Els professors protesten contra les retallades de la Generalitat

Davant les retallades que vol dur a terme el govern d’Artur Mas en aspectes bàsics com la sanitat i l’educació, els professors de diversos centres educatius de Molins de Rei es van concentrar per mostrar el seu malestar i organitzar mobilitzacions.

Un centenar de professors es van concentrar per protestar contra les retallades en educació // Ràdio Molins de Rei

Segons ha informat Ràdio Molins de Rei, a la concentració van assistir un centenar de professors i personal de l’IES Lluís de Requesens i les escoles Alfons XIII, Estel, Pont de la Cadena, Josep Maria Madorell (antic Ferran Agulló) i Alzina. La regidora d’educació de l’Ajuntament de Molins de Rei, Laura Duran, també va donar suport a la concentració, que es va realitzar a les portes de la Casa de la Vila.

La manifestació es va organitzar per protestar contra la política de retallades del departament d’Ensenyament emmarcades en  el gruix de reducció de pressupostos que vol tirar endavant l’executiu d’Artur Mas. La d’ahir era una primera trobada per coordinar-se i el professorat ja pensa en fer noves mobilitzacions.

Recomanacions personalitzades