Iniciativa recorda l'1 de maig amb una ofrena floral a la Federació Obrera

L’1 de maig, Dia Internacional del Treballador, va ser commemorat a Molins de Rei amb una ofrena floral organitzada per Iniciativa per Molins de Rei en homenatge als lluitadors obrers que varen fundar la Federació Obrera.

La ofrena floral es va realitzar pocs minuts després de les nou del matí a la porta de la Federació Obrera. Els membres d’Iniciativa per Molins de Rei van col·locar un ram de flors amb els colors de la bandera republicana a l’entrada de la Federació Obrera, renovada i encara per estrenar. D’aquesta manera van voler retre homenatge als fundadors de la Federació Obrera, símbol de la lluita de la classe treballadora a Molins de Rei.

També van llegir un breu manifest en el que repassaven la història de l’emblemàtic edifici molinenc, nascut per donar un mínim de benestar als treballadors abans de l’arribada de la II República. La Federació Obrera, “punt de trobada plural i civilitzat de les esquerres molinenques de l’època” va ser glosada pels membres d’Iniciativa, partit que encara conserva algunes arrels del PSUC, precisament sorgit a partir de l’Unió Socialista de Catalunya, amb seu a la Federació Obrera molinenca en el seu moment, abans de l’arribada del franquisme, que va confiscar l’edifici.

Després del petit homenatge, diversos representants d’ICV Molins de Rei es van desplaçar a la manifestació de l’1 de maig a Barcelona. “Ara més que mai hem de defensar les conquestes de benestar i oposar-nos a les retallades socials del govern de dretes de la Generalitat”, va assegurar l’alcalde, Ivan Arcas, que va encapçalar durant tot el matí la pancarta d’ICV a la manifestació, acompanyat d’altres candidats com el santfeliuenc Jordi San José.

 • Juanito

  MIRAD BIEN LA FOTO, SUS CARAS EXPRESAN NOSTALGIA POR LO QUE FUERON Y NUNCA MAS VOLVERAN A SER

 • Juanito

  PARECEN “EL CLUB DE LA COMEDIA”

 • Carles

  Me parece ofensivo que esta gente de ICV celebre el 1 de mayo cuando tienen sometidos y acosados a gran parte de los trabajadores del ayuntamiento. FALSOS!

 • Carles

  Completament d’acord….Ivan Arcas és un assetjador de treballadors…molta gent té por a ICV i els seus directors de serveis…a l’Ajuntament impera la llei del silenci…ja que la gent té clar que si no es fa el que volen aquests individuus la solució és la baixa laboral o plegar…i ara se’n va a honorar el dia 1 de maig…sisplau quina colla de cínics…ICV és el pitjor patró que pot tenir un treballador…

 • Accountability

  EL AYUNTAMIENTO DE MOLINS DE REY ES LA ADMINISTRACION LOCAL COM MAS INDICE DE ABSENTISMO DE CATALUÑA.

  CADA VEZ QUE BUSCAN UN SECRETARIO/A PARA FIRMAR UNA RESOLUCION, SE PRODUCE UNA NUEVA BAJA LABORAL POR DEPRESSIÓN.

  POR QUE SERÁ?

  RESPUESTA: POR LA DEFASTA GESTIÓN DE LOS GESTORES DE INICIATIVA POR MOLINS.

  SOCIOVERGÈNCIA, ¡¡¡¡JA¡¡¡¡¡¡¡

  Accountability

 • Carlesa

  Esta foto me recuerda a la familia Adams…pero los malvados de verdad son los que estan en esta foto…