El sènior femení de bàsquet comença la fase final amb dues victòries

El CE Molins de Rei guanya els dos primers partits de la fase final del Campionat de Catalunya Femení de Tercera contra el Lliça d’Amunt i  l’AESC Ramón Llull. D’aquesta manera les de Dani Colell i Pere Galimany comencen amb bon peu el camí cap a la final a 4.

CE Molins de Rei // basquet-molinsderei.blogspot.com

CE Molins de Rei // basquet-molinsderei.blogspot.com

Després d’aconseguir l’ascens a segona catalana per primera vegada en la història del club, el sènior femení del Club Esportiu Molins de Rei afronta ara la fase final de tercera catalana amb l’únic objectiu d’aconseguir l’honor de ser el millor equip de la categoria.

Segons el que expliquen els propis entrenadors en el blog de la secció, aquestes dues primeres victòries de les fases han arribat mitjançant dos enfrontaments molt diferenciats. El primer, contra l’Lliça d’Amunt, va ser un partit fàcil per les molinenques que van superar a les visitants per un clar 63 a 50 en la seva primera experiència en el nou poliesportiu de la Sínia. El segon, contra l’AESC Ramón Llull va ser molt més disputat. De fet, el CE Molins de Rei va haver de remuntar una distància de 9 punts a l’últim quart fins arribar al 54 a 56 final.

Aquest cap de setmana l’equip afronta un nou partit d’aquesta fase final a la pista del Collblanc a Hospitalet en el que, possiblement, sigui el partit més complicat de tota la competició. La trajectòria de l’equip en aquesta temporada i l’esperit de superació de les entrenades per Dani Colell i Pere Galimeny juguen al seu a favor.

Recomanacions personalitzades