser que se acaben sus privilegios. Por cierto en tres años no he visto ninguna manifestación a las puertas del Ayuntamiento con los de ICV y CCOO contra el gran numero de parados en Molins de Rei ( hay es verdad, estaban chupando del bote algunos y otros estaban governando) paradojas de la vida

  • Enric Piera

    A vegades, segons quins comentaris dubto si he entrat a Viu Molins de Rei o a La Gaceta. L´odi a tot el que sigui la tradició d´autogovern a Catalunya, que dit de pas s´ha demostrat molt útil en la integració de tanta i tanta gent de fora del nostre pais, Catalunya, i la voluntat d´involucionar-nos que tenen alguns fa molta por. Els catalans ja sabem com se les gasta el nacionalisme castellà quan l´educació l´ha imposat Madrid. D´entrada s´acabaria el català a les escoles, després la història que s´explicaria seria la de Castella com a bressol d´una única nacionalitat a l´Estat Espanyol…"Les veus del Pamano" en versió segle XXI…