El sènior femení d'handbol jugarà les fases d'ascens a Soria

El CE Molins de Rei es jugarà el ser o no ser a la categoria de plata de l’handbol estatal a la localitat soriana d’Olvega. L’entrenadora del sènior femení, Isabel Rabassa, qualifica les fases d’ascens després del sorteig com a “molt complicades”.

Els propers dies 6, 7 i 8 de maig el sènior femení d’handbol del Club Esportiu Molins de Rei es juga a les fases d’ascens a Divisió d’Honor Plata donar-li sentit o no a tot el treball fet durant una fantàstica temporada. Les fases d’ascens es disputaran a Olvega (Soria). El CE Molins de Rei s’enfrontarà a un segon de fase regular, l’Universitat de València, i a dos primers: l’A.D Olvega i l’Aislatec Oberena.

L’entrenadora del CE Molins de Rei, Isabel Rabassa, ha declarat a aquest diari que per les referències que té, “hi ha molt de nivell en aquests equips” encara que, segons ella “en unes fases d’ascens mai es sap”. Les jugadores molinenques estan preparant-se a consciència: “estem entrenant cada dia abans de marxar cap a Soria”. Tot i que Rabassa creu que tots els aspectes són importants per unes fases d’ascens, considera que “l’aspecte mental és el més important en tres dies tant tensos”. A més, s’hauran d’enfrontar a l’esgotament físic que suposa jugar tres partits en tres dies, entre divendres i diumenge.

Recomanacions personalitzades