El Fòrum de Treballs de Recerca premia a tres estudiants de Molins de Rei

Tres centres educatius de Molins de Rei han participat en el cinquè Fòrum de Treballs de Recerca, una trobada que es convoca cada any per als alumnes de batxillerat de la nostra vila i de Sant Feliu de Llobregat.

Dels 33 treballs presentats per tots els centres educatius participants, vuit n’han resultat seleccionats pel jurat, tres dels quals corresponen a centres de Molins de Rei: Fins que la mort ens separi, de Rocío Carballo Ponce (Institut Bernat el Ferrer), Els efectes de la Música, de Clàudia Teixidó Santeugini (Col·legi Virolai) i Harry Potter, a worldwide phenomenon, de Gisela d’Ocón Moratona (Institut Lluís de Requesens).

Els participants al Forum de Treballs de Recerca van desplaçar-se al Palau Falguera de Sant Feliu // Ajuntament de Molins de Rei

El Fòrum de Treballs de Recerca té com a objectiu valorar l’elaboració i exposició, per part dels seus autors o autores, dels millors treballs de recerca de batxillerat dels centres d’educació de secundària de Sant Feliu de Llobregat i Molins de Rei. D’aquesta manera es vol promoure la capacitat de desenvolupar un treball de recerca i investigació que tingui rigor científic i, al mateix temps, fomentar l’intercanvi d’experiències entre els diferents centres participants.

Enguany l’escenari de celebració va ser l’auditori del Palau Falguera, on es van presentar els vuit treballs premiats.  Als instituts Bernat el Ferrer i Lluís de Requesens i l’escola Virolai de Molins de Rei, s’ha de sumar la participació de Sant Feliu de Llobregat a través dels instituts Martí Dot i Olorda i les escoles Bon Salvador, Mestral i Verge de la Salut.

El primer Fòrum es va organitzar l’any 2007 a Sant Feliu de Llobregat i l’any passat es va du a terme a la Joventut Catòlica – La Peni, de Molins de Rei. És un projecte organitzat pel Centre de Recursos Pedagògics, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Molins de Rei, l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat, l’Ajuntament del Papiol i la Universitat de Barcelona.

Recomanacions personalitzades