L'Ajuntament inverteix 50.000 € en la millora de les instal·lacions esportives

Els camps de futbol Ricard Ginebreda i Josep Raich, l’escola Josep Maria Madorell i la piscina municipal han estat objecte de millora durant el primer trimestre de l’any. La xifra oferida per l’Ajuntament és diferent de la que va indicar Víctor Puntas.

La inversió ha millorat les oficines, vestidors i magatzems del municipal Ricard Ginebreda, situat al Barri del Canal i que el passat mes de març va ser considerat el pitjor camp de futbol del grup dotzè de tercera territorial. També s’ha millorat el sistema d’il·luminació de l’altre camp de futbol de la vila situat al costat de la piscina, el municipal Josep Raich, de la pista de l’escola Josep Maria Madorell i s’han fet obres de millora a la piscina municipal de Molins de Rei d’acord amb el CN Molins de Rei.

Aquesta inversió ha estat de 50.000 € segons ha informat l’Ajuntament a través de nota de premsa recentment però fa un mes des d’ERC s’emetia un comunicat en el que es parlava de 45.000 € . Tal i com va explicar en el seu moment Víctor Puntas, “el pressupost d’inversions del 2010 contemplava unes inversions per valor de 45.000 euros”. En canvi, la informació de l’Ajuntament indica que la inversió ha estat de 50.000 i que s’ha fet durant el primer trimestre del 2011, no al 2010.

Les actuacions dutes a terme recentment se sumen als 3,5 milions invertits al llarg de la legislatura, concentrats especialment en el nou poliesportiu de La Sínia, les dues piscines climatitzades de la piscina municipal, la graderia coberta del Josep Raich i la instal·lació de la gespa artificial al Ricard Ginebreda.

El regidor d’esports, Víctor Puntas, ha assegurat que els seus objectius en aquest terreny per la següent legislatura són “finalitzar les obres de remodelació del camp de futbol Ricard Ginebreda amb els nous vestidors, la graderia i el bar, habilitar un espai per a la pràctica de l’atletisme en correctes condicions i fer el gimnàs de gimnàstica artística a El  Canal”. Una inversió que, segons el regidor d’esports i alcaldable d’Esquerres per Molins de Rei, serà superior als 2,5 milions d’euros.

Recomanacions personalitzades